iefimerida
@iefimerida
·
Παρατηρητήριο ΝΔ: Οι fake «αποδείξεις» δήθεν αστυνομικής βίας -Το ΠΑΜΕ ανέβασε φωτογραφία από διαδήλωση στο Βέλγιο! #iefimerida
https://www.iefimerida.gr/politiki/para ... mikis-bias
Τώρα μιλά ο Παφίλης στον ΑΝΤ1 άρες μάρες κολοκύθια βλάσταρα.....
Το Πολυτεχνείο Ζει!
-
pluton
- Supreme poster

Re: Το Πολυτεχνείο Ζει!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Εμένα Λαχουρένιε στα μέζεά μου τι είπε ο Λαγός και ο Κασιδιάρης.
Καταδικάστηκε η ΧΑ σαν εγκληματική οργάνωση επειδή κλώτσησαν μερικά χαρτόκουτα λαθρομεταναστών, εδώ εν γνώσει τους πολιτικά μορφώματα της αριστεράς έγραψαν στα παπ@ρι@ τους την υγεία του ελληνικού λαού και της οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Εκτος απο το οτι κλωτσησαν μερικα χαρτοκουτα, σκοτωσαν και δυο τρεις. Βγαζεις αυτους λαδι και θεωρεις το ΚΚΕ εγκληματικη οργανωση επειδη εκανε μια πορεια
Όσο αφορά την Εκκλησία.
Η Εκκλησία πέρα από την δυσανασχέτηση που έκφρασε, στήριξε - όπως πάντα - το συμφέρον του λαού, υποχρεωθήκαμε χωρίς διαμαρτυρία να παρακολουθούμε την Θεία Λειτουργία από το ράδιο, την τηλεόραση ή το ίντερνετ.... αυτή είναι η διαφορά με όλα αυτά τα γιουρούκια της αριστεράς.
Οι εκκλησιες δεν εκλεισαν απο δικη τους πρωτοβουλια, το κρατος τις εκλεισε.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Εμεις δεν ειμαστε εγκληματικη συμμορια οποτε δεν ανησυχουμε.
Για ποιο πράγμα να ανησυχήσουμε; Μια ζωή σε φυλακές και εξορίες ήταν οι κομμουνιστές.
Το έχουμε δεδομένο ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί και από εμάς τους νεότερους να ζητηθεί να κάνουμε το καθήκον μας.
Το θέμα όμως δεν είναι το ότι θα πάμε φυλακή, που λίγο μας απασχολεί, αλλά οι λόγοι που θα μας οδηγήσουν εκεί.
Αν είναι να πάμε φυλακή επειδή κάνουμε το έγκλημα να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός στο να μην τον εκμεταλλεύεται το αφεντικό του, στο να έχει δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και δωρεάν παιδεία για τα παιδιά του, να είναι αφεντικό στον τόπο του και να έχει μια κυβέρνηση που θα εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και όχι της πλουτοκρατίας και όλα όσα χρειάζονται για μα αξιοπρεπή ζωή για όλους, πάμε στη φυλακή με μεγάλη μας χαρά.
Αλίμονο στους φουκαράδες μελλοντικούς τουρκοτσολιάδες που ζούνε τη μίζερη ζωή τους διπλωμένοι στα δύο γλείφοντας κώλους για να επιβιώσουν.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

φαγανε λιγο ξυλο τα κομμουνοαριστερα ισα ισα για τα ματια του κοσμου και αν δουλεψουν και τα προστιμα
θα ειμαστε ευχαριστημενοι ....δεν ειναι και λιγο το ξυλο μαζι με το προστιμο
και ειδα για λιγο τον κουτσουμπα να μιλαει σε ενα μπατσο ....
τι δουλεια εχει αυτος σε δρομους; αφου δεν του ταιριαζει ...μου θυμισε αρκουδα σε δεξιωση
το καλο στο χρονικο σημειο ειναι οτι ξεβρακωθηκανε βγαλανε τα ματια μονοι τους και φανηκε οτι κκε αριστερα
συμβαδιζουν χερι χερι με το διαφθαρμενο συστημα που κυβερναει την ελλαδα γιαννης κερναει και γιαννης πινει
το αλλο ασχημο ειναι οτι οι πυροβολημενοι και ψεκασμενοι στο μυαλο συνεχιζουν και μιλανε ακομη για χουντες
νεκρους και για διαφθορα οταν οι ιδιοι συστηματικα απο την αρχη της μεταπολιτευσης ξεπερασαν και εκατο χουντες
στην μασα και στις κλεψιες του δημοσιου χρηματος
και μας μιλανε για γραφικοτητες στην περιοδο της χουντας ενω αυτοι ξεπερασαν και τον δον κιχωτη
σε μαχες κατα των ανεμομυλων υσ...να καλη ωρα σαν τον ραν ...αφου ρε δεν σας αγγιζει το συστημα
σας χρειαζεται μεχρι στιγμης για να επιββαλει την νεα ταξη ....ενω αν κανουμε εμεις οτι κατεβαινουμε
σε δρομο θα εχουμε αλλη αντιμετωπιση
θα ειμαστε ευχαριστημενοι ....δεν ειναι και λιγο το ξυλο μαζι με το προστιμο
και ειδα για λιγο τον κουτσουμπα να μιλαει σε ενα μπατσο ....
τι δουλεια εχει αυτος σε δρομους; αφου δεν του ταιριαζει ...μου θυμισε αρκουδα σε δεξιωση
το καλο στο χρονικο σημειο ειναι οτι ξεβρακωθηκανε βγαλανε τα ματια μονοι τους και φανηκε οτι κκε αριστερα
συμβαδιζουν χερι χερι με το διαφθαρμενο συστημα που κυβερναει την ελλαδα γιαννης κερναει και γιαννης πινει
το αλλο ασχημο ειναι οτι οι πυροβολημενοι και ψεκασμενοι στο μυαλο συνεχιζουν και μιλανε ακομη για χουντες
νεκρους και για διαφθορα οταν οι ιδιοι συστηματικα απο την αρχη της μεταπολιτευσης ξεπερασαν και εκατο χουντες
στην μασα και στις κλεψιες του δημοσιου χρηματος
και μας μιλανε για γραφικοτητες στην περιοδο της χουντας ενω αυτοι ξεπερασαν και τον δον κιχωτη
σε μαχες κατα των ανεμομυλων υσ...να καλη ωρα σαν τον ραν ...αφου ρε δεν σας αγγιζει το συστημα
σας χρειαζεται μεχρι στιγμης για να επιββαλει την νεα ταξη ....ενω αν κανουμε εμεις οτι κατεβαινουμε
σε δρομο θα εχουμε αλλη αντιμετωπιση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Λοιπον για να τελειωνουμε: οποιοσδηποτε συνωστισμος ευνοει την μεταδοση του κορονοιου. Ειτε μιλαμε για εκκλησιες, ειτε για πορειες, και γενικα οτιδηποτε ανεξαρτητα απο το αν εχει ''αριστερο'' ή ''δεξιο'' χαρακτηρα. Ειναι απλα τα πραγματα και δεν πρεπει να γινομαστε οπαδοι και να λεμε οτι το ενα κολλαει ενω το αλλο οχι αναλογα με το τι υποστηριζει η ομαδα..εεεε.. το κομμα μας.
Σε κάθε συνωστισμό κολλάει ο ιός.
Στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στις εκκλησίες, στα χοροπηδάδικα και όπου αλλού μαζεύονται άνθρωποι χωρίς κοινωνική συνείδηση που δεν τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.
Εχτές το ΚΚΕ θα έδινε μαθήματα υπευθυνότητας και κοινωνικής συνείδησης αν το άφηναν ήσυχο να ολοκληρώσει το χρέος του προς τους νεκρούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου.
Κατέβασε στην πορεία ελάχιστες οργανώσεις βάσης της Αθήνας, λίγες εκατοντάδες μέλη του δλδ, με αυστηρές εντολές να τηρηθούν τα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης, εντολή που τηρήθηκε απόλυτα μέχρι τη στιγμή της επέμβασης της αστυνομίας που έγινε με εντολή της κυβέρνησης.
Δεν κατέβασε ούτε το ΠΑΜΕ, ούτε τις ομάδες περιφρούρησης, ούτε τις οργανώσεις της νεολαίας.
Αν ήθελε να γίνει της πουτάνας στην Αθήνα θα το έκανε αλλά προτίμησε μια συμβολική εκπροσώπηση του.
