Επιμένουν οι νεοφίλ στην γνωστή πολιτική τους
Re: Επιμένουν οι νεοφίλ στην γνωστή πολιτική τους
Θα έπρεπε ΗΔΗ να σε φορολογήσει το ελληνικό κράτος για διαφυγόντα εισοδήματα στο εξωτερικό , μάγκας στην απέξω γίνομαι κι εγώ ,να έρθεις εδώ ρε τσιφτετέλληνα εξωτερικού
0 .
-
- Crazy poster
Alkiviades έγραψε:

0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα 

-
- Crazy poster
Στύγιος έγραψε:Θα έπρεπε ΗΔΗ να σε φορολογήσει το ελληνικό κράτος για διαφυγόντα εισοδήματα στο εξωτερικό , μάγκας στην απέξω γίνομαι κι εγώ ,να έρθεις εδώ ρε τσιφτετέλληνα εξωτερικού
Απο τη στιγμη που ειμαι φορολογικος κατοικος εξωτερικου δεν μπορει να κανει τιποτε το δημοσιο....
Αν γινεσαι κι εσευ τετοιος μαγκας καντο να σε δουμε..
Αλλα θα μου πεις οτι εσυ εμεινες γιατι γουσταρεις τα...δυσκολα.

0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα 

Northern Spirit έγραψε:Στύγιος έγραψε:Θα έπρεπε ΗΔΗ να σε φορολογήσει το ελληνικό κράτος για διαφυγόντα εισοδήματα στο εξωτερικό , μάγκας στην απέξω γίνομαι κι εγώ ,να έρθεις εδώ ρε τσιφτετέλληνα εξωτερικού
Απο τη στιγμη που ειμαι φορολογικος κατοικος εξωτερικου δεν μπορει να κανει τιποτε το δημοσιο....
Αν γινεσαι κι εσευ τετοιος μαγκας καντο να σε δουμε..
Αλλα θα μου πεις οτι εσυ εμεινες γιατι γουσταρεις τα...δυσκολα.![]()
![]()
Noμίζεις

0 .
-
- ☭ Ле́нин ☭
Eδώ ο πίθηκας ως σκληρά εργαζόμενος μετανάστης (το εισόδημα από το κολ σέντερ είναι πενιχρό, το συμπλήρωμα από το Μουρούτη είναι peanuts οπότε... ότι μπορεί κάνει το παιδί για να επιβιώσει
σ.σ. ο πίθηκας μας είναι τέρμα δεξιά, αν δεν τον αναγνωρίσατε

σ.σ. ο πίθηκας μας είναι τέρμα δεξιά, αν δεν τον αναγνωρίσατε

0 .
-
- Crazy poster
Diadochos έγραψε:Το μόνο χρήσιμο επιχείρημα για μια διαγραφή χρέους είναι η αντικειμενική αδυναμία αποπληρωμής του.

0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
- Crazy poster
Λαχουρένιος έγραψε:Μη γραφεις σεντονια στο Νορθερν ρε,το χω κανει και γω αυτο το λαθος 1-2 φορες.Ο ''ανθρωπος'' μιλαει με κασετοφωνο.
Εννοείται. Και φυσικά όχι αφιλοκερδώς.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
- Danchō
Green Dragon έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Μη γραφεις σεντονια στο Νορθερν ρε,το χω κανει και γω αυτο το λαθος 1-2 φορες.Ο ''ανθρωπος'' μιλαει με κασετοφωνο.
Εννοείται. Και φυσικά όχι αφιλοκερδώς.
Ο πίθηκας είναι εθελοντής-μερακλής μνημονιακός.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
- Chiprleader
-
- Ultimate Stalker