Ευρωεκλογές Ιουνίου 2024

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ευρωεκλογές Ιουνίου 2024

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 21:39

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Άσε τις σοφιστιες ....ο κωλοτουρκας πήγε στο κοινοβούλιο τους και έβρισε την χώρα που τον περιμάζεψε από μια χώρα σαν την Τουρκία με την ιστορία που έχει, τις γενοκτονίες, και την δημοκρατία του κώλου. Πολύ καλά του τα είπε.

Όσο αφορά για την Ελλάδα, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στην ξανθοψειρα, πτωχεύσαμε μέσα από μια ,,δημοκρατία,, σαν την μεταπολίτευση, που κλέφτες πολιτικάντες λήστεψαν τον λαό μας.

Από την ίδια οπτική γωνία που βρίζει τους τούρκους, βρίζει και μας. Μην νομίζεις ότι μας βλέπει σαν κάτι διαφορετικό από τους τουρκαλάδες.

Λογικό δεν είναι; Εσύ τι διαφορά βρίσκεις σε έναν απο το Τόγκο και έναν απο το Μπενίν της Δ. Αφρικής;

Αν τον πιάσεις να χέζει στο δρόμο στην Ομόνοια το βράδι, kai σε πεί ΟΧΙ κύριε, εγώ είμαι Τογκανέζος, δεν είμαι σαν τους άλλους τους κακούς απο το Μπενίν, θα σε πείσει;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 21:41

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:

Σε κάποια δεν διαφωνώ, αλλά στον ιδιωτικό τομέα κανείς δεν διανοείται να τα ξύνει, ο εργοδότης είναι άγρυπνος και παρακολουθεί τα πάντα. Το ότι είναι καθαρά ζήτημα των πολιτικών που κατακλεβουν τον ιδρώτα του λαού φαίνεται από πολλά πράγματα πχ ο ίδιος αυτός ο ,,μη παραγωγικός Βαλκάνιος,, διακρίνεται όταν εργάζεται εκτός Ελλάδος.

Όλοι τα ξύνουν, σαμποτάρουν την δουλειά, ακριβως γιατί ο κοπρίτης που το παίζει αφεντικό δεν ξέρει τι του γίνεται και προσπαθεί να κάνει μικροδιαχείριση :dunno:

Επίσης ο κοπρίτης που το παίζει αφεντικό, δεν έγινε αφεντικό γιατί έχει τα προσόντα, αλλά για άλλους λόγους. Εννοείται ότι δεν μπορεί ένα τέτοιο παρτάλι να ανταγωνιστεί τα πραγματικά αφεντικά :dunno:

Ο Έλληνας διακρίνεται εκτός Ελλάδας, γιατί απλά δεν έχει Έλληνες γι αφεντικά, δεν έχει Έλληνες για συναδέλφους και συνεργάτες, δεν έχει να τον περιμένει μετά την δουλειά ο καφενές και η ταβέρνα, η μπουρδολογία, η φασαρία, η βρωμιά, γιατί απλά του λείπει η "πχιότητα ζωής" της Ελλάδας :dunno:

Δεν έχεις εντελώς άδικο για τους επιχειρηματίες, αλλά ο λαός δεν είναι αυτό που περιγράφουν τα Γερμανοειδη. Επιχειρηματίες που περιγράφεις και πολιτικοί αποτελούν την συμφορά μας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 21:44

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Όλοι τα ξύνουν, σαμποτάρουν την δουλειά, ακριβως γιατί ο κοπρίτης που το παίζει αφεντικό δεν ξέρει τι του γίνεται και προσπαθεί να κάνει μικροδιαχείριση :dunno:

Επίσης ο κοπρίτης που το παίζει αφεντικό, δεν έγινε αφεντικό γιατί έχει τα προσόντα, αλλά για άλλους λόγους. Εννοείται ότι δεν μπορεί ένα τέτοιο παρτάλι να ανταγωνιστεί τα πραγματικά αφεντικά :dunno:

Ο Έλληνας διακρίνεται εκτός Ελλάδας, γιατί απλά δεν έχει Έλληνες γι αφεντικά, δεν έχει Έλληνες για συναδέλφους και συνεργάτες, δεν έχει να τον περιμένει μετά την δουλειά ο καφενές και η ταβέρνα, η μπουρδολογία, η φασαρία, η βρωμιά, γιατί απλά του λείπει η "πχιότητα ζωής" της Ελλάδας :dunno:

Δεν έχεις εντελώς άδικο για τους επιχειρηματίες, αλλά ο λαός δεν είναι αυτό που περιγράφουν τα Γερμανοειδη. Επιχειρηματίες που περιγράφεις και πολιτικοί αποτελούν την συμφορά μας.