Αν το άφηναν να ολοκληρώσει την πορεία του περίτρανα θα φαινόταν ότι οι κομμουνιστές είναι το πιο συνειδητοποιημένο και κοινωνικά ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, με περίσσευμα ατομικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο, αφού είναι οι μόνοι που τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προφύλαξης του κοινωνικού συνόλου.
Αυτό γιατί στις τάξεις του ΚΚΕ δεν υπάρχουν ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι, ούτε ασυνείδητοι θρησκόληπτοι,
αλλά άνθρωποι ταξικά και κοινωνικά συνειδητοποιημένοι και με βαθιά αίσθηση ατομικής ευθύνης προς την κοινωνία που θα έκαναν γνωστό ότι εκείνο που φταίει για την επέλαση της πανδημίας δεν είναι η κυκλοφορία των ανθρώπων που θα τηρούν τα μέτρα προστασίας, αλλά η αδιαφορία και η ανικανότητα της κυβέρνησης να θωρακίσει το σύστημα υγείας και να πάρει μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας που θα έχουν δημοσιονομικό κόστος αντί να φορτώνει την ευθύνη στο λαό.
Αλλά ακριβώς αυτό δεν ήθελαν να φανεί οι κυβερνώντες.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

papares θελτε να μας πεθανετε στα γελια !! ποσους ανεμομυλους θα σκοτωσετε ακομη μεχρι να συνειδητοποιειστε
τον αμεριστο ψεκασμο σας !!....βγηκε μια ψεκασμενη χθες σε σταθμο και ειπε οτι της ειχε πει ο πεθαμενος πατερας της
πριν απο εικοσι χρονια οτι στις μερες του πολυτεχνειου πηγαινε στην δουλεια του με συνοδεια αστυνομικων?
-μαναβης στο επαγγελμα και μολις περασανε απο το πολυτεχνειο ειδε λεει ποταμια τα αιματα
και εκλαιγε ρε στο μικροφωνο ..ετσι! ετσι! μου ειπε ο πατερας μου και θαθελα να το πω στην εκπομπη σας
και τους ελεγε ο πατερας μου τι αιματα ειναι αυτα! και του ελεγαν οι αστυνομικοι -μην κοιτας προχωρα !
οχι μονο γκουλακ οχι μονο χιτλερ οχι μονο ποτ και μαο αλλα κατι χειροτερο και απο κορωναιο θελουν κατι τετοιοι τυποι
σαν την τυπισα που ακουσα και υπαρχουν παρα πολλοι αναμεσα μας -ειναι αυτες οι γλίτσες που κολλανε παντου
αρκει να πεφτει το παραδακι ..και ζουμε στο αποκορύφωμα του συστηματος -αλλα συντομα θα τους ξεπαστρεψουν
οι σκόροι και τα μικροβια που θρεφουν μεσα τους .....κουραγιο και τον φαγατε τον γαιδαρο !
τον αμεριστο ψεκασμο σας !!....βγηκε μια ψεκασμενη χθες σε σταθμο και ειπε οτι της ειχε πει ο πεθαμενος πατερας της
πριν απο εικοσι χρονια οτι στις μερες του πολυτεχνειου πηγαινε στην δουλεια του με συνοδεια αστυνομικων?
-μαναβης στο επαγγελμα και μολις περασανε απο το πολυτεχνειο ειδε λεει ποταμια τα αιματα
και εκλαιγε ρε στο μικροφωνο ..ετσι! ετσι! μου ειπε ο πατερας μου και θαθελα να το πω στην εκπομπη σας
και τους ελεγε ο πατερας μου τι αιματα ειναι αυτα! και του ελεγαν οι αστυνομικοι -μην κοιτας προχωρα !
οχι μονο γκουλακ οχι μονο χιτλερ οχι μονο ποτ και μαο αλλα κατι χειροτερο και απο κορωναιο θελουν κατι τετοιοι τυποι
σαν την τυπισα που ακουσα και υπαρχουν παρα πολλοι αναμεσα μας -ειναι αυτες οι γλίτσες που κολλανε παντου
αρκει να πεφτει το παραδακι ..και ζουμε στο αποκορύφωμα του συστηματος -αλλα συντομα θα τους ξεπαστρεψουν
οι σκόροι και τα μικροβια που θρεφουν μεσα τους .....κουραγιο και τον φαγατε τον γαιδαρο !
