Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Απρ 2020, 16:38

παντως ο κοσμακης ειναι γερα ηλιθιος -και δεν εννοω τον απλο κοσμακη αλλα τους αλλους τους ξερολες
σημερα φωναζουν το -μενουμε σπιτι και αυριο μια καποια μερα θα τα σερνουν στην κυβερνηση
γιατι τους εκλεισε μεσα ενω κινδυνευε η οικονομια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Απρ 2020, 19:41

Αρίστος έγραψε:Μπροστα σε σενα δεν ειμαι απλα Βελουχιωτης αλλα Τσε Γκεβαρα.

Εσυ υπηρξες συνοδοιπορος της ΝΔ για τρια χρονια μονο και μονο γιατι ειχες κακια λυσσα με μενα.

Εχεις υπαρξει λαοσιτης, νεοδημοκρατης και οπαδος του Χιτλερ. Οση σχεση εχεις με την αριστερα αλλη τοση εχει και ο Μιχαλολιακος. Αλλο αν υποστηριξες τον ΣΥΡΙΖΑ ενα φεγγαρι απλα γιατι μυριστηκες κονομα.

Πρεπει να εισαι ο χειροτερος αριστερος του πλανητη σε ηθος και κακομοιρια.

Εξαιτιας της αλητειας σου εξαλλου θαφτηκε το εγχειρημα του ελευθερου.

Εδιωξες απειρο κοσμο μονο εξαιτιας των συμπλεγματων σου.

Μιλαει για αλητεια ο τυπος που εν μεσω επιδημιας μιλαει κατα της καραντινας και ζηταει να ψοφησουν οι γονεις και οι παππουδες μας επειδη χανει λεφτα το μαγαζακι του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Απρ 2020, 20:04

Σεβασου ρε αλητη το νημα και παψε να πετας λασπη. Εγω μια φορα σε βρισα για να σταματησεις, αμα δεν το κανεις θα λαβω αλλα μετρα να σε ξεφτιλισω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Απρ 2020, 20:07

Αρίστος έγραψε:Σεβασου ρε αλητη το νημα και παψε να πετας λασπη. Εγω μια φορα σε βρισα για να σταματησεις, αμα δεν το κανεις θα λαβω αλλα μετρα να σε ξεφτιλισω.

Ποια λασπη? Εσυ ελεγες να πεθανουν οι γεροι (λες και εσυ εισαι νεος αλλα τελος παντων :laugh1: ) για να σωθει η οικονομια και κατα τα αλλα ειμαι εγω ο αλητης και οχι εσυ που ζητας να πεθανει κοσμος. Καραγκιοζη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Απρ 2020, 20:11

Εγω ειπα οτι η καταστροφη της οικονομιας θα φερει περισσοτερους θανατους το οποιο το είπε και ο Τραμπ μετα απο λιγες μερες.

Απο κει και περα πιστευω πλεον πως ο αυστηροτερος εγκλεισμος του 50% του πληθυσμου ειναι η καλυτερη λυση την ωρα που οι υγιεις θα δουλευουν εκει εξω.

Οποτε παλι ψεματα λες μωρη λουλου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Απρ 2020, 22:51

αν ξοδευαμε τα μισα απο τα λεφτα που ξοδευουμε τωρα για να μην πεθανουν πχ 2000 ατομα στην ελλαδα αλλα 200 ατομα, θα ειχαμε πιστευω λιγοτερα θυματα. διοτι με τα λεφτα αυτα θα ειχαμε καλυτερη υγεια σε νοσοκομεια αλλα λιγοτερους νεκρους απο αλλες αιτιες, πχ απλη γριππη, θα ειχαμε καλυτερους δρομους αρα λιγοτερα ατυχηματα αρα λιγοτερους νερκους. πιστευω οταν τελειωσει ολο αυτο και οταν θα βγει το κοστουμι του λογαριασμου, θα λεμε ποσο μαλακες ειμασταν που μας ειπαν να μεινουμε μεσα.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”