Ευρωεκλογές Ιουνίου 2024

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ευρωεκλογές Ιουνίου 2024

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιουν 2024, 06:06

pluton έγραψε:Εμένα μου αρέσει για το Fuck off yourself για τους τουρκαλαδες, για αυτά που είπε για την Ελλάδα είναι ένας σκατό καριολ@ς....

Είναι σαν να λέει ένας εβραίος για τον Χίτλερ ''Εμένα μου αρέσει για το Fuck off yourself για τους τσιγγάνους, για αυτά που είπε για τους εβραίους είναι ένας σκατό καριολ@ς....''
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 15:39

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εμένα μου αρέσει για το Fuck off yourself για τους τουρκαλαδες, για αυτά που είπε για την Ελλάδα είναι ένας σκατό καριολ@ς....

Είναι σαν να λέει ένας εβραίος για τον Χίτλερ ''Εμένα μου αρέσει για το Fuck off yourself για τους τσιγγάνους, για αυτά που είπε για τους εβραίους είναι ένας σκατό καριολ@ς....''

Άσε τις σοφιστιες ....ο κωλοτουρκας πήγε στο κοινοβούλιο τους και έβρισε την χώρα που τον περιμάζεψε από μια χώρα σαν την Τουρκία με την ιστορία που έχει, τις γενοκτονίες, και την δημοκρατία του κώλου. Πολύ καλά του τα είπε.

Όσο αφορά για την Ελλάδα, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στην ξανθοψειρα, πτωχεύσαμε μέσα από μια ,,δημοκρατία,, σαν την μεταπολίτευση, που κλέφτες πολιτικάντες λήστεψαν τον λαό μας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 19:15

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Άσε τις σοφιστιες ....ο κωλοτουρκας πήγε στο κοινοβούλιο τους και έβρισε την χώρα που τον περιμάζεψε από μια χώρα σαν την Τουρκία με την ιστορία που έχει, τις γενοκτονίες, και την δημοκρατία του κώλου. Πολύ καλά του τα είπε.

Όσο αφορά για την Ελλάδα, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στην ξανθοψειρα, πτωχεύσαμε μέσα από μια ,,δημοκρατία,, σαν την μεταπολίτευση, που κλέφτες πολιτικάντες λήστεψαν τον λαό μας.

:giggle02:

Μεταξύ μας είμαστε Πλούτωνα, δεν μας διαβάζει κανένας Ολλανδός, να ξέρεις, μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα.

Η άποψη όλων ανεξαιρέτως των ακροδεξιών λαϊκίστικων κομμάτων στην Ευρώπη είναι ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι και τεμπελχανάδες χαραμοφάηδες, χαμηλότερης απόδοσης και ποιότητας πληθυσμός, βαρίδια της Ε.Ε.

Εγώ ως προς αυτό τουλάχιστον, τους δίνω δίκιο πάντως.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 21:07

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:

:giggle02:

Μεταξύ μας είμαστε Πλούτωνα, δεν μας διαβάζει κανένας Ολλανδός, να ξέρεις, μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα.

Η άποψη όλων ανεξαιρέτως των ακροδεξιών λαϊκίστικων κομμάτων στην Ευρώπη είναι ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι και τεμπελχανάδες χαραμοφάηδες, χαμηλότερης απόδοσης και ποιότητας πληθυσμός, βαρίδια της Ε.Ε.

Δεν συμφωνώ, αλλά δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ να πιστεύω, τα νούμερα τι λένε:

https://businessrev.gr/2023/06/28/mesos ... -evdomada/

Screenshot-2023-06-28-133419.png

Έχουμε ανθρώπους που εργάζονται στην Γερμανία και μας λένε για τις στάσεις εργασίας για φαι για καφέ κλπ... Πράγματα που κανένας Έλληνας εργαζόμενος δεν διανοείται.

Τώρα αυτή η αντιπάθεια που είναι πραγματικό γεγονός μπορεί να αποδοθεί στα κόμπλεξ που κουβαλάνε απέναντι στον λαό μας.

