Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Οκτ 2023, 13:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:Ποιος είπε ότι οι αριστεροί δεν κάνουν δωρεές;

Το ότι είναι αριστερός ο Κασσελάκης να πας να τα πεις στην αμερικανική πρεσβεία.
Θα φας τις κλωτσιές της αρκούδας και άσε που θα σε μηνύσουν για συκοφαντική δυσφήμιση του Μπάιντεν
και του δημοκρατικού αμερικανικού κόμματος.
Ίσως όμως τη γλυτώσεις αν μπορέσεις να αποδείξεις ότι είσαι πνευματικό τέκνο του Παπαδόπουλου και
του Ιωαννίδη.

Ο Κασσελακης κατά αρχάς δήλωσε ότι δεν είναι αμερικανακι, ότι είναι αριστερός με προϋπηρεσία στην Goldman Sachs και Κρητικαρος και ότι θα κάνει με τον Tyler δύο παιδιά.

Εσύ ποιος είσαι που τον αμφισβητείς;

Σε παρακαλώ τους αντικομμουνιστές βλάκες τους αντιπαθώ ιδιαίτερα, γιατί μοιάζουν πάρα πολύ με τους κομμουνιστές βλάκες.... Με έχεις ακούσει ποτέ μου να έχω πει καλό λόγο για τον Ιωαννίδη; Τον μόνο Ιωαννίδη που συμπαθώ είναι τον ξανθό, και του εύχομαι καλό παράδεισο.

Δείτε τον δεν ήξερε πως να σταθεί στον εθνικό ύμνο και πότε τελειώνει.... χαρείτε τον.

https://www.facebook.com/1334274793/pos ... srUpJBcnl/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Οκτ 2023, 14:31

Τελικά δεν είναι ανώμαλος πάντως.

Είχε δηλώσει

Στέφανος Κασσελάκης: Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ!

κι όλοι πίστεψαν ότι αυτός είχε καλέσει στου Τάκη...

Τώρα όμως το ξεκαθάρισε το θέμα:

Κασσελάκης: "Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ"

Κι εμένα τώρα μου γεννάται μια ειλικρινής απορία. Τους ίδιους ηλίθιους image makers με τον Κούλη χρησιμοποιεί;; :hmmm
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Οκτ 2023, 09:02

Τα τελευταία πολιτικά γεγονότα στον ΣΥΡΙΖΑ πλουτίζουν την δημοτική μας μουσικολογία με νέα στιχάκια.... μια ακόμα συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στον πολιτισμό μας.

Κυκλοφορει στο ίντερνετ.

FB_IMG_1696658189812.jpg

Ο ψάρο ψηστης Γκλέτσος: «Ο Στ. Κασσελάκης με ξάφνιασε, γιατί είναι φωτεινός, ταλαντούχος και άτρωτος».

Πήγε ο άτρωτος να μιλήσει στην βουλή για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και έκλεισε με τη φράση «Ας πούμε επιτέλους τα σύκα, ΣΥΚΑ & τη σκάφη, ΣΚΑΦΗ».

Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί

Τα συγχαρητήρια μας στο λογογράφο του. Πετυχημένο.

Αν και νομίζω ότι αντί να πει ,, Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί,, πιο επιτυχημένο θα ήταν να έλεγε: ,,θα τους ξεπατωσω,, .

Thanos Tzimeros@

Το τρελό αγόρι δυσκολεύεται να εξηγήσει σε μια έφηβη τι είναι η περίοδος, αλλά όταν βρεθεί με τους ηγέτες του κόσμου θα τους κολλήσει στον τοίχο. Ενώ, αν με παρένθετη μητέρα, δηλαδή μήτρα επί πληρωμή, αποκτήσει αγόρι, κατέει το. Για τη γυναικεία σεξουαλικότητα δεν ξέρει, αλλά για την ανδρική θα έχουν τα παιδιά δύο δασκάλους στην "οικογένειά" του.

