Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Re: Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Δημοσίευσηαπό fasistario » 13 Μάιος 2016, 16:21

Α, και η μόνη πιθανή λύση σε βάθος χρόνου, δεν θα σας αρέσει καθόλου.
Λιτότητα και σκατό παξιμάδι τρεις χειρότερα από τώρα, σε όλη την Ευρώπη, και προσπάθεια για αυτάρκεια σε κάθε δυνατό επίπεδο.
Είναι η μόνη ρεαλιστική προοπτική, είτε μας αρέσει, είτε όχι.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μάιος 2016, 16:23

fasistario έγραψε:
Και Αρίστο, ξεκόλλα με τον φιλελευθερισμό. Αν βγει καμιά Χίλαρι και συνεχίσει την πολιτική του Ομπάμα, οι ΗΠΑ πάνε κατά διαόλου μια ώρα αρχύτερα.

ετσι κι αλλιως δεν θα βγει Χιλαρυ γιατι οι ΗΠΑ δεν κανουν τετοιες μαλακιες, ηδη ο Τραμπ εχει ενα ολοκληρο φακελο με σκανδαλα της που θα τα χρησιμοποιησει αν βρεθει αντιμετωπος της...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μάιος 2016, 16:24

fasistario έγραψε:Α, και η μόνη πιθανή λύση σε βάθος χρόνου, δεν θα σας αρέσει καθόλου.
Λιτότητα και σκατό παξιμάδι τρεις χειρότερα από τώρα, σε όλη την Ευρώπη, και προσπάθεια για αυτάρκεια σε κάθε δυνατό επίπεδο.
Είναι η μόνη ρεαλιστική προοπτική, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

ε τοτε γαια πυρι μειχθητω, θα τα καψουμε ολα και δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο...

η κατασταση ξεκινησε απο τη Γαλλια, αν δεν διορθωθει μπουρλοτο θα δουμε σε ολη την Ευρωπη...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 13 Μάιος 2016, 16:26

Αρίστος έγραψε:
fasistario έγραψε:
Και Αρίστο, ξεκόλλα με τον φιλελευθερισμό. Αν βγει καμιά Χίλαρι και συνεχίσει την πολιτική του Ομπάμα, οι ΗΠΑ πάνε κατά διαόλου μια ώρα αρχύτερα.

ετσι κι αλλιως δεν θα βγει Χιλαρυ γιατι οι ΗΠΑ δεν κανουν τετοιες μαλακιες, ηδη ο Τραμπ εχει ενα ολοκληρο φακελο με σκανδαλα της που θα τα χρησιμοποιησει αν βρεθει αντιμετωπος της...

.

Απλά μην μου παραθέσεις τις δηθενιές του Βήματος πχ για την "επιτυχημένη" πολιτική του Ομπάμα, γιατί τα στοιχεία είναι πασιφανέστατα.
Ο αράπης έχει καταστρέψει εντελώς την οικονομία των ΗΠΑ με συνέπειες που θα χρειαστεί χρόνος και μεγάλη προσπάθεια για να αποσοβηθούν.
Οπότε δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα η αναφορά σε αυτόν.

Και το μπουρδέλο καίγεται.
Ήδη. Ακόμα και αν η φωτιά είναι μικρή ή περιορισμένη.
Δείτε την μεγάλη εικόνα.
0 .
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μάιος 2016, 16:28

τετοια μου λες και με φτιαχνεις... :D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 13 Μάιος 2016, 16:34

Ναι, αλλά όταν σου λέω ότι η αναδιάρθρωση της χώρας είναι μονόδρομος, και ότι με δεδομένη την αδυναμία και την ανικανότητα όλων των εγχώριων πολιτικών, προτιμώ να στηρίξω τον Σόιμπλε ή τον κάθε βλαμμένο που δεν έχει να θρέψει πελατειακό κράτος, στραβώνεις.

