Το Πολυτεχνείο Ζει!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Το Πολυτεχνείο Ζει!

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Νοέμ 2020, 16:50

νικος !! ειναι σωστη η φωτο; ή ειναι απο την περσινή συναξη; τωρα μολις δεν μας ειπε ο ραν οτι ετσι και γιουβετσι;
και χθες το χαζο του τεως πασοκ και νυν νδ ειπε - οτι τους διαλυσαμε πολυ γρηγορα !!!!
και σημερα για να δειξει οτι αναγκασθηκε να το κανει για λογους υγειας τους ειπε οτι - τιμά τους αγωνες του κκε
απο μικρος και λυπηθηκε που τους εριξε μερικες φαπες !!!τελικα νικος μηπως οι δεξιοι εγιναν αριστεροι;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Νοέμ 2020, 18:45

Οι εκκλησιες δεν εκλεισαν απο δικη τους πρωτοβουλια, το κρατος τις εκλεισε.

Αν το ΚΚΕ μπορεί να κάνει μια μάζωξη, εμείς μπορούμε καθημερινά να κάνουμε μαζώξεις και να μη τις παίρνεται και χαμπάρι.

Η Εκκλησία λειτουργεί πιο μαζικά και πιο φανατισμένα σε χρόνια διωγμού, εδώ επέζησε και θριάμβευσε η Εκκλησία στα χρόνια του Στάλιν....

.... Η αντιδήμαρχος Αθηναίων Αλεξία Έβερτ, η οποία χαρακτήρισε του διαδηλωτές του ΚΚΕ «κατσαρίδες και τρωκτικά».....

https://www.protothema.gr/politics/arti ... 1605713527
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Νοέμ 2020, 18:58

Στις 17 Νοέμβρη που βγήκαν οι επαναστάτες να δείξουν το μπόι τους με υπουργό τον Χρυσοχοΐδη (με Λαδά και Μανιαδάκη θα έψαχναν τρύπα να κρυφτούν ).

Η Ορθοδοξία έδειξε το μέγεθός της

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε, στο Φανάρι, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ανήρτησε, στον λογαριασμό του στο Twitter, φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Φανάρι, γράφοντας: «Τιμή μου, η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και η επίσκεψη στην Πατριαρχική Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ως ηγέτης του Ορθόδοξου κόσμου, το Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι βασικός εταίρος, καθώς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη θρησκευτική ελευθερία σε όλο τον κόσμο».

.......

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Πομπέο δεν θα συναντήσει κανέναν Τούρκο αξιωματούχο, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση της Άγκυρας.

..........

https://www.kathimerini.gr/world/561161 ... s-etairos/

https://twitter.com/SecPompeo/status/13 ... etairos%2F

EnBJoaSXYAMMjJ3.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2020, 08:57

pluton έγραψε:Αν το ΚΚΕ μπορεί να κάνει μια μάζωξη, εμείς μπορούμε καθημερινά να κάνουμε μαζώξεις και να μη τις παίρνεται και χαμπάρι.

Αρα να βγει η εκκλησια εγκληματικη οργανωση? :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Νοέμ 2020, 09:02

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Αν το ΚΚΕ μπορεί να κάνει μια μάζωξη, εμείς μπορούμε καθημερινά να κάνουμε μαζώξεις και να μη τις παίρνεται και χαμπάρι.

Αρα να βγει η εκκλησια εγκληματικη οργανωση? :fico:

Άλλο τι μπορούμε και άλλο τι κάνουμε.

Αν θέλετε να βγάλετε την Εκκλησία εγκληματική οργάνωση δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, σου είπα σε διωγμό η Εκκλησία γιγαντώνεται.

Δες πως βγήκε η Εκκλησία της Ρωσίας μετά τον κομμουνιστικό διωγμό. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2020, 09:09

pluton έγραψε:Άλλο τι μπορούμε και άλλο τι κάνουμε.

Αν θέλετε να βγάλετε την Εκκλησία εγκληματική οργάνωση δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, σου είπα σε διωγμό η Εκκλησία γιγαντώνεται.

Δες πως βγήκε η Εκκλησία της Ρωσίας μετά τον κομμουνιστικό διωγμό. :D

Ναι ΟΚ, παντως μην το παιζεις οτι η Εκκλησια νοιαζεται για την πανδημια γιατι αν δεν το απαγορευε το κρατος ακομα θα γλειφατε το ιδιο κουταλι 100 ατομα καθε Κυριακη. Για αυτο εχουν αρρωστησει ολοι οι μητροπολιτες και ηδη ενας πεθανε.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Νοέμ 2020, 19:59

126060189_419550689053088_4423178061296671182_n.jpg

κοιτατε το χαζο: και η μοναδικη αληθεια που ειπε στην ζωη του ηταν αυτη οτι απο μικρος τιμάει το κκε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Νοέμ 2020, 20:27

Μάγκες έχω διοργανώσει σχολικές γιορτές για το Πολυτεχνείο όλα τα λεφτά.
Υπερπαραγωγές.
Είναι από τις αγαπημένες μου σχολικές γιορτές και πάντα ζητάω να την αναλάβω εγώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Νοέμ 2020, 09:08

bizeli έγραψε:Μάγκες έχω διοργανώσει σχολικές γιορτές για το Πολυτεχνείο όλα τα λεφτά.
Υπερπαραγωγές.
Είναι από τις αγαπημένες μου σχολικές γιορτές και πάντα ζητάω να την αναλάβω εγώ.

Θα σου πρότεινα μια δύο ιδέες για μελλοντικές διοργανώσεις σου πχ

Να ντύσεις κορίτσια σε μαυροφορεμένες μάνες που κλαίνε τα σκοτωμένα τους παιδιά.

Να φτιάξεις χάρτινο ή γύψινο ή από φελιζόλο ομοίωμα της πύλης με τσαλαπατημένους αγωνιστές από το τανκς.

Να βάλεις αντίγραφο του Ντερτιλή να πυροβολάει ανυπεράσπιστο φοιτητή.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην εξαπάτηση των μαθητών σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Νοέμ 2020, 09:59

pluton έγραψε:
bizeli έγραψε:Μάγκες έχω διοργανώσει σχολικές γιορτές για το Πολυτεχνείο όλα τα λεφτά.
Υπερπαραγωγές.

Θα σου πρότεινα μια δύο ιδέες για μελλοντικές διοργανώσεις σου πχ

Να ντύσεις κορίτσια σε μαυροφορεμένες μάνες που κλαίνε τα σκοτωμένα τους παιδιά.

Να φτιάξεις χάρτινο ή γύψινο ή από φελιζόλο ομοίωμα της πύλης με τσαλαπατημένους αγωνιστές από το τανκς.

Να βάλεις αντίγραφο του Ντερτιλή να πυροβολάει ανυπεράσπιστο φοιτητή.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην εξαπάτηση των μαθητών σου.

Κριμα που δεν τα βαζει να λενε τον υμνο της 21ης Απριλιου.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”