Νήμα γέλιου: εδώ γλεντάμε τους ζαίους και τους ανέλ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Νήμα γέλιου: εδώ γλεντάμε τους ζαίους και τους ανέλ

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 14 Δεκ 2018, 21:08

Λαχουρένιος έγραψε:Ποσο πηγαινε η ταριφα για να πας να τον χειροκροτησεις?

0,60 το χλμ. :D
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Δεκ 2018, 21:26

500 επι 0,60= 300 ευρω. Καλο μεροκαματακι για μια μερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 14 Δεκ 2018, 21:34

Λαχουρένιος έγραψε:500 επι 0,60= 300 ευρω. Καλο μεροκαματακι για μια μερα.

Δεν ξερω εαν μετραει και η επιστροφη... :laugh1:
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 17 Δεκ 2018, 19:25

Το εστιατόριο όπου συμμετείχε ο Μ. Πετσίτης είχε δημιουργήσει «μπάρα» σερβιρίσματος ποτού στο ισόγειο, δίπλα από… το ασανσέρ που εξυπηρετούσε τους υπόλοιπους κατοίκους του κτιρίου!

https://www.tovima.gr/printed_post/to-m ... -oi-filoi/

:xaxax: :xaxax: :xaxax:
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 17 Δεκ 2018, 22:56

Στα θετικά του ΣΥΡΙΖΑ ότι μηδενίστηκαν ΟΛΑ τα σκάνδαλα και ξεκινάμε από την αρχή
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 19 Δεκ 2018, 20:40

Ο Τσίπρας είπε ότι ακραίοι της ΝΔ θεωρούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17Ν... μόνο που αυτό το είχε πει ο φίλος του ο Καμμένος! :xaxax: :xaxax:

. Γκάφα Τσίπρα με Ανδρέα Παπανδρέου και 17Ν
Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της Αντιπολίτευσης προκάλεσε αναφορά του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη 17Ν

18 Δεκεμβρίου 2018, 22:43
Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της Αντιπολίτευσης προκάλεσε αναφορά του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη 17Ν.

Συγκεκριμένα, η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προς την αξιωματική αντιπολίτευση που πυροδότησε τις αντιδράσεις ήταν η εξής: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν».

Οι βουλευτές άρχισαν να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι αυτό το είχε πει ο νυν κυβερνητικός εταίρος του κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει στο twitter: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».
https://www.in.gr/2018/12/18/politics/g ... iteysi/amp
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Δεκ 2018, 22:14

Για να μαστε δικαιοι, ειδα που ο Μπουμπουκος ειπε οτι ο Καμμενος δεν λεει οτι ο Παπατζης ηταν αρχηγος της 17Ν, αλλα οτι απο καπου τον κρατουσε και ετσι την προστατευε.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... heirotero/

Για την ιστορια το επιμαχο βιβλιο του το εγραψε ο Γεωργαλας ο υπουργος της Χουντας και μαλιστα του εστειλε εξωδικο του χοντρου γιατι δεν τον ξεπληρωσε ποτε που εκανε την συγγραφη. Φουλ βοθρος ο Καμμενος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Δεκ 2018, 22:16

Το εξώδικο Γεωργαλά στον Καμμένο

Ένα εξώδικο του Γεωργαλά στον Καμμένο αποδεικνύει όχι απλά μία σχέση μεταξύ των δύο αυτών ανδρών, αλλά συνεργασία. Ο Γεωργαλάς διαμαρτύρεται πως του είχε γράψει το βιβλίο για την τρομοκρατία δίχως να εξοφληθεί.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στο επίμαχο εξώδικο που έχει ημερομηνία 10 Απριλίου 2012 και το οποίο ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων:

«Καθώς γνωρίζετε στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλός σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά την διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομά σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς για την εργασία μου αυτή δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για την σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας έναντι αμοιβής μου 10.000 ευρώ. Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περίμενα τα υπόλοιπα. Κατόπιν της παραπάνω απαράδεκτης συμπεριφορά σας προς εμένα που τόσα σας πρόσφερα σας καλώ να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντί μου και να μου καταβάλετε 14.000 ευρώ».

https://www.newsbomb.gr/ellada/apokalyp ... o-kammenos

Τι τσιπης ρε πστη :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 20 Δεκ 2018, 08:26

Λένε οι Συριζαίοι ότι βρίσκονται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
40 χρόνια που ψήφιζαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το ίδιο μας έλεγαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 20 Δεκ 2018, 16:30

Λαχουρένιος έγραψε:Για να μαστε δικαιοι, ειδα που ο Μπουμπουκος ειπε οτι ο Καμμενος δεν λεει οτι ο Παπατζης ηταν αρχηγος της 17Ν, αλλα οτι απο καπου τον κρατουσε και ετσι την προστατευε.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... heirotero/

Για την ιστορια το επιμαχο βιβλιο του το εγραψε ο Γεωργαλας ο υπουργος της Χουντας και μαλιστα του εστειλε εξωδικο του χοντρου γιατι δεν τον ξεπληρωσε ποτε που εκανε την συγγραφη. Φουλ βοθρος ο Καμμενος.

Σωστός, θα το έβαζα και εγώ.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”