Εγώ τα βιώνω στην τσέπη μου και στην καθημερινότητά μου τα τελευταία χρόνια. Και είμαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από πολλούς. Αλλά έχω πλήρη επίγνωση ότι έχουμε μπει σε μια πορεία ολικής αλλαγής της Ευρώπης όπως την ξέραμε.
Ο Πούτιν έχει αποδειχθεί λίγος, είναι επικεντρωμένος στην Ρωσία μόνο και δεν έχει όραμα για κάτι παραπάνω.
Η ΕΕ είναι οικονομοκεντρική με ένα όραμα που πια δεν πουλάει, γιατί είναι φιλελέ στην οικονομία και πολιτιστικά μαρξιστικό στους εποίκους, στα "δικαιώματα" και όλα τα συναφή.
Όσο πιο γρήγορα πουτάνα όλα λοιπόν, τόσο καλύτερα.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 13 Μάιος 2016, 17:02

fasistario έγραψε:Ναι, αλλά όταν σου λέω ότι η αναδιάρθρωση της χώρας είναι μονόδρομος, και ότι με δεδομένη την αδυναμία και την ανικανότητα όλων των εγχώριων πολιτικών, προτιμώ να στηρίξω τον Σόιμπλε ή τον κάθε βλαμμένο που δεν έχει να θρέψει πελατειακό κράτος, στραβώνεις.

Εγώ τα βιώνω στην τσέπη μου και στην καθημερινότητά μου τα τελευταία χρόνια. Και είμαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από πολλούς. Αλλά έχω πλήρη επίγνωση ότι έχουμε μπει σε μια πορεία ολικής αλλαγής της Ευρώπης όπως την ξέραμε.
Ο Πούτιν έχει αποδειχθεί λίγος, είναι επικεντρωμένος στην Ρωσία μόνο και δεν έχει όραμα για κάτι παραπάνω.
Η ΕΕ είναι οικονομοκεντρική με ένα όραμα που πια δεν πουλάει, γιατί είναι φιλελέ στην οικονομία και πολιτιστικά μαρξιστικό στους εποίκους, στα "δικαιώματα" και όλα τα συναφή.
Όσο πιο γρήγορα πουτάνα όλα λοιπόν, τόσο καλύτερα.

:good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μάιος 2016, 19:55

fasistario έγραψε:Ναι, αλλά όταν σου λέω ότι η αναδιάρθρωση της χώρας είναι μονόδρομος, και ότι με δεδομένη την αδυναμία και την ανικανότητα όλων των εγχώριων πολιτικών, προτιμώ να στηρίξω τον Σόιμπλε ή τον κάθε βλαμμένο που δεν έχει να θρέψει πελατειακό κράτος, στραβώνεις.

δεν θεωρω τον Τσιπρα ανικανο, θεωρω οτι σε μια κυβερνηση με πολλα βιολια (Βαρουφακης, Λαφαζανης, Ζωη) μεσα σε εξη μηνες εμαθε οτι χρειαζοταν να μαθει για να ειναι ο μακροβιοτερος πρωθυπουργος την επομενη εικοσαετια...

το τι πετυχε απο τη στιγμη που αφησε τις μεγαλοστομιες και εστρωσε τον κωλο του στη δουλεια θα φανει μεχρι τελος Ιουνιου...

στα συν του οτι ειναι εργατικοτατος (συγκρινεται μονο με τον μακαριτη Καραμανλη), οτι δεν εχει εμπλοκη σε σκανδαλα, οτι φιλοδοξει πραγματικα να βοηθησει τον τοπο και οτι πλεον ειναι συμπαθης στη Δυση και ειδικα στους Σοσιαλδημοκρατες....

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 13 Μάιος 2016, 21:32

Έστρωσε τον κώλο του κάτω και έφερε στο Ελλαδιστάν ό,τι δεν θα τολμούσαν να φέρουν ούτε οι πρωταγωνιστές των ονειρώξεων του Μπάμπη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2016, 21:40

Ο Αριστος που εβριζε παντα τον ΣΥΡΙΖΑ ως οργανο της ΝΤΠ (αληθεια που πηγαν ολες αυτες οι θεωριες) και ηταν χουντικος,εγινε ξαφνικα τσιρληντερ του Τσιπρα.

Και σεις μου λετε για οπαδισμους και μαλακιες.Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”