Προτείνω στον μητσοτάκη μετά απο τόσο λαϊκό προσκύνημα στον έκπτωτο μονάρχη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Προτείνω στον μητσοτάκη μετά απο τόσο λαϊκό προσκύνημα στον έκπτωτο μονάρχη

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Ιαν 2023, 22:26

pluton έγραψε:Όχι δεν είναι σκηνοθετημένη καμία φωτογραφία και οι τρεις φωτογραφίες δείχνουν τι σκέπτονται και πως αισθάνονται....

Συγγνώμη ρε πλούτωνα επειδή βλέπω ότι έχεις ποστάρει ένα κάρο φωτογραφίες από στιγμιότυπα της κηδείας του τέως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι το ξεχωριστό έκαναν από οποιονδήποτε άλλο σε με μια οποιαδήποτε κηδεία;

Δλδ οι υπόλοιποι που πάμε σε κηδείες τι κάνουμε και δεν έχουμε ήθος;
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Ιαν 2023, 22:29

bizeli έγραψε:Ε ναι.

Αηδιες... Τίποτα το σοβαρό, ούτε καν χιούμορ δεν είναι, είναι θλιβερό βίντεο που απευθύνεται σε σουρωμενους. Να κάτι τέτοια.... Ας μη συνεχίσω.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Ιαν 2023, 22:54

bizeli έγραψε:

Λαέ πεινάς. Γιατί τους προσκυνάς;

λες για αυτους που πηγαν για μια ωρα δυο στην κηδεια ;
ή για τους διαφορους πολιτικους μας ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Ιαν 2023, 22:59

Mπράβο στον ΕΛ πάντως, έχει αυτογνωσία, ξέρει τι χρειάζεται:

Εικόνα

https://en.wikipedia.org/wiki/Pith_helmet
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Ιαν 2023, 23:02

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Όχι δεν είναι σκηνοθετημένη καμία φωτογραφία και οι τρεις φωτογραφίες δείχνουν τι σκέπτονται και πως αισθάνονται....

Συγγνώμη ρε πλούτωνα επειδή βλέπω ότι έχεις ποστάρει ένα κάρο φωτογραφίες από στιγμιότυπα της κηδείας του τέως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι το ξεχωριστό έκαναν από οποιονδήποτε άλλο σε με μια οποιαδήποτε κηδεία;

Ξέρετε κι εσείς ρε πλέμπες τους κανόνες του savoir vivre και πώς κάθονται να φάνε τον αστακό και την καραβίδα μετά από μια κηδεία;
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Ιαν 2023, 23:05

bizeli έγραψε:

Ο λαός που ξέρω εγώ θεοφτωχοι, άνεργοι, βιοπαλαιστές συνήθως στέκονται σαν άνθρωποι μπροστά σε ένα φέρετρο, τιμούν την σημαία μας, συγκινούνται με τον Εθνικό Ύμνο, έχουν πατριωτισμό, θρησκευτικό συναίσθημα ...

Όχι όμως το πράγμα στραβωνει κάθε μέρα, τα παραδείγματα από την πολιτική σαπιλα της μεταπολίτευσης, του δημοσιογραφικού σκουπιδαριου, του ανύπαρκτου πνευματικού κόσμου, της μαστουρωμενης, εκπουστευμενης και εκπουτανευμενης καθοδήγησης (όπως έλεγε και ο Καργακος) οδηγούν σταδιακά τον λαό σε πρότυπα αντίθετα με αυτά που ο μέσος Έλληνας θεωρεί ότι μας εκπροσωπούν.

Ήρθαν λοιπόν, κάποιοι χωρίς λόγια, χωρίς ταρατατζουμ, χωρίς απαιτήσεις, σεμνά, ταπεινά, ήρεμα να κηδεψουν τον άνθρωπο τους.

Οι κομπλεξικοι γλεντοκοποι της μεταπολίτευσης ήθελαν να τους ταπεινωσουν, να τους καγχασουν, να τους γελοιοποιήσουν....