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Εχτές το ΚΚΕ θα έδινε μαθήματα υπευθυνότητας και κοινωνικής συνείδησης αν το άφηναν ήσυχο να ολοκληρώσει το χρέος του
Αλλά ακριβώς αυτό δεν ήθελαν να φανεί οι κυβερνώντες.
να δεις και την χα συγκεντρωσεις που εκανε και με βημα παρακαλω ..αλλα δεν την αφηναν!!
υσ...καταλαβαινεις τι εγραψες!!
λοιπον ακου πως θα γινει η δουλεια θα σας δωσουμε τον κοροναιο τι μας δινετε για ανταλλαγμα ;
αρκει να ειναι ουκρανεζες ξανθες μελαχρινες -δεν μας πειραζει 
0 .
-
nemo
- Supreme poster

μετα απο το παραπονιαρικο βελασμα του κουτσουμπα ειχαμε αποτελεσματα αστραπη
οχι να δεις που μας ελεγαν οτι δεν παραπονιουνται !!!!!!!!
Ελεύθερα αφέθηκαν τα 7 μέλη του ΚΚΕ τα οποία είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στην συγκέντρωση του κόμματος για το Πολυτεχνείο.
Νωρίτερα το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του καταδίκαζε «το σημερινό όργιο κυβερνητικού αυταρχισμού, αστυνομικής βίας και καταστολής» και ζητούσε την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων.
«Η κυβέρνηση έχει ιστορικές και εγκληματικές ευθύνες. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι η προστασία απ' την πανδημία ήταν μόνο το πρόσχημα, αφού οι πρώτοι που αγνόησαν προκλητικά τα μέτρα προστασίας ήταν η κυβέρνηση, το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.
οχι να δεις που μας ελεγαν οτι δεν παραπονιουνται !!!!!!!!
Ελεύθερα αφέθηκαν τα 7 μέλη του ΚΚΕ τα οποία είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στην συγκέντρωση του κόμματος για το Πολυτεχνείο.
Νωρίτερα το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του καταδίκαζε «το σημερινό όργιο κυβερνητικού αυταρχισμού, αστυνομικής βίας και καταστολής» και ζητούσε την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων.
«Η κυβέρνηση έχει ιστορικές και εγκληματικές ευθύνες. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι η προστασία απ' την πανδημία ήταν μόνο το πρόσχημα, αφού οι πρώτοι που αγνόησαν προκλητικά τα μέτρα προστασίας ήταν η κυβέρνηση, το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν κατέβασε ούτε το ΠΑΜΕ, ούτε τις ομάδες περιφρούρησης, ούτε τις οργανώσεις της νεολαίας.
Αυτοί δεν είναι του ΠΑΜΕ, δεν είναι ομάδες περιφρούρησης, δεν είναι οργανώσεις της νεολαίας, τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις, επομένως τι είναι;
Είναι αυτοί που βγάζουν περίπατο τους μεγαλόσωμους σκύλους;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

NikosVy έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν κατέβασε ούτε το ΠΑΜΕ, ούτε τις ομάδες περιφρούρησης, ούτε τις οργανώσεις της νεολαίας.
Αυτοί δεν είναι του ΠΑΜΕ, δεν είναι ομάδες περιφρούρησης, δεν είναι οργανώσεις της νεολαίας, τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις, επομένως τι είναι;
Είναι αυτοί που βγάζουν περίπατο τους μεγαλόσωμους σκύλους;
Η φωτογραφία είναι από κάποιο μαθητικό συλλαλητήριο προ αμνημονεύτων ετών.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ήδη την κατέβασε και ζήτησε συγγνώμη για την προβοκάτσια (με τη δικαιολογία του ξέρετε δε φταίμε εμείς αλλά ο δαίμων των πολυμέσων και η γραμματέας του καφετζή των γραφείων μας) αλλά δε θα αποφύγει τη μήνυση για διακίνηση ψευδούς ειδήσεως.
Σε είχα για έξυπνο και όχι για να χάφτεις μύγες (δλδ τη βρόμικη αστική προπαγάνδα) ρε Νικόλα.
Άσε αυτή τη δουλειά, του μυγοχάφτη, να την κάνει ο Πλούτωνας.

0 .