Χρέη ΝΔ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Χρέη ΝΔ

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 13 Μαρ 2023, 17:19

taxalataxalasa
Ρε απατεώνα, αφού στα αποτελέσματα χρήσης αναφέρονται με κόκκινα νούμερα αυτά που ενώ έπρεπε να πληρώσει στην τράπεζα, δεν τα πλήρωσε.

Νομίζεις θα ξεφύγεις με τα ψέμματα που αραδιάζεις ;

Σε έχω ρωτήσει 2 φόρες αν ξέρεις γιατί είναι βαμμένα με κόκκινο τα νούμερα στο τελος του εγγράφου που εσύ παρέθεσες και δεν απαντάς...

Βρε χαιβανοχαιβανο το κοκκινο ειναι το αποτελεσμα συνολικα εσοδα μειον συνολικα εξοδα
Screenshot_3.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 13 Μαρ 2023, 17:21

pluton έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:τι επισήμανες εσύ ρε προλετάριε χουντόπληκτε;

Ότι ο νόμος που έβαλες δεν έχει σχέση με την ασυλία των υπαλλήλων στα δάνεια. Τι να κάνουμε καμάρι μου, σου έβαλα λινγκ με τον νομο που επικαλείσαι.

Δεν μπορώ εγώ να κάνω διάλογο με φούμαρα. Διότι έχω και μια σοβαρότητα και ο Γιαννόπουλος θα μου κάνει καζουρα.

Εντάξει λάθη θα κάνω αλλά προσπαθώ να κάνω τα λιγοτερα

Αντε πάλι.

Η νέα ποινική δικονομία
1. Για την ποινική δίωξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στην παρ. 1 του άρθρου 386, στην παρ. 1 του άρθρου 386Α, στα άρθρα 387 και 389, στο πρώτο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 390 και στα άρθρα 397 και 404 απαιτείται έγκληση. Για την ποινική δίωξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στο άρθρο 390 παρ. 1 εδάφιο β’ αν η απιστία στρέφεται άμεσα κατά πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος ή επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού τομέα απαιτείται έγκληση. Για την ποινική δίωξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στο άρθρο 394, απαιτείται έγκληση, αν το πράγμα προήλθε από πράξη, η οποία διώκεται κατ’ έγκληση.

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... 019-geniki

εσένα θα σε κεράσω ένα φρέσκο κουλούρι.

το τρομπόνι το πήρε ο γκιώνης γκιωνώπουλος
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 13 Μαρ 2023, 17:26

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
taxalataxalasa
Ρε απατεώνα, αφού στα αποτελέσματα χρήσης αναφέρονται με κόκκινα νούμερα αυτά που ενώ έπρεπε να πληρώσει στην τράπεζα, δεν τα πλήρωσε.

Νομίζεις θα ξεφύγεις με τα ψέμματα που αραδιάζεις ;

Σε έχω ρωτήσει 2 φόρες αν ξέρεις γιατί είναι βαμμένα με κόκκινο τα νούμερα στο τελος του εγγράφου που εσύ παρέθεσες και δεν απαντάς...

Βρε χαιβανοχαιβανο το κοκκινο ειναι το αποτελεσμα συνολικα εσοδα μειον συνολικα εξοδα
Screenshot_3.png

Και απο ποιο κονσεπτ προέκυψε το κόκκινο... Για δες ποιο νουμερο ειναι μεγαλο και δεν πληρωθηκε και εμεινε σε κοκκινο... Να σου δωσω ενα hint...

γιατι τα εξοδα ειναι μεγαλυτερα των εσοδων; για δες καλα και ελα να μας πεις...

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 13 Μαρ 2023, 17:28

Δεν μου λες ρε συ taxalataxalasa
Επειδη εχει αρχισει να χανεται η μπαλα με τις πολλες θεωριες που βγαζεις απο το μυαλο σου
Συμφωνα με την θεωρια σου η τραπεζα θεωρησε οτι δεν πρεπει κινηθει κατα στελεχων της για τα δανεια της ΝΔ
Αλλα λιγο νωριτερα μας ειπες οτι η υποθεση της ΝΔ ηταν σε εκκρεμοτητα.Ποιος κινηθηκε για την υποθεση αυτη και ηταν σε εκκρεμοτητα;
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 13 Μαρ 2023, 17:29

taxalataxalasa έγραψε:
Και απο ποιο κονσεπτ προέκυψε το κόκκινο... Για δες ποιο νουμερο ειναι μεγαλο και δεν πληρωθηκε και εμεινε σε κοκκινο... Να σου δωσω ενα hint...