Παρα το γεγονός ότι εργαζόμαστε περισσότερο γιατί μένει πίσω η χώρα; Πολύ απλά ο τόπος διοικείται από κλέφτες πολιτικούς.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 21:10

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε: :giggle02:

Δεν συμφωνώ, αλλά δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ να πιστεύω, τα νούμερα τι λένε:

https://businessrev.gr/2023/06/28/mesos ... -evdomada/

Screenshot-2023-06-28-133419.png

Έχουμε ανθρώπους που εργάζονται στην Γερμανία και μας λένε για τις στάσεις εργασίας για φαι για καφέ κλπ... Πράγματα που κανένας Έλληνας εργαζόμενος δεν διανοείται.

Τώρα αυτή η αντιπάθεια που είναι πραγματικό γεγονός μπορεί να αποδοθεί στα κόμπλεξ που κουβαλάνε απέναντι στον λαό μας.

Παρα το γεγονός ότι εργαζόμαστε περισσότερο γιατί μένει πίσω η χώρα; Πολύ απλά ο τόπος διοικείται από κλέφτες πολιτικούς.

Απλά δουλεύουμε όσα λένε οι νόμοι (χρόνος εργασίας, διαλείμματα, κοκ), δεν μας επιβάλει το αφεντικό μας υπερωρίες όπως οι Έλληνες αλλητάμπουρες αφεντικοί. Που φταίμε δηλαδή :dunno:

Ο ΕΛ εργαζόμενος δεν τα διανοείται αυτά γιατί είναι τη φύσει δούλος, δεν μιλάμε για τίποτε ελεύθερους ανθρώπους, αλλά απλά για υποτακτικούς. Κουτοπόνηρους δειλούς κιόλας, που βγάζουν μετά κακία μεταξύ τους. Και στις γυναίκες και στα παιδιά τους.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 21:14

Το μυστικό είναι τις ώρες πλην διαλείμματος, να δουλεύεις στ αλήθεια, αντί να τα ξύνεις, να μπουρδολογείς και να κουτσομπολεύεις :dunno:

Επίσης, να έχεις όλα τα μέσα στη διάθεσή σου για να κάνεις την δουλειά, τόσο τα υλικά, όσο και την οργανωτική δομή, την εκπαίδευση, την εργασιακή παιδεία και ηθική, κοκ. Φυσικά και στην Δυτική Ευρώπη ο εργαζόμενος παράγει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη αξία για την ίδια ώρα εργασίας απο ότι στον 3ο κόσμο.

Να στο πω απλά Πλούτωνα, δεν πα να μαντρώνει ο ΕΛ πατριώτης τους εργαζόμενούς του 12 ώρες την μέρα απλήρωτους χωρίς διαλείμματα, να τους τρώει τα δώρα, κτλ, εμείς εδώ σε καθαρές 7 ώρες θα παράξουμε πολύ μεγαλύτερη αξία, με άνεση, δίχως το παραμικρό άγχος, με τον εργοδότη μας να πληρώνει πολύ περισσότερους φόρους και να έχει να αντιμετωπίσει παραπάνω γραφειοκρατία :dunno:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 21:29

Προέλλην έγραψε:Το μυστικό είναι τις ώρες πλην διαλείμματος, να δουλεύεις στ αλήθεια, αντί να τα ξύνεις, να μπουρδολογείς και να κουτσομπολεύεις :dunno:

Επίσης, να έχεις όλα τα μέσα στη διάθεσή σου για να κάνεις την δουλειά, τόσο τα υλικά, όσο και την οργανωτική δομή, την εκπαίδευση, την εργασιακή παιδεία και ηθική, κοκ. Φυσικά και στην Δυτική Ευρώπη ο εργαζόμενος παράγει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη αξία για την ίδια ώρα εργασίας απο ότι στον 3ο κόσμο.

