Για διάσπαση η ΝΔ?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Dario Giovanni
Ευεργέτης ΕΕΦ
Ευεργέτης ΕΕΦ

Re: Για διάσπαση η ΝΔ?

Δημοσίευσηαπό Dario Giovanni » 20 Απρ 2015, 12:36

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Dario Giovanni έγραψε:δεν κάνω συχνά προβλέψεις και έχω πέσει έξω μόνο σε 2 : στην νίκη του Καραμανλή το 2009 και στην αυτοδυναμία Σαμαρά τον Μάιο του 2012.

Πολύ αφαιρετικός μας έχεις προκύψει, πέραν από πιστός θαμώνας μας ;)

άνοιξε κάνα λεξικό και δες τι σημαίνει θαμώνας.
ας όψεται που γράφει δω ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 20 Απρ 2015, 12:38

Dario Giovanni έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Dario Giovanni έγραψε:δεν κάνω συχνά προβλέψεις και έχω πέσει έξω μόνο σε 2 : στην νίκη του Καραμανλή το 2009 και στην αυτοδυναμία Σαμαρά τον Μάιο του 2012.

Άσε τις μαλακίες, απλά εδώ είμεθα μόνο εκλεκτοί.
Ένοχη απόλαυση. :s_cool
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Börklüce Mustafa

Δημοσίευσηαπό Börklüce Mustafa » 20 Απρ 2015, 12:38

Κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις/προφητείες αν δεν κάνει ένα βήμα πίσω από τη μηχανιστική κλασική/δυτική φιλοσοφία και δεν κατανοήσει τα αλληγορικά νοήματα του αρχαίου κινεζικού έργου Γι-Τζιν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 20 Απρ 2015, 12:38

Dario Giovanni έγραψε:
Alkiviades έγραψε:Ο δαρείος έχει πέσει μέσα σε δύο προβλέψεις και έξω σε 4.581 - τυπικό ποσοστό γαλάζιου παραπχορουμίστα :D

σφάλεις.
δεν κάνω συχνά προβλέψεις και έχω πέσει έξω μόνο σε 2 : στην νίκη του Καραμανλή το 2009 και στην αυτοδυναμία Σαμαρά τον Μάιο του 2012.
και τις δυο φορές, υπερτίμησα την ευφυΐα του Έλληνα.

τι διάολο πάλι μπαν έφαγες ;

Τους χαλάω τη σούπα, τάπαμε αυτά. Νομίζω οτι έχει τελειώσει το ..... για μένα, ο τσαβόπορας και τα συνεταιράκια του θεωρούν ότι τους χαλάω το μαγαζί και με μπανάρουν δίχως καν να τηρούν τα εντελώς τυπικά :s_cool

Πόντικα, άστις μαλακίες. Το ΔΕκέμβρη το πρωτόγραψα σε άρθρο που θα σου στείλω όταν επαληθευτεί - τοτε ΟΥΔΕΙΣ το είχε γράψει και για την ακρίβεια, οι πρώτοι που το έγραψαν, το έκαναν ΜΕΤΑ τις εκλογές. Κι αρκετά μετά μάλιστα.

Τουτέστιν, προηγούμαι δύο μήνες των "έγκυρων ANALυτών" :s_cool
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 20 Απρ 2015, 12:40

Χρειάζεται κάποια σπουδαία ικανότητα προβλέψεων για να καταλάβει κάποιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει τους γνωστούς προβεβλημένους Νεοδημοκράτες και ξερνάει τόσο όσο να μου έβαζαν να δω με το στανιό γκέι τσόντα?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Απρ 2015, 12:42

Börklüce Mustafa έγραψε:Κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις/προφητείες αν δεν κάνει ένα βήμα πίσω από τη μηχανιστική κλασική/δυτική φιλοσοφία και δεν κατανοήσει τα αλληγορικά νοήματα του αρχαίου κινεζικού έργου Γι-Τζιν.

Τι λέει ο γιτζίν για το θέμα της μνημονιακής στροφής σανέλ;
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 20 Απρ 2015, 12:52

Dario Giovanni έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:

Ναι μωρέ, δεν μπαίνεις καθόλου συχνά, μόνο για να θαυμάσεις τα γραπτά του σοσιαλδημοκράτη συντρόφου σου :LoL: :LoL: :LoL:
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 24 Απρ 2015, 00:59

Kauldron έγραψε:
Dario Giovanni έγραψε:
Kauldron έγραψε:Τους ανεμόμυλους μάλλον τους κυνηγάνε όσοι ονειρεύονται "αριστερή παρένθεση".
Η πλάκα είναι, οτι τώρα, ακόμα και οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ δημοσκοπήσεις, δείχνουν οριστική καταβύθιση της ΝΔ και χαόδη διαφορά υπέρ σύριζα.

ποιες είναι οι δικές μας που δείχνουν τέτοιο πράγμα ;

http://www.capital.gr/News.asp?id=2276188

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, με περισσότερες από 20 ποσοστιαίες μονάδες, έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Ειδικότερα, στο ερώτημα «αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές τι θα ψηφίζατε», το 38,1% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 17,4% ΝΔ.

Πηγή:www.capital.gr

Έχει μυστικές πληροφορίες ο Δείριο ρε εξωμότη, δεν είναι παίξε-γέλασε...

Kλασικό σύμπτωμα καμαρίλας και κομματοσκύλιασης να λες έχω μυστικές πληροφορίες από αυτούς που ξέρουν για το τι θα γενεί εγώ ρε παπαρα, δεν ξέρεις . Αυτούς στο συριζα τους πνίγουνε στον ασβεστη αλλά δυστυχώς ξεφευγουν κάποιοι και υπάρχουν χωρις να φάνε κλώτσο μέσα στο κόμμα της μεγαλοθυμιας :D
0 .
Ως και parapxoroum slayer

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 24 Απρ 2015, 13:11

Στο Μγκακαναλο ομως οταν εκαναν στον Αντωνακη ερωτηση για εκλογες, μονο που δεν τα εκανε απανω του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Απρ 2015, 13:13

Είπε για πρώτη φορά οτι ήταν Βατερλώ. Μέχρι τώρα έλεγε οτι "εντάξει, κρατήσαμε τις δυνάμεις μας".
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”