ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΦΙΣΙΑΛ ΤΟΠΙΚ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
bizeli
- Moderator

Re: ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΦΙΣΙΑΛ ΤΟΠΙΚ
Πάντως κι εγώ το ρίχνω λίγο στο χιούμορ γιατί αν κάτσω και σκεφτώ σοβαρά το αποτέλεσμα...
Να εδώ ας πούμε βλέπουμε τον Άρη Πορτοσάλτε να πηγαίνει στα γραφεία του ΣΚΑΙ μετά τα αποτελέσματα
Να εδώ ας πούμε βλέπουμε τον Άρη Πορτοσάλτε να πηγαίνει στα γραφεία του ΣΚΑΙ μετά τα αποτελέσματα
1 .
-
bizeli
- Moderator

Κι εδώ βλέπουμε τον γιώργο αυτιά όταν τον τραβάει η κάμερα που προσπαθεί να συγκρατήσει τη χαρά του
Και πίσω από τις κάμερες
.gif)
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Και πίσω από τις κάμερες
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
.gif)
0 .
-
bizeli
- Moderator

Κι εδώ βλέπουμε τον αλαφούζο να παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις

0 .
-
bizeli
- Moderator

Κι εδώ βλέπουμε τους οπαδούς του Κούλη χαρούμενους που ξαναγυρνάει πίσω το μητσοτακέικο
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ο αριστος ζει ?
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
vallon
- Supreme poster

τέτοια καταστροφή στο συριζα δεν την περίμενα, όπως δεν περίμενα αυτός ο κόσμος να έχει μυαλό και μνημονικό αμοιβάδας
τελικά ο Έλληνας ψηφίζει με το θυμικό, δεν εξηγείται αλλιώς, αλλά να πάρει πόσο πήγε 32? 34? % αυτό το κατακαημένο;
μην τρίβετε τα χέρια σας για την πτώση της χα, απλά οι ψήφοι της μετακινήθηκαν προς βελόπουλο
άρα οι ψήφοι της άκρας άκρας δεξιάς υπάρχουν
χαίρομαι πραγματικά που ο βαρουφάκης θα μας αντιπροσωπεύσει στην Ευρώπη, εκεί είναι η θέση του και νομίζω από όλα αυτά τα σαχλοκούδουνα που το παίζουν πολιτικάντηδες , έχει τις πιο ουσιαστικές γνώσεις. Το ξαναγράφω ότι η πρότασή του που λιδωρήθηκε ήταν το αυγό του κολόμβου.
Απαράδεκτο βλέπω το να έχουμε αυτό το μπάζο στην περιφέρεια αττικής, καμία πολιτική οντότητα , μόνο καραγκιοζιλίκι έδειξε. Ο πρωτούλης είχε πολύ πιο ουσιαστικό λόγο και νομίζω άδικο είναι που φεύγει από το παιχνίδι, οι ιδεοληψίες όμως του κοσμάκη τελικά δεν αλλάζουν.
Ο μέσος ελληνάκος θέλει το ρουσφέτι του. Τώρα ας φάει μια τετραετία κούλη που θα τον λιανίσει μέσα στο νεοφίλ σύννεφο. Όταν λέω ότι πρέπει να εξαφανιστεί πλήρως από το πρόσωπο της γης αυτή η σιχαμένη φάρα κάτι ξέρω..
Δεν πειράζει, τώρα θα έχουμε να κράζουμε τα νεοφίλια, θα μου πεις θα μας ακούνε; έχουν να πέσουν τώρα στο μέλι .... σαν τις μέλισσες θα κάνουν
έχει να πέσει ρεμούλα και φαγοπότι τώρα από τα πεινασμένα... άλλο πράγμα
Δεν νομίζω ο κούλης να μπορέσει να διαχειριστεί και να συγκρατήσει τα πεινασμένα για ρεμούλα νεοφίλια
τελικά ο Έλληνας ψηφίζει με το θυμικό, δεν εξηγείται αλλιώς, αλλά να πάρει πόσο πήγε 32? 34? % αυτό το κατακαημένο;
μην τρίβετε τα χέρια σας για την πτώση της χα, απλά οι ψήφοι της μετακινήθηκαν προς βελόπουλο
άρα οι ψήφοι της άκρας άκρας δεξιάς υπάρχουν
χαίρομαι πραγματικά που ο βαρουφάκης θα μας αντιπροσωπεύσει στην Ευρώπη, εκεί είναι η θέση του και νομίζω από όλα αυτά τα σαχλοκούδουνα που το παίζουν πολιτικάντηδες , έχει τις πιο ουσιαστικές γνώσεις. Το ξαναγράφω ότι η πρότασή του που λιδωρήθηκε ήταν το αυγό του κολόμβου.
Απαράδεκτο βλέπω το να έχουμε αυτό το μπάζο στην περιφέρεια αττικής, καμία πολιτική οντότητα , μόνο καραγκιοζιλίκι έδειξε. Ο πρωτούλης είχε πολύ πιο ουσιαστικό λόγο και νομίζω άδικο είναι που φεύγει από το παιχνίδι, οι ιδεοληψίες όμως του κοσμάκη τελικά δεν αλλάζουν.
Ο μέσος ελληνάκος θέλει το ρουσφέτι του. Τώρα ας φάει μια τετραετία κούλη που θα τον λιανίσει μέσα στο νεοφίλ σύννεφο. Όταν λέω ότι πρέπει να εξαφανιστεί πλήρως από το πρόσωπο της γης αυτή η σιχαμένη φάρα κάτι ξέρω..
Δεν πειράζει, τώρα θα έχουμε να κράζουμε τα νεοφίλια, θα μου πεις θα μας ακούνε; έχουν να πέσουν τώρα στο μέλι .... σαν τις μέλισσες θα κάνουν
έχει να πέσει ρεμούλα και φαγοπότι τώρα από τα πεινασμένα... άλλο πράγμα
Δεν νομίζω ο κούλης να μπορέσει να διαχειριστεί και να συγκρατήσει τα πεινασμένα για ρεμούλα νεοφίλια
2 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

