Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 03 Μαρ 2023, 00:12

Προέλλην έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:
Να σε ρωτησω κατι ωραιο.

Ο Σπυραδωνις ειχε παρει δανεια μισο εκ. περιπου πριν το 2014 και το 2014 προκαλουσε bank run με τις δηλωσεις του και το περιφημο «αν βγει ο συριζας, θα βγαλω τα λεφτα μου εκτος ελλάδας». Ποια λεφτά του; Τα δανεικά που πηρε απο μας που εχουμε και δεν χρωσταμε;
Αυτος ο τυπος ειναι υπουργος ανάμπτυξης και αντιμπροεδρος της ΚΝΔ...

Θεωρεις σοβαρό αυτό το τσίρκο;

Περα απο ιδεολογιες και αγκυλωσεις... Απαντησε τίμια... Ανευ, ναι αλλα ο αλ6ς τουτο και ο μπολακις τ αλλο... Αν φορας παντελονια, απαντησε...

Που έχω δηλώσει εγώ οπαδός Άδωνι κλπ; :hmmm Που έχω δηλώσει καν νεοδημοκράτης; :dunno:

Eγώ είμαι οπαδός προσωπικά του Κυριάκου του Μητσοτάκη και του Νικόλα του Δένδια.

Και μονο που εισαι οπαδος ειναι δειγμα της ελευθερης σκεψης που δεν κατεχεις...

Οι μετοχοι μιας εταιρειας που προκαλεσε φονικο δυστυχημα απο εγκληματικη αμελεια θα ειχαν καθαιρεσει τον CEO για δυσφημιση της εταιρειας με αποτελεσμα της πτωσης της αξιας των μετοχων της εταιρειας... Εσυ θες να τον στηριξεις και να ριξεις τη ευθυνη αλλού; Στον υπαλληλο; Θα σωθει το prestige της εταιρειας και η αξια των μετοχων των μετοχων;

Για δωσε μας το φωτα σου που εισαι και οικονομολογος μιζοτακικος
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Μαρ 2023, 00:13

Αλλά το ωραίο με όλα αυτά είναι ότι τρόμαξε και η κυρά κατίνα στα ταμπούρια γιατί σου λέει ..
τι θα πάρω το τράμ ή το μετρό και θα γίνω...κιμάς;

έεεετττσσσσιιι
το μεγάλο όφελος είναι να ξέρει ο μέσος έλληναράς ότι το να γίνει κιμάς δεν είναι απίθανο
να το φάει να το καταπιεί και να μην έχει αυταπάτες

τέλος το χαμούρεμα
εκεί
κιμάς
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 03 Μαρ 2023, 00:15

vallon έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:

Εγω ζητω συνεχεια να επεμβει η interpol η το ευρωπαϊκο fbi (που δεν υπαρχει) και να συλλαβει απο προεδρο δημοκρατιας, πρωθυπουργο και τους καρεκλοκενταρους του παπαριου παγου μεχρι τον τελευταιο σκουπιδιαρη που εχει κλεψει και σφετεριστει τα χρηματα των ευρωπαιων φορολογουμενων στους οποιους συμπεριλαμβανομαστε και εμεις ως ελληνες της ευρωπης...

Αλλα φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

Νομιζουν οτι τρολλαρω.... Ναι! Τρολλαρω πολυ σοβαρα...

μήπως να φτιάξουμε ένα κόμμα;
πάντως έτσι όπως πάνε τα πράγματα
μας βλέπω ..στο μαξίμου
:D

βρε δεν υπάρχει θεραπεία
γι αυτό
σόιμπλε και ξερό ψωμί

Προτιμω τον Κινεζο να με φτιαξει και 50 ουρανοξυστες και να χτισει και νεο παλατι πανω στον αθηναϊκο βραχο με τα μπαζα... βαρεθηκα τους γιδευρωπαιους....

Θελω Τσακυ Τσαν...