Tα γερμανοειδή που λες φίλε Πλούτων είναι οι κατά τόπους εθνικιστικές πατριωτικές δυνάμεις. Κανείς κεντρώος ή πιο αριστερά δεν την έπεσε στους αλητάμπουρες ΕΛ που έφαγαν όλα τα λεφτά και ήθελαν να ρίξουν πιστολιά. Κανονικά θα έπρεπε όλοι να κράζουν, αλλά στην πραγματικότητα μόνο οι δεξιοί++ που νοιαζόταν για τα λεφτά των συμπολιτών τους έκραζαν.

Τουλάχιστον έχεις αρχίσει κάπως να καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΕΛ επιχειρηματίας. Θετικό αυτό :good:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 21:48

Η χώρα θα ανασάνει ΜΟΝΟ όταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το 99% των ελληνικών επιχειρήσεων και στην χώρα επικρατήσουν πολυεθνικές. Σε φάση όμως να πηγαίνεις στο μπακάλικο της γειτονιάς, και αυτό να είναι αλυσίδα πολυεθνικής.

Οι έλληνες μπορούν να κρατήσουν την ναυτιλία, τα διυλιστήρια, την φαρμακοβιομηχανία, που ξέρουν καλά την δουλειά και πληρώνουν και σωστά. Τα υπόλοιπα αλλού να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 21:49

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Από την ίδια οπτική γωνία που βρίζει τους τούρκους, βρίζει και μας. Μην νομίζεις ότι μας βλέπει σαν κάτι διαφορετικό από τους τουρκαλάδες.

Λογικό δεν είναι; Εσύ τι διαφορά βρίσκεις σε έναν απο το Τόγκο και έναν απο το Μπενίν της Δ. Αφρικής;

Αν τον πιάσεις να χέζει στο δρόμο στην Ομόνοια το βράδι, kai σε πεί ΟΧΙ κύριε, εγώ είμαι Τογκανέζος, δεν είμαι σαν τους άλλους τους κακούς απο το Μπενίν, θα σε πείσει;

Δες εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους Κινέζους από τους Βιετναμέζους. Αλλά μιας και μίλησα για Κινέζους, δες τι πέτυχαν οι Κινέζοι, όταν σταμάτησαν να τους κυβερνούν οι μανδαρινοι και ανέλαβαν οι άλλοι.... Δες όταν η τρόικα έβαλε κάποια μέτρα για να ελέγξει την διαφθορά πχ ο πατέρας μου έπαιρνε κάποια σύνταξη και από την Γερμανία και από την Αυστρία, κάθε χρόνο επί δεκαετίες έπρεπε να στέλνουμε επικυρωμένη βεβαίωση από δημόσια αρχή ότι ήταν εν ζωή, αυτό εφαρμόστηκε στην Ελλάδα από την τροικα και τότε διαπιστώσαμε ότι πεθαμένοι εξακολουθούσαν να παίρνουν σύνταξη.... Σε ρωτώ αυτό οι πολιτικοί μας δεν μπορούσαν να το κάνουν; Φυσικά μπορούσαν, απλά δεν τους βόλευε ένα τέτοιο νοικοκυρεμα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 21:52

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Λογικό δεν είναι; Εσύ τι διαφορά βρίσκεις σε έναν απο το Τόγκο και έναν απο το Μπενίν της Δ. Αφρικής;

Δες εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους Κινέζους από τους Βιετναμέζους. Αλλά μιας και μίλησα για Κινέζους, δες τι πέτυχαν οι Κινέζοι, όταν σταμάτησαν να τους κυβερνούν οι μανδαρινοι και ανέλαβαν οι άλλοι.... Δες όταν η τρόικα έβαλε κάποια μέτρα για να ελέγξει την διαφθορά πχ ο πατέρας μου έπαιρνε κάποια σύνταξη και από την Γερμανία και από την Αυστρία, κάθε χρόνο επί δεκαετίες έπρεπε να στέλνουμε επικυρωμένη βεβαίωση από δημόσια αρχή ότι ήταν εν ζωή, αυτό εφαρμόστηκε στην Ελλάδα από την τροικα και τότε διαπιστώσαμε ότι πεθαμένοι εξακολουθούσαν να παίρνουν σύνταξη.... Σε ρωτώ αυτό οι πολιτικοί μας δεν μπορούσαν να το κάνουν; Φυσικά μπορούσαν, απλά δεν τους βόλευε ένα τέτοιο νοικοκυρεμα.

