pan έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Παντως βλεπω οτι τα
πορνοκαναλα της διαπλοκης, αναμεσα τους και το καναλι του Αλαφουζου, διαφημιζουν συνεχως το συλλ-αλητηριο
Αληθεια, χθες δεν εμποδιστηκαν οι καταναλωτες και τυχον τουριστες να κανουν τα ψωνια τους? Δεν χαθηκε τζιρος για τους καταστηματαρχες?

Διαχειρίζονται την ήττα τους.Εκτέθηκαν κι όλα τα κόμματα, δεν το περίμεναν μέσα στην εθνικιστική ευφορία των προηγούμενων ημερών.
Ειλικρινά δεν θέλω να απαντήσω διότι ξέρω τι είδα, επειδή χάθηκα με την παρέα μου (20 άτομα είμασταν από την γειτονιά μου) κάθισα στον σταθμό Μαναστηρίου περιμένοντας να βγουν και προς και από τον Πειραιά είδα 3 δρομολόγια από Πειραιά και τρία προς Πειραιά, άδειαζαν κατέβαιναν δεν έμενε κανείς μέσα, μέχρι το τέλος της εκδήλωσης ανέβαιναν ακόμα κόσμος, είμαι βέβαιος ότι θα βγουν μελέτες και θα σωπάσετε όπως και με αυτό της Θεσσαλονίκης.
Κάποιος έγραψε για τις πολιτικές συγκεντρώσεις Παπανδρέου και ΚΚΕ κλπ τα έχω ζήσει από κοντά αυτά τα γεγονότα.
1. Αυτές οι συγκεντρώσεις γινόντουσαν βράδυ.... Αυτή έγινε ημέρα με το φως του ήλιου
2. Αυτές οι πολιτικές συγκεντρώσεις είχαν συγκεντροσιάρχη και σκηνοθέτη που καθόριζαν που θα υπάρχει κόσμος που θα υπάρχουν πανώ για να ξεγελιέται ως προς το μέγεθος το μάτι.... Εδώ δεν συνέβη τίποτα τέτοιο.
3. Στις συγκεντρώσεις εκείνες υπήρχαν ειδικοί φωτισμοί, ειδικές γωνίες λήψης, έπαιζαν όλοι οι κανόνες εξαπάτησης... Εδώ δεν συνέβη τίποτα τέτοιο.
Θυμάμαι πολύ καλά εκείνες τις συγκεντρώσεις και θυμάμαι την καθοδήγηση που γινόταν με στόχο την εξαπάτηση.
Βέβαια αν πρέπει να πιστέψω κάτι αυτό κατ αρχάς είναι τα μάτια μου (είδα, ήμουνα εκεί), άρα παραμύθια αλλού, αλλά ας πούμε ότι εγώ έκανα λάθος αν πρέπει να πιστέψω κάτι είναι τα ξένα πρακτορεία πχ το BBC
Όταν οι ίδιοι οι Sunday Times ανέφεραν πως η Πλατεία Συντάγματος πλημμύρισε από αγανακτισμένους πολίτες εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης στο Σκοπιανό και το BBC έκανε λόγο για
«μαζικότατη ελληνική διαδήλωση για το όνομα της Μακεδονίας» 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».