Υ.Γ. 1 Πώς θα αποκτήσει αγόρι κατά παραγγελία, αφού απαγορεύεται η επιλογή φύλου; Θα βρουν μια παρένθετη (να κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή και για τον εξευτελισμό αυτού του θεσμού, που είναι ανεκτός για να βοηθάει μητέρες που δεν μπορούν να κυοφορήσουν οι ίδιες) κι αν κάνει κορίτσια θα τα δίνουν στο ίδρυμα μέχρι να πετύχουν τον κανακάρη;

Υ.Γ. 2 Τι ζούμε ρε φίλε;

Υ.Γ. 3 Το χειρότερο μ' αυτόν τον απαστράπτοντα τενεκέ είναι ότι επαναπαύονται οι γαλαζαίοι και κατεβάζουν όλο και πιο χαμηλά τον πήχυ.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η αρχηγία Κασσελάκη είναι κωμωδία προς το παρόν και θα περάσει στη φάση του δράματος

Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν, εγώ δεν θα το έκανα, το παιδί πρέπει να έχει μαμά»

Σκουρλέτης: O Κασσελάκης δε με εκφράζει ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2023, 09:35

Adminović έγραψε:Τελικά δεν είναι ανώμαλος πάντως.

Είχε δηλώσει

Στέφανος Κασσελάκης: Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ!

κι όλοι πίστεψαν ότι αυτός είχε καλέσει στου Τάκη...

Τώρα όμως το ξεκαθάρισε το θέμα:

Κασσελάκης: "Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ"

Κι εμένα τώρα μου γεννάται μια ειλικρινής απορία. Τους ίδιους ηλίθιους image makers με τον Κούλη χρησιμοποιεί;; :hmmm

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Πρόεδρος εδεσσαικού έπρεπε να πάει όχι πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2023, 09:35

Ραν ταν πλαν έγραψε:Υ.Γ. Ερώτηση κρίσεως.
Γιατί ο μαρξιστικός-λενινιστικός συριζα του 2015 συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά του Καμμένου και όχι με το κεντροαριστερό πασοκ ή την κεντροδεξιά νουδου. :fico:

Για πες :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2023, 10:01

bizeli έγραψε:Αυτό δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι θα γίνει. Μα και να γίνει έχω ήδη απαντήσει σε αυτό.
Ότι δε μου αρέσουν τα στεγανά όρια. Ίσα ίσα σου είπα ότι ένας συνδυασμός "δεξιού προφίλ" (που σημειωτέον το δεξιό προφίλ δόθηκε αυθαίρετα σε Κασσελάκη αλλά ας πούμε ότι ισχύει) και αριστερής παράταξης το βρίσκω θετικό.
Εσύ από πού κρίνεις ότι ο κασσελάκης θα μετατρέψει το κόμμα σε ροζ ΝΔ; Επειδή είναι εφοπλιστής; Επειδή σπούδασε σε ιδιωτικά πανεπιστήμια; Επειδή φοράει δερμάτινα παπούτσια;
Δλδ ως αρχηγός ενός αριστερού κόμματος έπρεπε να μπει κάποιος ρακένδυτος παλιάτσος ... παιδί του λαού;
Το πώς του τα έφερε η ζωή δεν έχει σημασία και τι ιδεολογία υπηρετεί απαραίτητα. Άλλωστε και ο ίδιος έχει δώσει τις εξηγήσεις του πάνω σε αυτό.
Αλλά και πάλι έχω εξηγήσει 100 φορές ότι το βλέπω αλληλοσυμπληρωματικά το θέμα μεταξύ Κασέλ και κόμματος. Ο Κασέλ έχει να δώσει και το κόμμα να πάρει και το αντίστροφο ακόμα και αν είναι δύο ετερόκλητα πράγματα.

Τέλος εμένα σε κάποια θέματα με εκφράζει η δεξιά και σε άλλα η αριστερά. Και γενικά μου αρέσει στην πολιτική να ψηφίζω πρόσωπα. Υπάρχουν και πολιτικοί της ΝΔ που μου αρέσουν. Αν όχι μου αρέσουν... τουλάχιστον τυχαίνει να συμφωνώ κατά καιρούς μαζί τους σε συγκεκριμένα θέματα.
Και πριν πολλά πολλά χρόνια (στο πολύ πολύ παλιό) είχα ανοίξει και ένα νήμα γιατί οι εκλογές να μην είναι προσωποπαγείς.
Στο λέω για να σου δώσω να καταλάβεις ότι γενικά έχω μια τέτοια φιλοσοφία. Δεν την απέκτησα τώρα εξαιτίας του Κασέλ.

