Απίστευτη προπαγάνδα
Πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι η ασπίδα θεοδωρικάκου σκεπάζει με σοβαρότητα την πολιτική ζωή,
αν μη τι άλλο είναι ο μόνος που κρίνεται ικανός να οργανώσει , να συντονίσει και να υλοποιήσει τέτοιας έκτασης προπαγάνδα, γιατί από τα υπόλοιπα φυντάνια της κυβέρνησης, δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίσει κανείς.
Νομίζω ότι τουλάχιστον υπάρχει μια επαγγελματική αντιμετώπιση στο θέμα διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Κάτι είναι κι αυτό..
Ας ελπίσουμε ότι η ίδια επαγγελματική αντιμετώπιση, θα υπάρξει και στις συμφωνίες που πρόκειται να κλειστούν. Αν δεν υπάρξει κάτι τέτοιο μας βλέπω να ξεπουλιόμαστε άλλη μια φορά και η υποτιθέμενα προδοτική συμφωνία των πρεσπών του τσίπρα θα μοιάζει παρανυχίδα μπροστά στην έκταση του διαφαινόμενου ξεπουλήματος της χώρας.
Εάν οι κομματικοί ινστρούχτορες διατυμπάνιζαν , φυσικά κάτω απο την κομματική σκέπη της νουδούλας ότι η συμφωνία του τσίπρα πρόδωσε την χώρα και οι συμπαθείς βορειοελλδίτες τσίμπαγαν και κατέβαιναν σε συλλαλητήρια , ψήφιζαν με οργή ενάντια στους προδότες, τώρα θέλω να δω ποιος θα καταφέρει να μας πείσει ότι η παραχώρηση του υποθαλάσσιου πλούτου της Κρήτης, είναι για καλό σκοπό βρε παιδί μου, άσε που θα σταματήσουν οι παλιότουρκοι να μας απειλούν γιατί θα τραβάμε παρέα το μαύρο χρυσάφι.
Περιμένω το σχόλιο γγ σχετικά με μολδαβές..
.gif)