κι ας μαθω να τρωω και σκυλια, παρα να με τρωνε τα σκυλια....
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Μαρ 2023, 00:18

μπαϊ δε γουέι το ... είναι κάτω
λες να το έκλεισαν οι "διαχειριστές" γιατί έπεφτε γερό κράξιμο στον κούλη εκεί μέσα;
εμείς εδώ πως είναι δυνατόν να λειτουργούμε;

αντμίν πες μας ρε
μας την πέσανε τα νεοφιλ ή ακόμα;
:P
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μαρ 2023, 00:31

taxalataxalasa έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Που έχω δηλώσει εγώ οπαδός Άδωνι κλπ; :hmmm Που έχω δηλώσει καν νεοδημοκράτης; :dunno:

Eγώ είμαι οπαδός προσωπικά του Κυριάκου του Μητσοτάκη και του Νικόλα του Δένδια.

Και μονο που εισαι οπαδος ειναι δειγμα της ελευθερης σκεψης που δεν κατεχεις...

Οι μετοχοι μιας εταιρειας που προκαλεσε φονικο δυστυχημα απο εγκληματικη αμελεια θα ειχαν καθαιρεσει τον CEO για δυσφημιση της εταιρειας με αποτελεσμα της πτωσης της αξιας των μετοχων της εταιρειας... Εσυ θες να τον στηριξεις και να ριξεις τη ευθυνη αλλού; Στον υπαλληλο; Θα σωθει το prestige της εταιρειας και η αξια των μετοχων των μετοχων;

Για δωσε μας το φωτα σου που εισαι και οικονομολογος μιζοτακικος

Εταιρικά, δεν πάει καθόλου έτσι. Στις περισσότερες χώρες την ευθύνη σε μια εταιρία για όλα τα ατυχήματα σύμφωνα με τον νόμο την έχει ο CEO. Aλλά, πάλι σύμφωνα με το νόμο (και όχι άδικα*), έχει δικαίωμα να μετακυλήσει την ευθύνη σε άτομο ή άτομα το οποίο ασχολείται αποκλειστικά και επαγγελματικά με το ζήτημα της ασφάλειας.

*δεν μπορεί ένα άτομο να έχει πλήρη εποπτεία των πάντων, είναι παράλογο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μαρ 2023, 00:34

Επίσης, για κάθε θέση εργαζόμενου που βάσει φύσης μπορεί να προκύψει σοβαρό ατύχημα, ο εργαζόμενος αυτός πρέπει σε τουλάχιστον ετήσια βάση να υπόκειται σε επαναληπτικό σεμινάριο ασφαλείας, και στο τέλος βάζει φαρδιά πλατιά υπογραφή ότι συμφωνεί, κατάλαβε, και αποδέχεται την ευθύνη που του αναλογεί.
Επίσης, και πάλι σε τουλάχιστον ετήσια βάση ο εργαζόμενος αυτός να περνάει ιατρικές εξετάσεις, πχ ζάχαρο (γιατί μπορεί να τον πάρει ο ύπνος), σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και ψυχίατρο, αλλά και περιοδικά δειγματοληπτικά τεστ για αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες, κλπ.
Επίσης ο εργοδότης οφείλει να έχει όλους τους εργαζόμενους ασφαλισμένους για ατύχημα, και ο εργαζόμενος αν θέλει να έχει τον κώλο του καλυμμένο, και δική του ασφάλεια αστικής ευθύνης.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2023, 00:39

ολα τα κομματα που κυβερνησαν εχουν το ιδιο μεριδιο ευθυνης και ακουσα μετα απο καιρο και τον ηλια σωσε μας
ανεφερε μαλιστα και τα ευρωπαικα ποσα που κατασπαταληθηκαν σε ημετερους συν και οτι η ελλαδα ειναι
κατηγορουμενη για αμελεια στην συντηρηση και την ασφαλεια των γραμμων

υσ απο τον καιρο που μπηκαν στην ζωη μας τα λεγομενα γρηγορα τραινα τιποτα δεν αλλαξε ως προς την ασφαλεια

τα παντα βασιζοταν στην θεληση και στο μερακι του κυρ μητσου απο την κατω πλαγια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μαρ 2023, 00:45

Εδώ παραπίσω είδαμε τους συνδικαλιστές να μην θέλουν οι σταθμάρχες να υπόκεινται καν σε τεστ ικανότητας προσανατολισμού. Συνδικαλισμό με θέματα ασφαλείας! Βασικά, φοβούνται ότι αν αρχίσουν αυτά, οι μισοί θα πάρουν πόδι γιατί θα κοπούν στις εξετάσεις.