Δεν θα πω βλακειες αλλα στο περιπου ο κουλης θα κανει μερικα καλα πραγματακια
αλλα και ποσα λαθη θα δουμε... παρολα αυτα
χρειαζομαστε εναν ηγετη που θα ενωσει τους ελ
ειμαστε πολυ διχασμενοι αποδω οι δημοσιοι οι ελιτ που δεν εχει κανενα προβλημα
για το ποιος ειναι στην εξουσια και απεναντι σε ολους αυτους
ειναι ο απλος κοσμακης μακρια απο ολους
Σε εκεινο που συμφωνουν ολοι ειναι στο κρατος μπουρδελο
ριχνοντας ο ενας την ευθυνη στους αλλους
και ολοι αγωνιζονται για την τσεπη και ελαχιστοι για εθνικα θεματα
λες και δεν θα εχουν επιπτωσεις στους ιδιους
υπαρχει και ενα μεγαλο πνευματικο κενο
ακουσατε κανενα κομμα να αναφερεται για την παραγωγη;
υσ...και πλουτων αν γινεται μην βαζεις για ψυλλου πηδημα φωτο
ειναι κουραστικες στο ματι
αλλα και ποσα λαθη θα δουμε... παρολα αυτα
χρειαζομαστε εναν ηγετη που θα ενωσει τους ελ
ειμαστε πολυ διχασμενοι αποδω οι δημοσιοι οι ελιτ που δεν εχει κανενα προβλημα
για το ποιος ειναι στην εξουσια και απεναντι σε ολους αυτους
ειναι ο απλος κοσμακης μακρια απο ολους
Σε εκεινο που συμφωνουν ολοι ειναι στο κρατος μπουρδελο
ριχνοντας ο ενας την ευθυνη στους αλλους
και ολοι αγωνιζονται για την τσεπη και ελαχιστοι για εθνικα θεματα
λες και δεν θα εχουν επιπτωσεις στους ιδιους
υπαρχει και ενα μεγαλο πνευματικο κενο
ακουσατε κανενα κομμα να αναφερεται για την παραγωγη;
υσ...και πλουτων αν γινεται μην βαζεις για ψυλλου πηδημα φωτο
ειναι κουραστικες στο ματι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
NikosVy
- Extreme poster

Δεν θα προλάβει ο Τσίπρας ούτε να ανακηρύξει την ΑΟΖ, ούτε να λύσει το Κυπριακό φιλικά προς τον Ερντογάν τον οποίο συνάντησε και δεν μας ανακοίνωσε τι είπαν.
Δεν θα προλάβει να ορίσει Συριζαίο Επίτροπο στην Ε.Ε.
Δεν θα προλάβει να ορίσει Συριζαίο Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Δεν θα προλάβει να ορίσει Συριζαίο Επίτροπο στην Ε.Ε.
Δεν θα προλάβει να ορίσει Συριζαίο Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".