ΝΔ έργα και ημέρες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΝΔ έργα και ημέρες

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2019, 19:58

[quote="Προέλλην"

Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι καμιά σύγκριση δεν μπορεί να γίνει επι θρησκευτικών θεμάτων μεταξύ Ελλημπανίας με Ρωσία.[/quote]

εισαι χαζο παιζι; συγκρινεις μια αυτοκρατορια 300 εκ με μια χωρα των 9 εκατομμυριων ορθοδοξους
ενω στην ρωσικη επικρατεια ζουν ολοκληρες μουσουλμανικες χωρες !!!!
τι ηθελες να κανει να μη τους χαιρετίσει; ξερεις γεωγραφια; ή θα το κοιταξεις στο γουγλι παλι;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2019, 20:06

Λαχουρένιος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Λες και την είχατε ξεχάσει :laugh1:

Πανε στα γραφεια τους, χαιρετανε την δαφνοστεφανωμενη εικονα του Χιτλερ, χαριεντιζονται με Μιχαλολιακο και λοιπους, και μετα ερχονται εδω και το παιζουν κινεζοι :laugh1:

nemo έγραψε:μα ....δεν μας αφηνει να την ξεχασουμε αυτο το παιζι
καθε τοσο και φωτο και ολοκληρα νηματα

Οχι θα σας αφησω να πουλατε τρελα στον κοσμο :D

αν ημουν αντιμν καθε φορα που βαζεις χαιρετισμους χιλτερικους θα ετρωγες και ενα μπαν :laugh1:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Νοέμ 2019, 20:46

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Πανε στα γραφεια τους, χαιρετανε την δαφνοστεφανωμενη εικονα του Χιτλερ, χαριεντιζονται με Μιχαλολιακο και λοιπους, και μετα ερχονται εδω και το παιζουν κινεζοι :laugh1:

Οχι θα σας αφησω να πουλατε τρελα στον κοσμο :D

αν ημουν αντιμν καθε φορα που βαζεις χαιρετισμους χιλτερικους θα ετρωγες και ενα μπαν :laugh1:

Αμα σε ενοχλούν τόσο γιατί τους ψήφισες;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2019, 21:18

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:αν ημουν αντιμν καθε φορα που βαζεις χαιρετισμους χιλτερικους θα ετρωγες και ενα μπαν :laugh1:

τι να εξηγω; εχετε καμια ιδεα περι αντιαισθητικου ; :-/
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Νοέμ 2019, 21:51

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Και το ερώτημα παραμένει. Αν σε ενοχλούν τόσο γιατί τους ψήφισες; Μέχρι και την αισθητική σου χαλάνε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Νοέμ 2019, 21:57

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

Και το ερώτημα παραμένει. Αν σε ενοχλούν τόσο γιατί τους ψήφισες; Μέχρι και την αισθητική σου χαλάνε.

Βασικα δεν θελουν να βλεπουν οι επισκεπτες οτι ειναι ναζιστες γιατι ετσι χανουν την δυνατοτητα τους να τους επηρεασουν. Ξερουν οτι εμας δεν μας κοροιδευουν, οι επισκεπτες που μπαινουν αραια και δεν ξερουν ποιος ειναι ο καθενας ειναι ο στοχος τους. Αυτο αφορα κυριως τον Πλουτονα γιατι ο Νεμο μου φαινεται πιο χυμα και αυθορμητος συγκριτικα.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2019, 22:00

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

υποτίθεται οτι ηταν της νιοτης αλλα σκεψου αν δημοσίευα συνεχως λεμε τον κουτσουμπα
δεν θα σου την εσπαγα; οχι μονο εσενα αλλα πιστευω ολους δεξιους και αριστερους

εχει σχεση με την αισθητικη και οχι για πολιτικους λογους και ενας αλλος λογος ειναι οτι οι φωτο ειναι μεγαλες
και γενικως μου την σπαζουν οι μεγαλες φωτο πχ βλεπε και τον πλουτων που το παρακανει
και αυτος με τις φωτο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2019, 22:01

Λαχουρένιος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Βασικα δεν θελουν να βλεπουν οι επισκεπτες οτι ειναι ναζιστες γιατι ετσι χανουν την δυνατοτητα τους να τους επηρεασουν. Ξερουν οτι εμας δεν μας κοροιδευουν, οι επισκεπτες που μπαινουν αραια και δεν ξερουν ποιος ειναι ο καθενας ειναι ο στοχος τους. Αυτο αφορα κυριως τον Πλουτονα γιατι ο Νεμο μου φαινεται πιο χυμα και αυθορμητος συγκριτικα.

βλεπεις πουθενα να κρυβω τις πολιτικες μου προτιμησεις;; ειπα πολλες φορες οτι ψηφισα χρυση αυγη
θελεις να το βαλω και στην υπογραφη μου; :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Νοέμ 2019, 22:03

nemo έγραψε:υποτίθεται οτι ηταν της νιοτης αλλα σκεψου αν δημοσίευα συνεχως λεμε τον κουτσουμπα

εχει σχεση με την αισθητικη και οχι για πολιτικους λογους και ενας αλλος λογος ειναι οτι οι φωτο ειναι μεγαλες
και γενικως μου την σπαζουν οι μεγαλες φωτο πχ βλεπε και τον πλουτων που το παρακανει
και αυτος με τις φωτο

Κακη συγκριση, ο Κουτσουμπας δεν κρυβει οτι ειναι κουμουνι, ουτε οι υποστηρικτες του.

nemo έγραψε:βλεπεις πουθενα να κρυβω τις πολιτικες μου προτιμησεις;; ειπα πολλες φορες οτι ψηφισα χρυση αυγη

O Pluton πιο πολυ οχι εσυ. Εσυ παραδεχομαι οτι δεν το κρυβεις αλλα αρνεισαι οτι εισαι ναζιστακος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2019, 22:09

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:υποτίθεται οτι ηταν της νιοτης αλλα σκεψου αν δημοσίευα συνεχως λεμε τον κουτσουμπα

και αυτος με τις φωτο

Κακη συγκριση, ο Κουτσουμπας δεν κρυβει οτι ειναι κουμουνι, ουτε οι υποστηρικτες του.

nemo έγραψε:βλεπεις πουθενα να κρυβω τις πολιτικες μου προτιμησεις;; ειπα πολλες φορες οτι ψηφισα χρυση αυγη

O Pluton πιο πολυ οχι εσυ. Εσυ παραδεχομαι οτι δεν το κρυβεις αλλα αρνεισαι οτι εισαι ναζιστακος :D

ο πλουτων συμφωνω και εγω οτι δεν ειναι ξεκαθαρος και δεν ειμαι ναζι αλλα αν θελεις τοσο πολυ
να το παιζω ναζι θα το κανω μονο για σενα φτανει να συμφωνησεις
αλλο! εχω γραψει τοσοοο πολλα που και ενας χαζος θα εβλεπε πως δεν το εχω με τους ναζιστες
αλλο! γιατι δεν μπορω να βαλω φωτο ; εχω μια φωτο μιας καραγκουνας να παθετε πλακα
και πρεπει να ειναι απο το χωριο μου για πες τωρα που σε βρισκω ευκαιρο
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”