Επι τοσες σελιδες νομιζες οτι ειναι νουμερο που χωρσταει σε τραπεζα και μαλιστα ληξιπροθεσμο
Που θες να δωσεις και hint τρομαρα σου
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Μαρ 2023, 17:36

taxalataxalasa έγραψε:
pluton έγραψε:
Ότι ο νόμος που έβαλες δεν έχει σχέση με την ασυλία των υπαλλήλων στα δάνεια. Τι να κάνουμε καμάρι μου, σου έβαλα λινγκ με τον νομο που επικαλείσαι.

Δεν μπορώ εγώ να κάνω διάλογο με φούμαρα. Διότι έχω και μια σοβαρότητα και ο Γιαννόπουλος θα μου κάνει καζουρα.

Εντάξει λάθη θα κάνω αλλά προσπαθώ να κάνω τα λιγοτερα

Αντε πάλι.

Η νέα ποινική δικονομία
1. Για την ποινική δίωξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στην παρ. 1 του άρθρου 386, στην παρ. 1 του άρθρου 386Α, στα άρθρα 387 και 389, στο πρώτο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 390 και στα άρθρα 397 και 404 απαιτείται έγκληση. Για την ποινική δίωξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στο άρθρο 390 παρ. 1 εδάφιο β’ αν η απιστία στρέφεται άμεσα κατά πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος ή επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού τομέα απαιτείται έγκληση. Για την ποινική δίωξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στο άρθρο 394, απαιτείται έγκληση, αν το πράγμα προήλθε από πράξη, η οποία διώκεται κατ’ έγκληση.

Αυτά εμπεριέχονται σε αυτό.

Αρθρο 405 του Κ.Π.Δ.

Πρέπει να ελέγξω όλα αυτά που έβαλες να δω αν είναι σωστά, όταν έχω χρονο θα το κάνω.

Πάντως αυτός είναι ο ΠΚ του 2019, υπήρχε ένας νόμος που πρέπει να έγινε το 2012 τον επικαλέστηκε ο Βενιζέλος. Το θυμάμαι είχε γίνει ντόρος τότε. Αν μπορείς βρες τον διότι ο ΠΚ που βάζεις είναι του Τσίπρα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Μαρ 2023, 17:44

pluton έγραψε:
pluton έγραψε:
Με ποια εγγύηση τους έδωσε η τράπεζα το δάνειο;

Ρωτάω αυτό.

Αυτό ρωτάω.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 13 Μαρ 2023, 18:00

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:

Επι τοσες σελιδες νομιζες οτι ειναι νουμερο που χωρσταει σε τραπεζα και μαλιστα ληξιπροθεσμο
Που θες να δωσεις και hint τρομαρα σου

Εγώ δεν νομίζω τίποτα. Εσύ νομίζεις.

Δωσε μας τα φωτα σου. Σε εχω ρωτήσει 3 φορες γιατί είναι κόκκινα τα νουμερα και που οφείλεται η κοκκινάδα και δεν απαντάς.

απάντησε.
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 13 Μαρ 2023, 18:02

pluton έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:
Αντε πάλι.

Η νέα ποινική δικονομία

Αυτά εμπεριέχονται σε αυτό.

Αρθρο 405 του Κ.Π.Δ.

Πρέπει να ελέγξω όλα αυτά που έβαλες να δω αν είναι σωστά, όταν έχω χρονο θα το κάνω.

Πάντως αυτός είναι ο ΠΚ του 2019, υπήρχε ένας νόμος που πρέπει να έγινε το 2012 τον επικαλέστηκε ο Βενιζέλος. Το θυμάμαι είχε γίνει ντόρος τότε. Αν μπορείς βρες τον διότι ο ΠΚ που βάζεις είναι του Τσίπρα.

της ΝΔ είναι το κατασκεύασμα που έβαλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ: 23/06/2022

Σημειώσεις επί του νόμου

Ο νέος Ποινικός Κώδικας, όπως κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιουλίου 2019
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 13 Μαρ 2023, 18:56

Γιατί χαθήκατε ρε καλόπαιδα;

Είναι δύσκολες οι απαντήσεις και σας έπιασε δυσκοίλια;

Εδώ θα αναμένω για περαιτέρω εξηγήσεις...
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”