τι κανει η καθε κυβερνηση στην χωρα μας ; τα βαζει με οποια φωνη διαμαρτυρεται για τα χαλια μας
χρυση αυγη και οποια αλλη φωνη αντιστέκεται -θα μου πειτε η χα εκανε ποινικες πραξεις \-αν εκανε βρειτε τις
και τιμωρήστε αυτες ακριβως . τι δεν κανει η καθε κυβερνηση; δεν τιμωρει τις αριστερες ομαδες και τις αναρχικες
γιατι ομως δεν το κανει;-------- γιατι δεν την ενοχλουν στο εργο της
και ποιο ειναι ακριβως αυτο το εργο που καλειται η καθε κυβερνηση να κανει καθε τετραετια ;
να τα κανει οσο μπορει πιο πολυ μπουρδελο ξεφτιλιζοντας καθε λογικη
και παραχωρωντας εθνικα εδαφη και εθνικες πειτε το οπως θελετε
και τωρα ερχεται η σειρα του κουλι να δωσει και τα χοχολα χειροκροτουν γιατι λεει κερδανε στον αγωνα
κατα του φασισμου και του ναζισμου τι να πω !!! εχουμε χαζεψει ολοι
Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι
-
nemo
- Supreme poster

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:Εξιλαστήριο θύμα τού τού συστήματος πού αδυνατεί να τιμωρήσει τους πραγματικούς υπεύθυνους της χρεοκοπίας τό οποίο εκ άλλου γέννησε τήν ΧΑ. Μέ τήν ποινική καταδίκη της φασιστικής ιδεολογίας παράγεται μια πιό φασιστική νομολογία για ποινική καταδίκη κάθε οργανομένης διαφωνίας με τήν άρχουσα νομενκλατούρα του συστήματος.
αυτο εγραψε ενας φιλος στο φεις
Μαλακίες γράφει ο φίλος σου.
Ο φασισμός είναι ένα από τα εγγενή συστατικά και πολιτικά εργαλεία της αστικής δημοκρατίας και του καπιταλισμού.
Το πότε θα χρησιμοποιηθεί πολιτικά και με ποιο τρόπο και μορφή εξαρτάται από το ιστορικό κοινωνικό γίγνεσθαι.
Τι σου λέω τώρα εσένα και του φίλου σου ε;
βεβαιως και το πρακτικο κομματι το εφαρμοσε και ο λενι και ο σταλι -δεν πιστευω να διαφωνεις ;

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πλούτωνα ηρέμησε ρε μη μας πάθεις και τίποτα. Δεν έφαγαν και από τρεις φορές ισόβια οι συναγωνιστές σου.
Από δεκατρία χρονάκια έφαγε η καθοδήγηση.
Βάλε κάτι τα τρία πέμπτα, κάτι τα μεροκάματα, κάτι οι καλές διαγωγές (που σημαίνει καρφώνω τους συγκρατουμένους μου) σε έξι εφτά χρόνια το πολύ θα βρεθείτε πάλι μαζί στο μετερίζι του αγώνα της κατάργησης της διεφθαρμένης μεταπολιτευτικής δημοκρατίας.
Όχι να μείνει 13 χρόνια στην φυλακή σκασίλα μου μεγάλη. Κοιτάξτε εσείς την δική σας καθοδήγηση να τρώει λιγότερο στον μπουφέ για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και να πηγαίνει συχνότερα στον εορτασμό (στην Κούβα) για την Οκτωβριανή επανάσταση. ή προτιμούν πια την μεταπολιτευτική δημοκρατία από την Οκτωβριανή;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Πλούτωνα ηρέμησε ρε μη μας πάθεις και τίποτα. Δεν έφαγαν και από τρεις φορές ισόβια οι συναγωνιστές σου.
Από δεκατρία χρονάκια έφαγε η καθοδήγηση.
Βάλε κάτι τα τρία πέμπτα, κάτι τα μεροκάματα, κάτι οι καλές διαγωγές (που σημαίνει καρφώνω τους συγκρατουμένους μου) σε έξι εφτά χρόνια το πολύ θα βρεθείτε πάλι μαζί στο μετερίζι του αγώνα της κατάργησης της διεφθαρμένης μεταπολιτευτικής δημοκρατίας.
Όχι να μείνει 13 χρόνια στην φυλακή σκασίλα μου μεγάλη.
Δεν πείθεις. Μάλλον έχεις αρχηγικές βλέψεις κατά την απουσία της ηγεσίας.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Aυτοί ήταν γνώριμοι από την ζώνη Περάματος, μέχρι να γίνει ακροδεξιός ο Ρουπακιάς αγόραζε Ριζοσπάστη διότι αλλιώς μεροκάματο δεν σταυρώνεις στην ζώνη, για τέτοια δημοκρατία μιλάμε.
Ο Ρουπακιας ειναι μελος της εγκληματικης οργανωσης Χρυση Αυγη, μια οργανωση της οποιας εισαι υποστηρικτης, και με αυτην την ιδιοτητα καταδικαστηκε την περασμενη εβδομαδα απο την δικαιοσυνη.
Αυτα που λες ειναι βγαλμενα απο την φαντασια σου και εντασσονται στην προσπαθεια σου να βγαλεις λαδι τους συναγωνιστες σου. Νομιζατε οτι θα γλυτωνατε την μπουζου με τετοια παιδαριωδη ψεμματα. Θεμα ωρων ειναι πλεον