Πολιτικοί, ΜΜΕ, προοδευτικοί απευθύνθηκαν σε κουφούς, τυφλούς, νεκρωμενους και χάιδεψαν πάθη, φανατισμους, εμπάθειες.

Γιατί; Διότι φοβούνται μη φανεί η γύμνια τους....

Και η εικόνα που βγήκε τους ξεβρακωσε. Τώρα τρέχουν αυτοί που δεν κατάλαβαν τι παίχτηκε (εδώ βάλε και εσένα μεσα) να δικαιολογήσουν πάση θυσία την τυφλότητα τους.

Λοιπόν δεν παίχτηκε το πολίτευμα, εγώ πχ δεν θέλω γλάστρα ΠτΔ θέλω σε πολύ σημαντικά θέματα να έχει άποψη, δες τι γίνεται στις ΗΠΑ διοικούνται από πρόεδρο, αλλά στις αποφάσεις του λέει όχι αν το κρίνει το Κογκρέσο, εδώ ποιος θα πει όχι στην συμφωνία των Πρεσπών; Οι βουλευτές;

Δεν παίχτηκε το πολίτευμα, παίχτηκαν όλα αυτά που γράφονται στο ποστ που σε προσβάλει.

Δες το κείμενο που σου έβαλα λέει πολλά πράγματα, όλα τα πέρασες στο ντουκο, ξαναδιάβασε το, το κείμενο μιλάει που μας έχει οδηγήσει αυτή η κατηφόρα, δες το ξανά....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Ιαν 2023, 23:18

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Και βασιλιά να είχαμε, κάτι μου λέει ότι οι ΕΛς θα ήταν ανεπίδεκτοι και θα συνέχιζαν να κάθονται σταυροπόδια και να βγάζουν κακάδια απο την μύτη τους, να κουτσομπολεύουν, κλπ στις κηδείες.
Δηλαδή, ΟΚ, είδαν μια φορά στην τηλεόραση ανθρώπους με τρόπους. Διδάχθηκαν; Δεν θα τα ξανακάνουν αυτά που κάνουν; :asd03:

Οι Ελς να κάτσουν να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι να πληρώσουν κανένα γάλα να πάρουν στα παιδιά τους και αυτά με τις βασιλικές οικογένειες αλλού.

Λίγη αξιοπρέπεια ρε μαλάκες.
(δεν πάει σε εσένα αυτό)

Ο λαός προβλήματα δεν είχε όταν τιμούσαν τον κάθε απίθανο, απότομα τώρα παρουσιάστηκαν τα προβλήματα;

Εγώ από 14 χρόνων που πήγα να δουλέψω μόνο προβλήματα θυμάμαι στην ζωή μου....

Στην γειτονιά μου λένε ....της στραβιας $$$ της φταίνε οι τρίχες.... Αηντε ας μη το πω πειραιώτικα ας το πω πιο κομψά .... Δεν είναι στραβος ο γιαλός, στραβά αρνενιζουμε....
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Ιαν 2023, 23:34

Εικόνα

Ε ρε Χάρυ που σας χρειάζεται :asd03:
0 .
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Ιαν 2023, 23:49

Προέλλην έγραψε:Εικόνα

Ε ρε Χάρυ που σας χρειάζεται :asd03:

Ρε Προελληνα ειλικρινά, ξέρεις πόσες σελίδες αναρωτιέμαι ποιος θα σκεφτεί να φέρει στην συζήτηση την περίπτωση αυτή;

Ναι αυτό και άλλα τέτοια είναι το κακό κομμάτι, που δείχνει και τα κενά πίσω από το λούστρο .... Μόνο που στην μεταπολιτευτική δημοκρατία μας μόνο κακά και άθλια πρότυπα έχουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Ιαν 2023, 23:50

Για βασιλικό γαμπρό Κουμάρ τι άποψη έχεις;

Εγώ την καλύτερη πάντως, ο Βασιλιάς κάνει πράξη το τους παίρνω στο σπίτι μου :D
0 .