Η άποψη μου δεν βασίζεται σε απλές υποθέσεις αλλά γεγονότα. Αρχικά, έχουμε δει την ραγδαία μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ προς τα δεξιά από τα '15 και μετά όταν έφερε δύο νέα μνημόνια όσο ήταν κυβέρνηση. Ύστερα, ο ίδιος ο Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ, δηλαδή ένα κόμμα που σε πολλά είναι ακόμα πιο συστημικό και από την ΝΔ.

Τέλος, έχει παραδεχθεί ότι είχε επαφές με τον Μητσοτάκη λίγα χρόνια πριν γίνει αρχηγός της ΝΔ και είχε γράψει κείμενο στήριξης του στην προεδρία της ΝΔ όταν είχε βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος. Έχουμε ήδη την κανονική ΝΔ. Μια δεύτερη ΝΔ με λίγο πιο ''αριστερή'' βιτρίνα τι ακριβώς θα προσφέρει?

Αλλά γενικά ρε φίλε τώρα που το σκέφτομαι μας ψέγεις για ένα πρόσωπο λες και ψηφίσαμε τον φύρερ ξέρω γω. Δλδ λες και ψηφίσαμε κανέναν μπράβο της νύχτας ή τον Ρουπακιά ξέρω γω. Κάτι πολύ έξω από τα πιστεύω μας.
Εντάξει σου λέω εμένα προσωπικά δε με απασχολεί αν κάποιος είναι λίγο πιο δεξιά ή λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο κέντρο.
Με ενδιαφέρει η πολιτική που εφαρμόζεται να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας. Και αυτό κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Τώρα αν θα το πεις αριστερά ή δεξιά ... δε με ενδιαφέρει κιόλας.
Άλλωστε ποια αριστερά και δεξιά ρε φίλε;
Υπάρχουν ακόμα αυτά;

Εντάξει, ούτε ο Μητσοτάκης είναι φύρερ ή Ρουπακιάς αν το πάμε έτσι :D

Ρε συ λαχουρ εξήγησα γιατί τον ψήφισα. Ένας από αυτούς τους λόγους ναι είναι και γιατί μου είναι συμπαθής.

Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι ένα από τα πολλά κριτήρια αλλά δεν μπορώ να το θεωρήσω ικανό αν είναι το μόνο ούτε είναι το πιο σημαντικό.

Δε σου μίλησα για λογική "χαμένης ψήφου". Δεν θεωρώ ψήφο στο ΚΚΕ χαμένη ψήφο.
Χαμένη ψήφο θεωρώ να ψηφίσεις ένωση ψαροντουφεδακων πχ.
Ψήφος στο ΚΚΕ είναι χαμένη συνείδηση. Ο ψηφοφόρος του ΚΚΕ θεωρεί ότι έχει κάνει το καθήκον του και εν συνεχεία αποτραβιέται από την κοινή ζωή του τόπου.
Έχετε μια λογική "εμείς σας είπαμε να ψηφίσετε ΚΚΕ..." οπότε από κει και πέρα ό,τι και αν γίνει μας αξίζει που τα παθαίνουμε αφού δεν επιλέξαμε τον κομμουνισμό τη μόνη σωστή λύση.

Μα ούτε και έσυ είσαι παραπάνω ενεργή πολιτικά από κάποιον που ψηφίζει κάθε 4 χρόνια. Ίσα ίσα που το ΚΚΕ έχει αρκετούς ψηφοφόρους και οπαδούς που είναι ενεργοί συνδικαλιστικά συγκριτικά με άλλα κόμματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Οκτ 2023, 13:14

Για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε το πρωί της Κυριακής (8/10) ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύεται παγκοσμίως μαζί με τον σύντροφό του να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη μητέρα». «Στην Ελλάδα δεν μπορούν καν να υιοθετήσουν παιδί» διευκρίνισε ο ποινικολόγος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «ΜEGA Σαββατοκύριακο» ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τη δήλωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που είπε ότι με τον Τάιρελ θέλουν να αποκτήσουν δύο αγόρια λέγοντας: «Είμαι έξαλλος. Ακούω η συζήτηση να γίνεται αν έχει δικαίωμα να επιλέξει φύλο. Δεν άκουσα από κανέναν να ασχοληθεί με το τι λέει ο νόμος».