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν πείθεις. Μάλλον έχεις αρχηγικές βλέψεις κατά την απουσία της ηγεσίας.
Στον Πειραια εχει βγει βρωμα οτι ο Πλουτον θελει να διπλαρωσει την Ουρανια και μεσω αυτης να λαβει το χρισμα γιανα γινει νεος Φυρερ. Τωρα που το κοριτσι θα ειναι ευαλωτο θα χρειαστει εναν sugar daddy

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Οπαδος του Δ Ραιχ που ειναι η ΕΕ εισαι εσυ κι εγω εχω γραψει αρθρο οτι η ΕΕ δεν ειναι τιποτε αλλο περα απο ενα Ραιχ βασισμενο στα σχεδια των Ναζι. Οι οποιοι μαλιστα θελαν την Ευρωπαικη Ενωση σαν νομισματικη ενωση αποκλειστικα και στην οποια κουμαντο θα κανει η Γερμανια.![]()
Τριτο Ραιχ ειπα, μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Ξερεις, αυτο που θα στηριζες την δεκαετια του '30 γιατι εμφανισε ανορθωτικο εργο. Μην μας πουλας τρελιτσα περι δημοκρατιας λοιπον.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν πείθεις. Μάλλον έχεις αρχηγικές βλέψεις κατά την απουσία της ηγεσίας.
Στον Πειραια εχει βγει βρωμα οτι ο Πλουτον θελει να διπλαρωσει την Ουρανια και μεσω αυτης να λαβει το χρισμα γιανα γινει νεος Φυρερ. Τωρα που το κοριτσι θα ειναι ευαλωτο θα χρειαστει εναν sugar daddy
Η Ουρανία μου πέφτει λίγο μεγάλη, την τελευταία φορά που χτύπησα "ευάλωτη" ήταν 15 χρόνια μικρότερη και 20 κιλά ελαφρότερη (για βάρος μιλώ, διότι όσο ελαφρότερη στα μυαλά τόσο χειρότερα).
Την μπάλα στην εξέδρα συντρόφια ε!!!!
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Έφτασε η ώρα της κλάψας για τους σκληρούς πατριώτες. Νταηλίκια με το σκατό στην κάλτσα δε γίνεται.
Μέχρι ανάπηρους που τάχα φροντίζουν κουβάλησαν στο δικαστήριο μπας και κόψουν κανα μήνα από τη φυλάκα.
Να δούμε το φύρερ να ζητάει αναστολή γιατί έχει κόρη σε ηλικία γάμου και τον Παναγιώταρο να κλαίει γιατί θα μείνει το κανίς του μόνο κι έρημο κι άλλο τίποτα.
Μέχρι ανάπηρους που τάχα φροντίζουν κουβάλησαν στο δικαστήριο μπας και κόψουν κανα μήνα από τη φυλάκα.
Να δούμε το φύρερ να ζητάει αναστολή γιατί έχει κόρη σε ηλικία γάμου και τον Παναγιώταρο να κλαίει γιατί θα μείνει το κανίς του μόνο κι έρημο κι άλλο τίποτα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έφτασε η ώρα της κλάψας για τους σκληρούς πατριώτες. Νταηλίκια με το σκατό στην κάλτσα δε γίνεται.
Με 400.000 εγκεφαλικα αναπηρους ψηφοφορους αυτο δεν ειναι δυσκολο...

1 .