Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Ιούλ 2021, 20:57

Λαχουρένιος έγραψε:Η κατασταση στην Μυκονο αποδεικνυει οτι δεν εφαρμοζονται οι ελεγχοι στα λιμανια.

Ή οτι οι εμβολιασμενοι διασπερουν τον ιο :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Ιούλ 2021, 22:30

H κατασταση στην Μυκονο δειχνει οτι τα κομματοσκυλα που ηταν κατα των λοκνταουν για τον κοροδοιο ειναι τα πρωτα που κραζουν την κυβερνηση γιατι ανοιξε τον τουρισμο!!!!
Ω ναι
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Ιούλ 2021, 10:58

ακουσα οτι την διασπορα στο νησι εγινε απο τους γκει που ερχοντουσαν με τα σκαφη

χωρις κανενα ελεγχο ......εχουμε καμια ερευνα γιανους μηπως ο γκεισμος αυξανει
την μεταδοτικοτητα ; μηπως οι υπαιτιοι του κοβιτ ειναι οι γκει ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Ιούλ 2021, 13:37

Είχα προειδοποιήσει εδώ και τρεις εβδομάδες για την υγειονομική βόμβα του Κούλη, με την πλήρη χαλάρωση των μέτρων και τις ελεύθερες μαζώξεις για μπολιασμένους (που δεν προκύπτει από πουθενά ότι δεν μεταδίδουν τη νόσο).

Έχω βαρεθεί να δικαιώνομαι... :pardon:
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Ιούλ 2021, 14:28

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:H κατασταση στην Μυκονο δειχνει οτι τα κομματοσκυλα που ηταν κατα των λοκνταουν για τον κοροδοιο ειναι τα πρωτα που κραζουν την κυβερνηση γιατι ανοιξε τον τουρισμο!!!!
Ω ναι

πας καλά νεοφίλι;

εσείς με τις εξυπνάδες σας για χαλάρωση των μέτρων ευθύνεστε που γίνεται χαμός τώρα
πάλι ο πολίτης και η προσωπική ευθύνη;

για να τα κονομήσει ο τουρισμός δεν κάνατε ντεμενάδες πάλι στην φράου να σας δώσει την άδεια;
και τώρα που την φάγατε γιατί όσο και να μας εμβολιάσετε, τελικά τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά τόσο όσο λέτε όπως είπε ο ισραηλινός πρωθυπουργός , όχι εγώ, τώρα πάλι τρέχετε πίσω στο να μας κλείσετε όλους μέσα

Σα να το κάνατε επίτηδες για να καταστρέψετε ότι έχει απομείνει από αυτό το φτωχοποιημένο έλληνα μικρο επιχειρηματία έτσι;

βουλιάζει το καράβι και τα ποντίκια πηδάνε, εσύ ακόμα κάθεσαι...
τρέξε να σωθείς γιατί σας βλέπω να φεύγετε με ελικόπτερα απο τις ταράτσες..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιούλ 2021, 18:03

Περσυ το καλοκαιρι αφησαν τελειως ελευθερο τον τουρισμο και γαμησαν ολη την υπολοιπη αγορα. Φετος γαμησαν και τον τουρισμο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Ιούλ 2021, 18:17

Λαχουρένιος έγραψε:Περσυ το καλοκαιρι αφησαν τελειως ελευθερο τον τουρισμο και γαμησαν ολη την υπολοιπη αγορα. Φετος γαμησαν και τον τουρισμο.

ναι αλλά έχουμε κεβερνησάρα...!!!
οχι παίξε γέλασε
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 18 Ιούλ 2021, 20:34

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Περσυ το καλοκαιρι αφησαν τελειως ελευθερο τον τουρισμο και γαμησαν ολη την υπολοιπη αγορα. Φετος γαμησαν και τον τουρισμο.

ναι αλλά έχουμε κεβερνησάρα...!!!
οχι παίξε γέλασε
:D

Ούτε ο Λουδοβίκος ΙΣΤ τέτοιες επιτυχίες...
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Ιούλ 2021, 20:28

Lockdowns killed more Canadians under 65 than COVID-19: Statscan

This represents 5,535 more deaths than expected were there no pandemic, after accounting for changes in the population such as aging. Over the same period, 1,380 COVID-19 deaths have been attributed to the same age group (those younger than 65), suggesting that the excess mortality is, in large part, related to other factors such as increases in the number deaths attributed to causes associated with substance use and misuse, including unintentional (accidental) poisonings and diseases and conditions related to alcohol consumption.

Λοκνταουνς σκοτώνουν :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Ιούλ 2021, 12:35

micro έγραψε:Πάντως το εμβόλιο για covid είναι ιδιάζουσα περίπτωση, δε νομίζω πως θα γίνει υποχρεωτικό, σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον, που είναι πειραματικό.

α) "πειραματικό εμβόλιο" δεν λέγεται ένα εμβόλιο που το έχουν κάνει μερικά εκατομμύρια σε όλη τη Γή. Αν υπάρχει διεθνώς γνωστός επιστήμονας και παγκοσμίου κύρους που το χαρακτηρίζει "πειραματικό", παρακαλώ γράψτε το όνομά του με κανένα link

β) και εγώ ΄μερικές φορές που έχω κάνει εμβόλιο της γρίπης κόλλησα γρίπη. Αυτό δεν ήταν λόγος να μην ξανακάνω εμβόλιο.

γ) Τώρα αν υπάρχει και απαίτηση να κάνω εγώ το εμβόλιο και να παρέχω την εγγύηση ότι με το εμβόλιό μου δεν θα μεταδοθεί ο ιός μέσω εμού στον αδιάφορο ανεμβολίαστο, αυτό δεν γίνεται. Αν το θέλει ο ανεμβολίαστος αυτό ας απευθυνθεί σε καμιά ασφαλιστική εταιρεία μήπως και πετύχει τέτοιου είδους συμβόλαιο.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”