Το γεγονός ότι απ ότι φαίνεται δύνανται να γυρνάνε κλειδιά στον ΕΛ σιδηρόδρομο άτομα τα οποία μπορεί να μην μπορούν να ξεχωρίσουν το αριστερό απο το δεξί, να έχουν αχρωματοψία, σοβαρά καρδιακά και ζάχαρα, να έχουν ψυχιατρικά προβλήματα, να πίνουν τσίπουρα ή να καταπίνουν ηρεμιστικά με την χούφτα, κλπ, ανεξέλεγκτα, δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2023, 00:52

σκεψου εναν εξηνταρη να εχει μεινει χηρος ή να του εφυγε η γυναικα με πακιστανο και να μπεκροπινει για να πνιξει
τον καημό του κλεισμενος μονος σε ενα γραφειο και την ιδια στιγμη να πρεπει να δινει εντολες ποιες γραμμες να ανοιξουν
ή να κλεισουν !!!! οπως και στα αεροπλανα που εχουν για ασφαλεια δυο κυβερνητες θα επρεπε και εδω να εχουν δυο
ωστε ο ενας να ελεγχει τον αλλον συν ακομη με αμεση επικοινωνια μεταξυ μηχανοδηγου και κλειδουχου
απλα πραγματακια οταν δεν υπαρχουν αυτοματα συστηματα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2023, 01:21

ρε σεις εγω νομιζα οτι θα ηταν σε καποιο μικρο σταθμο αυτο το βλημα ο σταθμαρχης
και αυτος ηταν στην λαρισα!!! αν ειναι δυνατον !!! και αυτος στην πυρα αλλα και οι τυποι που τον εβαλαν στην θεση
για να εχουμε καποια δικαιοσυνη -δεν μπορει οι τυποι να την βγαλουν καθαρη
ενα αποσπασμα
Ο σταθμάρχης ήταν άπειρος, δεν έπρεπε να είναι μόνος στη βάρδια

Αναφερόμενος στον σταθμάρχη, που δεν είχε μεγάλη πείρα και στον οποίο «θα ρίξουν όλα τα βάρη επάνω», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Τσουρίδης τόνισε: «Ήταν εκπαιδευμένος πράγματι, αλλά ήταν άπειρος. Δεν έπρεπε να τον είχαν βάλει σε έναν κεντρικό σταθμό, όπως η Λάρισα, μόνο του, να κάνει κυκλοφορία».

Όπως είπε, ο σταθμάρχης, ο οποίος έχει παραδεχθεί το μοιραίο λάθος του, ήταν μόνο έναν μήνα στο συγκεκριμένο πόστο.

«Όταν κάνουμε κυκλοφορία, δεν βάζουμε έναν άπειρο άνθρωπο, γιατί όλη η κυκλοφορία και η ευστροφία που έχει κάποιος άνθρωπος όταν κάνει την κυκλοφορία βασίζονται στην πείρα. Δεν μπορείς να βάλεις έναν άνθρωπο τριάντα ημερών, που (μόλις) έχει τελειώσει την εκπαίδευσή του και έχει αναλάβει. Δεν το διακινδυνεύεις αυτό».

«Το ήξερε και έκανε λάθος. Από την πίεση, από την απειρία, από οτιδήποτε έκανε αυτό το βασικό λάθος» πρόσθεσε ο εκπαιδευτής μηχανοδηγών, επισημαίνοντας τη σημασία τού να υπάρχει δεύτερο έμπειρο άτομο στη βάρδια.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”