Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Ιουν 2019, 18:27

Αρίστος έγραψε:Τωρα τι ψηφισες; Κουλη για να κονομησουν οι οφφσορακηδες στο Κολωνακι και την Εκαλη;

Εσυ οταν ψηφιζες Καραμανλη και αργοτερα Βοριδη και Αδωνι γιατι τους ψηφιζες? :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 22 Ιουν 2019, 20:00

Hρθαν οι Γαλλικε φρεγατες η μηπως δεν τις θελει ο Τσιπρας;
Αριστο δεν ειναι ωρα να φερουμε εναν πρωθυπουργο που θα θελει τις φρεγατες;

Τα περι κλωνων τα αδηνω ασχολιαστα το θεμα εχει κατανγησει γραφικο οσο γραφικος ειναι και αυτος που τα διαδιδει
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Ιουν 2019, 20:29

Κατα ζαίο: όταν είσαι ανεμοδούρα είσαι σωστός.
Επαναλαμβάνω ψηφίζω δεξιά γιατί αυτό με καλύπτει και με εκφράζει. Δεν είμαι κάτω από το τραπέζι και να περιμένω τι θα πέσει από τους συνδαιτυμόνες της εξουσίας. Έχω δικό μου τραπέζι.
0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 22 Ιουν 2019, 20:42

Πρώτα να εδραιωθεί για πάντα η θέση του ΣΥΡΙΖΑ στο 3-4% (αναρχικοί, αδιόρθωτοι καπνιστές χώρων νοσοκομείων, αιώνιοι φοιτητές που χρωστάνει το ίδιο μάθημα επί 20 χρόνια, μεταμεσονύκτιοι ρήτορες φόρουμς, υπερασπιστές κοινών επιχειρήσεων στόλων Ελλάδας-Ισραήλ-Τουρκίας).

Μετά θα ψηφίζουμε το κόμμα του Καμίνη.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιουν 2019, 21:37

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Κατα ζαίο: όταν είσαι ανεμοδούρα είσαι σωστός.
Επαναλαμβάνω ψηφίζω δεξιά γιατί αυτό με καλύπτει και με εκφράζει. Δεν είμαι κάτω από το τραπέζι και να περιμένω τι θα πέσει από τους συνδαιτυμόνες της εξουσίας. Έχω δικό μου τραπέζι.

Δικαιολογιες για να συνεχιζετε να υποστηριζετε το ΝΔΣΟΚ που χρεοκοπησε τη χωρα. Το μονο κομμα που τα εβαλε με το διαπλεκομενο συστημα τους λεγεται ΣΥΡΙΖΑ. Και μην κουραζεστε για δεξιες, αριστερες και λοιπες παπαριες. Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν το πρωτο λαικο κομμα που πηρε την εξουσια σε αυτη τη χωρα απο το 1830. Ενω οι αντιπαλοι του εκφραζουν το πιο βρωμερο κοτζαμπασικο συστημα που γνωρισε η χωρα. Και που θα την καταστρεψει ξανα γιατι οι τυποι ειναι ετοιμοι τωρα με ΝΔ να αρπαξουν ξανα το χρημα απο τραπεζες και κρατικα ταμεια και να το ξαναβγαλουν Ελβετια και στους οφφσορ παραδεισους που πολυ καλα γνωριζουν.

Θα με θυμηθεις σε λιγους μηνες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 22 Ιουν 2019, 22:32

Αρίστος έγραψε:...... Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν το πρωτο λαικο προδοτικο κομμα που πηρε την εξουσια σε αυτη τη χωρα απο το 1830. ....
.

fixed
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 22 Ιουν 2019, 22:57

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγοήτευσε τους οπαδούς του με την απόλυτα επιδέξια κίνησή του στη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία εκχώρησε δικαιώματα στα Σκόπια στη μελλοντική ΑΟΖ που θα ανακηρύξει η Ελλάδα.

Έτσι ένας ΣΥΡΙΖΑίος Υπουργός Εξωτερικών θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι κατοχυρώθηκε το δικαίωμα στην .. ΑΟΖ (είναι σαν να νοικιάζεις ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία που δεν έχεις χτίσει ακόμα, ώστε να κατοχυρώσεις δικαιώματα νομής στο χωράφι στο οποίο δεν έχεις κυριότητα αλλά σκέφτεσαι να χτίσεις πάνω του).
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 23 Ιουν 2019, 08:03

17 και σήμερα και ΤΕΛΟΣ οι παχυλοί μισθοί Συριζαίοι.
Μετά αναζήτηση εργασίας στη ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ με τις συνθήκες που δημιουργήσατε
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Ιουν 2019, 08:14

Σιγά τα 2 γεωτρύπανα της πλάκας που έχουν οι Τούρκοι. Πιο πολύ περαντζάδα κάνουν με συνοδεία απηρχαιωμένων τουρκικών φρεγατών ( τις Μιλγκέμ δεν τις στείλανε) ,για σοβαρή δουλειά δεν κάνουν, τεχνογνωσία γιοκ.
Δε χρειάζεται ούτε φρεγάτες ούτε αεροπλάνα να στείλουμε ,θα ήταν ανόητη κλιμάκωση εκ μέρους μας. Τα 2Π φτάνουν και περισσεύουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Ιουν 2019, 10:44

Αρίστος έγραψε:Το μονο κομμα που τα εβαλε με το διαπλεκομενο συστημα τους λεγεται ΣΥΡΙΖΑ. Και μην κουραζεστε για δεξιες, αριστερες και λοιπες παπαριες. Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν το πρωτο λαικο κομμα που πηρε την εξουσια σε αυτη τη χωρα απο το 1830. Ενω οι αντιπαλοι του εκφραζουν το πιο βρωμερο κοτζαμπασικο συστημα που γνωρισε η χωρα. Και που θα την καταστρεψει ξανα γιατι οι τυποι ειναι ετοιμοι τωρα με ΝΔ να αρπαξουν ξανα το χρημα απο τραπεζες και κρατικα ταμεια και να το ξαναβγαλουν Ελβετια και στους οφφσορ παραδεισους που πολυ καλα γνωριζουν.
.

You said it all! :yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”