Για διάσπαση η ΝΔ?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Για διάσπαση η ΝΔ?

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Απρ 2015, 22:50

Κάτσε που πάς? Μύγδαλα.

Πάρε και άλλη δημοσκόπηση:

Metrisi: Ανήσυχο για το ενδεχόμενο ενός Grexit το 59%
Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου
Ως υπαρκτό βλέπει η πλειονότητα το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδα το προσεχές διάστημα και της εξόδου της χώρας από το ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία Metrisi για λογαριασμό του iefimerida.gr.

Ειδικότερα, στην ερώτηση «πιστεύετε ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παύσης πληρωμών από το Δημόσιο το προσεχές διάστημα;» το 59% απαντά «ναι». Θετική είναι η απάντηση για το 52% και στην ερώτηση σχετικά με ένα ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας. Ακόμη, το 59% «βλέπει» ως υπαρκτό το ενδεχόμενο ενός Grexit κατά τους προσεχείς μήνες.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από την έρευνα, σε ποσοστό 49% οι πολίτες συμφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους ενώ το 43% δηλώνει ικανοποιημένο από την κυβέρνηση, παρότι το 38% θεωρεί ότι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου έβαλε τελικά τη χώρα σε περιπέτειες.

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου εξακολουθεί να έχει σημαντική διαφορά, καθώς συγκεντρώνει 35,4% και καταγράφει προβάδισμα 12,2 μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώνει 23,2%.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως και τις 20 Φεβρουαρίου και έγινε σε δείγμα 1.008 ατόμων με Πανελλαδική κάλυψη από όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες της χώρας.

Πηγή:www.capital.gr

http://www.capital.gr/News.asp?id=2260796

Nα, για να μην στεναχωριέσαι, σου έφερα δημοσκόπηση που δείχνει πολύ μικρή διαφορά, μόνο 12 μονάδες, τίποτα. Πιο μικρή δεν βρήκα, συγγνώμη. Να φέρω δημοσκόπηση από το 2002 να πούμε οτι είναι τωρινή?

exomotis έγραψε:Καλα , τωρα μας προσβαλεις χοντρα αλλα δεν πειραζει.
Σε κατανοουμε.

νασαι καλα.

Πάλι καλά να λες που δεν σε έδειρε κιόλας...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 19 Απρ 2015, 22:56

Αυτά που μου έγραψε σε πμ ο ντάριο είναι λογικότατα και λίγο-πολύ συμπίπτουν με τις δικές μου εκτιμήσεις.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Απρ 2015, 22:57

Το οτι συμφωνείτε δεν με εκπλήσσει καθόλου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 20 Απρ 2015, 09:44

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Αυτά που μου έγραψε σε πμ ο ντάριο είναι λογικότατα και λίγο-πολύ συμπίπτουν με τις δικές μου εκτιμήσεις.

Όλοι οι πασόκοι χέρι-χέρι, πολύ με συγκινείτε παιδιά :cry: :cry: :cry:
Καλωσορίζουμε τον πάντα ακριβέστατο στις προβλέψεις του γαλάζιο σύντροφο Οθωνάκο της καρδιάς μας που προμήνυε το '14 μεγάλη νίκη νδ στις ευρωεκλογές, όπως κι επανεκλογή του Κωστάκη τότε το '09 :enamorado: :enamorado: :enamorado: :enamorado:
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Απρ 2015, 11:06

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος αντι-σαμαρικός από τον εγκέφαλο και το ξέρετε. Δεν θα κάμομε όμως το άσπρο-μαύρο επειδή οι υποβαλκάνιοι κατσίβελοι του αντινμνημονίου την έχετε δει ο καραγκιόζης πολίτικαλ στράτετζιστ.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 20 Απρ 2015, 11:11

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Δεν υπάρχει μεγαλύτερος αντι-σαμαρικός από τον εγκέφαλο και το ξέρετε. Δεν θα κάμομε όμως το άσπρο-μαύρο επειδή οι υποβαλκάνιοι κατσίβελοι του αντινμνημονίου την έχετε δει ο καραγκιόζης πολίτικαλ στράτετζιστ.