Να στο πω απλά Πλούτωνα, δεν πα να μαντρώνει ο ΕΛ πατριώτης τους εργαζόμενούς του 12 ώρες την μέρα απλήρωτους χωρίς διαλείμματα, να τους τρώει τα δώρα, κτλ, εμείς εδώ σε καθαρές 7 ώρες θα παράξουμε πολύ μεγαλύτερη αξία, με άνεση, δίχως το παραμικρό άγχος, με τον εργοδότη μας να πληρώνει πολύ περισσότερους φόρους και να έχει να αντιμετωπίσει παραπάνω γραφειοκρατία :dunno:

Σε κάποια δεν διαφωνώ, αλλά στον ιδιωτικό τομέα κανείς δεν διανοείται να τα ξύνει, ο εργοδότης είναι άγρυπνος και παρακολουθεί τα πάντα. Το ότι είναι καθαρά ζήτημα των πολιτικών που κατακλεβουν τον ιδρώτα του λαού φαίνεται από πολλά πράγματα πχ ο ίδιος αυτός ο ,,μη παραγωγικός Βαλκάνιος,, διακρίνεται όταν εργάζεται εκτός Ελλάδος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιουν 2024, 21:31

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Το μυστικό είναι τις ώρες πλην διαλείμματος, να δουλεύεις στ αλήθεια, αντί να τα ξύνεις, να μπουρδολογείς και να κουτσομπολεύεις :dunno:

Σε κάποια δεν διαφωνώ, αλλά στον ιδιωτικό τομέα κανείς δεν διανοείται να τα ξύνει, ο εργοδότης είναι άγρυπνος και παρακολουθεί τα πάντα. Το ότι είναι καθαρά ζήτημα των πολιτικών που κατακλεβουν τον ιδρώτα του λαού φαίνεται από πολλά πράγματα πχ ο ίδιος αυτός ο ,,μη παραγωγικός Βαλκάνιος,, διακρίνεται όταν εργάζεται εκτός Ελλάδος.

Όλοι τα ξύνουν, σαμποτάρουν την δουλειά, ακριβως γιατί ο κοπρίτης που το παίζει αφεντικό δεν ξέρει τι του γίνεται και προσπαθεί να κάνει μικροδιαχείριση :dunno:

Επίσης ο κοπρίτης που το παίζει αφεντικό, δεν έγινε αφεντικό γιατί έχει τα προσόντα, αλλά για άλλους λόγους. Εννοείται ότι δεν μπορεί ένα τέτοιο παρτάλι να ανταγωνιστεί τα πραγματικά αφεντικά :dunno:

Ο Έλληνας διακρίνεται εκτός Ελλάδας, γιατί απλά δεν έχει Έλληνες γι αφεντικά, δεν έχει Έλληνες για συναδέλφους και συνεργάτες, δεν έχει να τον περιμένει μετά την δουλειά ο καφενές και η ταβέρνα, η μπουρδολογία, η φασαρία, η βρωμιά, γιατί απλά του λείπει η "πχιότητα ζωής" της Ελλάδας :dunno:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιουν 2024, 21:35

pluton έγραψε:Άσε τις σοφιστιες ....ο κωλοτουρκας πήγε στο κοινοβούλιο τους και έβρισε την χώρα που τον περιμάζεψε από μια χώρα σαν την Τουρκία με την ιστορία που έχει, τις γενοκτονίες, και την δημοκρατία του κώλου. Πολύ καλά του τα είπε.

Από την ίδια οπτική γωνία που βρίζει τους τούρκους, βρίζει και μας. Μην νομίζεις ότι μας βλέπει σαν κάτι διαφορετικό από τους τουρκαλάδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2024, 21:37

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Άσε τις σοφιστιες ....ο κωλοτουρκας πήγε στο κοινοβούλιο τους και έβρισε την χώρα που τον περιμάζεψε από μια χώρα σαν την Τουρκία με την ιστορία που έχει, τις γενοκτονίες, και την δημοκρατία του κώλου. Πολύ καλά του τα είπε.

Από την ίδια οπτική γωνία που βρίζει τους τούρκους, βρίζει και μας. Μην νομίζεις ότι μας βλέπει σαν κάτι διαφορετικό από τους τουρκαλάδες.

Δεν τίθεται θέμα πώς μας βλέπει αυτός ο άθλιος Ολλανδός, άλλα ποια είναι τα πραγματικά γεγονότα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”