Μια «αιρετική» άποψη περί αντικαπνιστικού νόμου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μια «αιρετική» άποψη περί αντικαπνιστικού νόμου

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Νοέμ 2019, 00:47

ξεσπάθωσαν οι νενέκοι...!!!!!

είναι να μην πεις στο ρουφιάνο να ρουφιανέψει

νιώθει κάτι να λιγώνει το κάτω μέρος της γλώσσας του σαν την πουτάνα πριν καταπιεί τα χύσια
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Νοέμ 2019, 07:48

NikosVy έγραψε:Εγώ πάντως έχω βάλει στο μάτι ένα μαγαζί στέκι των Χρυσαυγιτών καπνιστών στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Επίσης έχω ακούσει ότι στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου παρατηρούνται ορισμένες παραβιάσεις του νόμου, μπροστά σε γυναίκες έγκυες και ανήλικους. Θα μπω προσποιούμενος ότι "έρχομαι από το elefthero για ιδέες για νήματα ώστε να μη βρεθούμε στην ανάγκη να πέσουμε σε συζητήσεις για τον Πολλάκη και την ΑΣΟΕΕ"

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Νοέμ 2019, 13:26

1142

Φωτιά έχουν βάλει οι ρουφιάνοι στο τηλεφωνικό κέντρο καρφώματος των αγωνιστών υπέρ της αυτοδιάθεσης λένε στις ειδήσεις.
Αμ ξεχνάει ο τσιφτετέλληνας το παραδοσιακό του άθλημα; Πρώτα του βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι του ρουφιάνου. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Νοέμ 2019, 18:41

Ραν ταν πλαν έγραψε:1142

Φωτιά έχουν βάλει οι ρουφιάνοι στο τηλεφωνικό κέντρο καρφώματος των αγωνιστών υπέρ της αυτοδιάθεσης λένε στις ειδήσεις.
Αμ ξεχνάει ο τσιφτετέλληνας το παραδοσιακό του άθλημα; Πρώτα του βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι του ρουφιάνου. :fico:

κανε μια απλη ερευνα και θα διαπιστωσεις οτι οι ρουφιανοι κρατανε απο κκε ή αριστεροφερνουν

ηδη εδω μεσα εχουμε τους δυο διαδ-λαχουρ :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Νοέμ 2019, 19:12

Απιστευτο βιντεο με πατεντα που ισχυει στην πραγματικη ζωη. :laugh1:

https://www.facebook.com/GreekReporter/ ... 809407976/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Νοέμ 2019, 19:51

Είμαι στο μπριτζ με το δάχτυλο έτοιμο να πληκτρολογήσει αν αντιληφθώ έστω και ατμικό τσιγάρο να πλησιάζει το στόμα κανενός
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 22 Νοέμ 2019, 16:06

1142 και τα μυαλα στα καγκελα....μονο το προστιμο τον πονα τον παραβατη, απο λογια δεν εχεις τιποτα. αμα φαει ομως την 100αρα πονο που θα νιωσει....και αυτοι που θα το βλεπουν θα κανουν τον στραυρο τους, ειναι σαν να το πληρωσαν και αυτοι αλλα οχι ακομα....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Νοέμ 2019, 19:20

ρουφιανοι στα κρεβατια σας !!!!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 22 Νοέμ 2019, 19:45

Η ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι τι ακριβώς γίνεται όταν παίρνεις τον αριθμό και λες είμαι στην τάδε ταβέρνα της Πλατείας Βαρνάβα και μπροστά μου είναι μια παρέα Χρυσαυγήτες και καπνίζουν, ποια ακριβώς είναι η συνέχεια.

- Σου ζητάνε ονοματεπώνυμο και διεύθυνση; Όταν έρθει ο μπάτσος και οι καπνιστές έχουν παρατήσει το τσιγάρο γιατί τρώνε την μπριζόλα με τα χέρια τους, μπορεί να σε καταγγείλουν για ψευδή καναμήνυση;

Θα μπορούσε κάποιος να καταγγείλει π.χ. ότι περιμένοντας στην ουρά στην αίθουσα υποδοχής του κοινού του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου για να καταγγείλει πρακτικές της κυβέρνησης στον ΟΑΕΔ, έχει δει τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ να καπνίζει μπροστά στον κόσμο; Και τι θα κάνει η Αστυνομία;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 22 Νοέμ 2019, 19:50

Θα δοκιμάσω από τα στέκια του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ όταν κάνει επαγγελματικές επισκέψεις στα μαγαζιά της Ζησιμοπούλου. Θα κάνω ότι μελετάω τον κατάλογο και θα δοκιμάζω το νούμερο, λέγοντας "είμαι στο τάδε μαγαζί και αυτός που είναι στην αίθουσα που είναι γεμάτη φωτογραφίες του γνωστού Έλληνα μεγαλοεφοπλιστή, καπνίζει μπροστά στους υπαλλήλους"

Εκείνη την ώρα θα έχουμε συνεννοηθεί με τον ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ να τον απασχολεί στο φόρουμ
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”