«Ο κ. Κασσελάκης δείχνει επικίνδυνη άγνοια»

«Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί σε καθεστώς παρένθετης μητέρας. Στην παρένθετη έχει δικαίωμα να πάει μόνο γυναίκα και μάλιστα αυτή η γυναίκα πρέπει να έχει συγκεκριμένη ηλικία. Ο κ. Κασσελάκης δείχνει επικίνδυνη άγνοια. Επίσης στην Ελλάδα δεν μπορεί καν να υιοθετήσουν παιδί, επειδή είναι ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Μπορεί να υιοθετήσει παιδί μονός του ένας άντρας ή μία γυναίκα αλλά όχι ομοφυλόφιλα ζευγάρια», δήλωσε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε ότι εφόσον επιτραπεί ο γάμος στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, τότε θα αρχίσει μια συζήτηση για την υιοθεσία» επεσήμανε.

«Επιλογή φύλου δεν μπορεί να γίνει. Σε κάποια εργαστήρια γίνεται γονιδιακός ερευνητικός έλεγχος για το αν μπορείς να απομονώσεις κάποια γονίδια τα οποία θα σε οδηγούν εκεί»
τόνισε ο Αλέξης Κούγιας κλείνοντας.

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... eti-mitera

ΠΑΧΥΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ.

Έντονη ήταν η αντίδραση των στελεχών της ΝΔ από το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη περί «χειροκροτητών» βουλευτών, με τον Θάνο Πλεύρη να αναφέρει ότι η πρώτη εμφάνιση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είχε το ρόλο του «χειροκροτητή προέδρου».

kasselakis_xeirokr.jpg

Είναι φανερό έχουμε να κάνουμε με γκαφατζή.

Στις «φτωχογειτονιές» της Εκάλης ψήφισε ο… αριστερός Στέφανος Κασσελάκης
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Οκτ 2023, 23:53

Λαχουρένιος έγραψε:Εντάξει, ούτε ο Μητσοτάκης είναι φύρερ ή Ρουπακιάς αν το πάμε έτσι :D

right-dr-evil.gif

Λαχουρένιος έγραψε:Μα ούτε και έσυ είσαι παραπάνω ενεργή πολιτικά από κάποιον που ψηφίζει κάθε 4 χρόνια. Ίσα ίσα που το ΚΚΕ έχει αρκετούς ψηφοφόρους και οπαδούς που είναι ενεργοί συνδικαλιστικά συγκριτικά με άλλα κόμματα.

Αυτό δεν το σχολιάζω καν
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Οκτ 2023, 11:14

Έτοιμος να λύσει το Κυπριακό ο Κασσελάκης.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ.

«Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε ο υπουργός Εργασίας: «Ο κύριος Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδερφό σας τον κύριο Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κύριο Παππά τώρα. 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κύριος Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: “μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος”».

«Συμφωνεί ο κύριος Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;», ρώτησε ο υπουργός Εργασίας. Ο Νίκος Παππάς απάντησε ότι: «στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κύριος Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κύριο Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος ύφος του Πολάκη».

https://www.facebook.com/10006352522142 ... GEbS2QKEl/

FB_IMG_1696857433038.jpg

Πουλάκης εναντίον σκιτσογράφου.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6&sfnsn=mo
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2023, 22:57

Πάντως παιδιά οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με εξαίρεση το καλοκαίρι του 2015 όπου είχε λίγο παραπάνω σασπένς με τα eurogroups, τα capital controls κτλ... οκ σας βάζω συν το Μάτι συν και τη Μάνδρα ως μαύρες σελίδες, κατά τ' άλλα επικρατούσε μια ησυχία.

Επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη τα ειδησεογραφικά δελτία κάθε μέρα είναι πλούσια σε ρεπορτάζ (δόξα τω θεώ) συν τις 7 πληγές του Φαραώ ..πανδημίες, αρρώστιες, ακρίβεια, πόλεμοι, φυσικές καταστροφές, έτοιμος να ξεκινήσει ο Γ΄ παγκόσμιος....

Καλά πάμε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”