Οι μανδαρίνοι σταμάτησαν να κάνουν κουμάντο to 1940. Ψωμί στο τραπέζι τους είδαν οι Κινέζοι το 2000 (στο ενδιάμεσο πεθαίναν κατά εκατομμύρια γιατί ακριβώς δεν τους έκαναν κουμάντο μανδαρίνοι), μετά απο 20 χρόνια που αποφάσισε η Δύση να τους κάνει ανθρώπους ως αντίβαρο στην ΕΣΣΔ.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 21:57

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:

Οι μανδαρίνοι σταμάτησαν να κάνουν κουμάντο to 1940. Ψωμί στο τραπέζι τους είδαν οι Κινέζοι το 2000 (στο ενδιάμεσο πεθαίναν κατά εκατομμύρια γιατί ακριβώς δεν τους έκαναν κουμάντο μανδαρίνοι), μετά απο 20 χρόνια που αποφάσισε η Δύση να τους κάνει ανθρώπους ως αντίβαρο στην ΕΣΣΔ.

Οι μανδαρινοι κυβερνούσαν μέχρι το 1949, το παράδειγμα της Κίνας μπαζει λίγο, αλλά χοντρικά δείχνει τι μπορεί να πετύχει σε ένα λαό ένα σωστό μίγμα πολιτικών.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 22:32

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Οι μανδαρίνοι σταμάτησαν να κάνουν κουμάντο to 1940. Ψωμί στο τραπέζι τους είδαν οι Κινέζοι το 2000 (στο ενδιάμεσο πεθαίναν κατά εκατομμύρια γιατί ακριβώς δεν τους έκαναν κουμάντο μανδαρίνοι), μετά απο 20 χρόνια που αποφάσισε η Δύση να τους κάνει ανθρώπους ως αντίβαρο στην ΕΣΣΔ.

Οι μανδαρινοι κυβερνούσαν μέχρι το 1949, το παράδειγμα της Κίνας μπαζει λίγο, αλλά χοντρικά δείχνει τι μπορεί να πετύχει σε ένα λαό ένα σωστό μίγμα πολιτικών.

OK, δες τους ρώσους που έστειλαν τους γερμανοειδείς τσάρους, τι πετύχαν. Ψωμί φάγανε κι αυτοί μετά το 2000 που αρχίσαν τα ντίλια με την Δύση, ειδικότερα την Γερμανία :dunno:

Δες και άλλα παραδείγματα. Αϊτή, Βενεζουέλα, κλπ,

Τα πράγματα είναι απλά Πλούτωνα. Πρέπει να να φανείς ικανός και να προσαρμοστείς στην Διεθνή κατάσταση, χωρίς να νομίζεις ότι ζείς στην τουρκοκρατία και είσαι κοτζαμπάσης. Αυτό, οι δήθεν ΕΛ επιχειρηματίες δεν το έχουν καταλάβει ακόμη. Ουσιαστικά αυτό που επιζητούν είναι η οθωμανική αυτοκρατορία :dunno:

Αν σφίξουν τα γάλατα, μην παραξενευτείς αν όλος αυτός ο δήθεν επιχειρηματικός συρφετός παρακαλάει την ρωSSία ή την Τουρκία να έρθει να αναλάβει, έναντι της κακιάς Δύσης.

Στο μεταξύ όλοι οι ξεβράκωτοι Ανατολικοευρωπαίοι που τους κοροϊδεύαμε στα 90ς, θα έχουν γίνει Ελβετία, γιατί ήταν με την Δύση και τους κανόνες της.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 22:43

pluton έγραψε:Σε ρωτώ αυτό οι πολιτικοί μας δεν μπορούσαν να το κάνουν; Φυσικά μπορούσαν, απλά δεν τους βόλευε ένα τέτοιο νοικοκυρεμα.

Τι νομίζεις ότι είναι οι πολιτικοί ακριβώς, προφήτες, μεσσίες, τι; Kάτι μαλάκες είναι που διάλεξαν αυτό το επάγγελμα, να λένε ότι θέλει κάποια συγκεκριμένη μερίδα του πληθυσμού, να εκλεγούν να τον εκπροσωπούν, με το αζημίωτο.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 22:53

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:Σε ρωτώ αυτό οι πολιτικοί μας δεν μπορούσαν να το κάνουν; Φυσικά μπορούσαν, απλά δεν τους βόλευε ένα τέτοιο νοικοκυρεμα.

Τι νομίζεις ότι είναι οι πολιτικοί ακριβώς, προφήτες, μεσσίες, τι; Kάτι μαλάκες είναι που διάλεξαν αυτό το επάγγελμα, να λένε ότι θέλει κάποια συγκεκριμένη μερίδα του πληθυσμού, να εκλεγούν να τον εκπροσωπούν, με το αζημίωτο.

Δες ναι είμαι αφελής, ξέρω ότι σκουλίκια είναι οι πολιτικοί, αλλά το μυαλό μου ταξιδεύει σε Καποδίστρια, Τρικούπη, Βενιζέλο, Πλαστήρα, Παπάγο, Μεταξά, Παπαδόπουλο.

Ξέρω ότι η καλή μας μοίρα μας έστειλε μεσίες, το πώς τους φερθηκαμε άστο να πάει, στην Ελλάδα ευδοκιμούν παράσιτα.....
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”