bizeli έγραψε:Καλά δε ζω και σε άλλον πλανήτη ούτε υποστήριξα ότι όλα είναι τέλεια στον ιδιωτικό τομέα.
Με παρουσιάζεις σαν καμιά Μαρία Αντουανέτα που δεν καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου και ζω στο δικό μου χρυσό βασίλειο.
Έχω την ευαισθησία να συμπάσχω με τους γύρω μου και δε νομίζω ότι κρατώ στάση ότι δε με αφορούν τα προβλήματα των άλλων κι εγώ να είμαι καλά.
Στο νημα σε ειδα να συμπασχεις με τους επιχειρηματιες. Με τους εργαζομενους δε θα το ελεγα
Απλά αυτό που σχολιάζω είναι η ενστικτώδης αρνητική αντίδραση σε οποιοδήποτε θέμα και ειδικά όταν συνοδεύεται από συναισθηματικά και δακρύβρεχτα επιχειρήματα. Τα έχω βαρεθεί λίγο αυτά.
Και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο αλλά κάθε φορά αυτό γίνεται.
Δεν μπορώ άλλο αυτή την κλάψα του μονίμως αδικημένου Έλληνα για όλα τα πράγματα (και ξαναλέω δε μιλάω τόσο για τα εργασιακά που άντε εδώ έχει κάποια βάση η αντίδραση) αλλά ως μια γενικότερη στάση.
Λες και ο Έλληνας είναι το υπόδειγμα σωστού νομοταγούς πολίτη.
Όλο μιλάει για δικαιώματα λες και όλος ο πλανήτης του χρωστάει αλλά στην κουτοπονηριά και στον παρτακισμό πρώτος είναι.
Αναφερθηκα σε πολυ συγκεκριμενα φαινομενα του ιδιωτικου τομεα. Δεν εγραψα ουτε θεωριες ουτε αρλεκιν.
[quote]Ε άμα είναι σε τακτική βάση και έχει τόοοοοοοοση δουλειά θα πάρει έξτρα προσωπικό ρε συ Λαχουρένιε. Χαζός είναι; Και αυτό δεν θα το κάνει επειδή θα λυπάται τον υπάλληλό του αλλά επειδή δεν θα του βγάζει τη δουλειά.
Μακάρι να φτάσουν σε τέτοια λέβελ οι επιχειρήσεις.
Τώρα αν συζητάμε για υπερωριακή απασχόληση που θα τύχει μια φορά το δίμηνο και γίνεται όλος αυτός ο πανικός, εντάξει τι να πω;
Αυτο που σου εξηγω τοση ωρα ειναι οτι απο την στιγμη που εχει την δυνατοτητα ο εργοδοτης να απασχολει προσωπικο με δωρεαν υπερωριες δεν εχει λογο να κανει νεες προσληψεις γιατι ετσι θα του ερθει πιο ακριβα