Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Ιουν 2019, 15:39
Ο Μητσοτάκης λέει ότι θα κάνει στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, αυτό που θα κάνει σίγουρα και η όποια Βουλγαρική κυβέρνηση (χωρίς πρόωρες σημερινές δηλώσεις) θα βρεθεί την ώρα που θα κρίνεται κατά στάδια η πρόοδος της συμμόρφωσης των Σκοπίων στο κοινοτικό κεκτημένο και στην επίλυση των εκκρεμών διαφορών με τις γειτονικές χώρες (διαδικασία που την έχουν υποστεί όλοι). Εκεί θα πέσει μπλοκάρισμα από Ελλάδα και Βουλγαρία που θα πάει σύννεφο.
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Και εγώ θα ήμουν υπέρ της Διμερούς Συμφωνίας, αρκεί να μην είχαν περιληφθεί αυτά τα απαράδεκτα για τη γλώσσα και την εθνικότητα που ήταν έξω από το πλαίσιο διαπραγμάτευσης που είχε ορίσει ο ΟΗΕ και είχε αναλάβει ο Νίμιτς ως μεσολαβητής.
Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν μπορώ να κατηγορηθώ τώρα για το τι θα μπορούσα να υποστήριζα τοτε,
αν...
Ο Καμίνης ήταν εξαιρετικός ως Συνήγορος του Πολίτη (άλλο αν κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι δεν επαναπροώθησε με το αξίωμα του Δημάρχου τους λαθρομετανάστες στο Αφγανιστάν).
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".