Ναι, σίγουρα, έχεις ξεσκιστεί να τον βρίζεις χρησιμοποιώντας λέξεις όπως "σούφρα", του έχεις κάνει τα μούτρα κρέας
Έλα τώρα, συνοδοιπόροι είστε και κάνετε κι εξυπηρετήσεις ο ένας στον άλλον παρά τα ναζάκια και τις γκρίνιες που ενίοτε υπάρχουν για προσωπικά/γκομενικά θεματάκια (π.χ. Γκερέκου), καλή η πλάκα αλλά να μιλάμε και λίγο με αντικειμενικά δεδομένα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Απρ 2015, 11:20

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Αυτά που μου έγραψε σε πμ ο ντάριο είναι λογικότατα και λίγο-πολύ συμπίπτουν με τις δικές μου εκτιμήσεις.

Καλωσορίζουμε τον πάντα ακριβέστατο στις προβλέψεις του γαλάζιο σύντροφο Οθωνάκο της καρδιάς μας που προμήνυε το '14 μεγάλη νίκη νδ στις ευρωεκλογές, όπως κι επανεκλογή του Κωστάκη τότε το '09 :enamorado: :enamorado: :enamorado: :enamorado:

Εκτός από τις ευρωεκλογές, είχε κάνει καμιά πρόβλεψη για τις εθνικές εκλογές?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 20 Απρ 2015, 11:22

Kauldron έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:

Εκτός από τις ευρωεκλογές, είχε κάνει καμιά πρόβλεψη για τις εθνικές εκλογές?

Ειλικρινά δε θυμάμαι. Μη μου πεις να τρέξω μέχρι το βόθρο να ξεθάψω νήματα μόνο plz :D
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 20 Απρ 2015, 11:23

Βλεπεις ρε αρουραιε, οτι αν και το επαιζες αντιδεξιος , χωρις νοημα βεβαια, στην ουσια δεν εισαι μακρυα απο τον ακροδεξιο Σαμαρα αφου συνεργαστηκες μαζι του.
Τι να απαντησεις λοιπον τωρα?
Βλεπετε μερικοι οτι επιτιθεστε σε μενα επειδη ακριβως αυτο συμβαινει τωρα.
Χωρις να ειμαι φανατικος βλεπω με λυπη ανθρωπους που ηταν αντιμνη , για τους μνη δεν υπαρχει προβλημα αφου πηγαν εκοντες ακοντες ολοι μαζι καταργοντας ακομα και τις υποκριτικες γραμμες τις κομματικες που ειχαν, βλεπω λοιπον μεσα σε ενα τρελο μισος εναντιον του συριζα να ξερναν απολιτικ αηδιες χωρις νοημα , συντασομενοι ακομα και χωρις να το επιδιωκουν με την γραμμη Σαμαρα.
Ελπιζει αυτος ο μικρος πολιτικος εως ανυπαρκτος στο θαυμα, να ανατρεψει ο κοσμος την κυβερνηση και να ελθει ο σωτηρας.
Μα εχουν μυαλο οσοι νομιζουν οτι ειναι σοβαρο το παραμυθι αυτο?
Μπορουν να εχουν την παραμικρη πολιτικη σκεψη για το μελλον , αφου παραγνωριζουν οτι, οτι και να γενει δεν θα υπαρξει πολιτης που θα θεωρησει υπευθυνους αυτους που βρηκαν κατετστραμενα τα παντα και προσπαθουν να επιδιορθωσουν το ρημαδι.
Τι πολιτικο ερμα μπορει να εχει μια σκεψη σαν και αυτη?

Παρ ολα αυτα ελπιζω οτι εαν ελθουν αρκετοι στα συγκαλα τους και δεν παιζουν ενα ακροαριστερο μικροπαιχνιδο εκτος τοπου και χρονου, θα μπορεσουν να δουν την πραγματικοτητα.
Δεν μιλαω για τους Σαμαρικους τους φανατικους ουτε αυτους του Βενιζελου που δεν εχουν σωτηρια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Απρ 2015, 11:24

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ειλικρινά δε θυμάμαι. Μη μου πεις να τρέξω μέχρι το βόθρο να ξεθάψω νήματα μόνο plz :D

Οχι, απλά αν είχες κάτι εύκαιρο ρωτούσα. Ρε τον Δείριο....
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”