Ξεφουσκωνει το μακεδονικο (?)
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ξεφουσκωνει το μακεδονικο (?)
Eν τω μεταξυ η επιγραφη τι σημαινει? Οτι αυτοι οι μπαντριωτς δεν ειναι χριστιανοι? Γιατι εγω ξερω οτι οι χριστιανοι ειναι υπερ της συγχωρεσης 

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Eν τω μεταξυ η επιγραφη τι σημαινει? Οτι αυτοι οι μπαντριωτς δεν ειναι χριστιανοι? Γιατι εγω ξερω οτι οι χριστιανοι ειναι υπερ της συγχωρεσης
να σου πω εγω τι σημαινει; οτι απλα περιμενουν την καταλληλη ωρα

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

denplirono έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Εντάξει για να πω την αλήθεια περίμενα πολλά περισσότερα ντράβαλα στις παρελάσεις της 25ης.... Ρε σεις λέτε η ελλάδα να μπαίνει σε εποχή απο-ουγκανοποίησης;![]()
![]()
![]()
Πολύ καλό για να είναι αληθινό!!!!
τι περιμενες δηλαδη απο περαλασεις με μωρα 5χρονα και παιδια δημοτικου, γυμνασιου και λυκειου? αυτα που περιμενες και πολυ χειροτερα θα τα δεις, αλλα δεν ηταν σημερα η μερα αυτη. καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο
Ναι ναι πλησιαζει η ώρα που όλη η ελλάδα θα κυκλοφορεί με φουστανέλα περικεφαλαία και ασπίδες με τον ήλιο της βεργίνας....
.gif)
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Eν τω μεταξυ η επιγραφη τι σημαινει? Οτι αυτοι οι μπαντριωτς δεν ειναι χριστιανοι? Γιατι εγω ξερω οτι οι χριστιανοι ειναι υπερ της συγχωρεσης
να σου πω εγω τι σημαινει; οτι απλα περιμενουν την καταλληλη ωρα
@@ περιμενουν, μετα τον Μαιο ή τον Οκτωβριο που θα βγει η ΝΔ και αναγκαστικα θα σταματησει να λαικιζει, θα δωσει σημα να μαζευτουν οι ''μακεδονομαχοι''
Θα μεινουν καποιοι λιγοι ναζι και μερικοι γραφικοι να ασχολουνται.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ναι ναι πλησιαζει η ώρα που όλη η ελλάδα θα κυκλοφορεί με φουστανέλα περικεφαλαία και ασπίδες με τον ήλιο της βεργίνας....
Λολ ρε μλκ μολις το φανταστηκα μεσα στο μυαλο μου και καταλαβα ότι ζω για μια τετοια στιγμηΑυτή είναι η Ελλαδα που ονειρευόμαστε

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Τώρα αυτοί δεν είναι αβγά
.gif)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Πρωτα απ'ολα τι δουλεια εχουν ολοι αυτοι σε μια καθαρα χαμουτζιδικη γιορτη? Οι μωραιτες και ρουμελιωτες βγαλαμε το φιδι απο την τρυπα μαζι με τους νησιωτες 

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:να σου πω εγω τι σημαινει; οτι απλα περιμενουν την καταλληλη ωρα
@@ περιμενουν, μετα τον Μαιο ή τον Οκτωβριο που θα βγει η ΝΔ και αναγκαστικα θα σταματησει να λαικιζει, θα δωσει σημα να μαζευτουν οι ''μακεδονομαχοι''
Θα μεινουν καποιοι λιγοι ναζι και μερικοι γραφικοι να ασχολουνται.
τι θελεις να πεις? οτι αυτοι που αντιδρουνε λαμβανουνε σημα απο την νδ και απλα εκτελουνε την εντολη της νδ? αυτο νομιζεις οτι ειναι ? αυτο εχεις καταλαβει οτι ειναι ?
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

denplirono έγραψε:τι θελεις να πεις? οτι αυτοι που αντιδρουνε λαμβανουνε σημα απο την νδ
Εξαρτάται. Αν έχει κεραίες κοντά το λαμβάνουν.
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .