Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 20:03

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 20:04

Αρα αποδεικνυεται απο τα γεγονοτα οτι ο Ιωαννιδης λεει παπαριες παιζοντας το ρολο του Καρατζαφερη.

Και συλλαμβανεται να λεει ψεματα τοσο στο ζητημα του Παναθηναικου οπου κρυβει πως ο Ηρακλης ηταν στελεχος ΠΡΙΝ τη χουντα και παρεμεινε και ΜΕΤΑ.

Οσο και στο ζητημα της δηθεν συναλλαγης με τη χουντα.

Αφου η εταιρεια Ηρακλης δημιουργηθηκε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ την απελευθερωση των δυο αδελφιων (οχι αμεσως) και δεν δουλεψε παρα μονο δυο χρονια γιατι τα αδελφια εφυγαν το 1972 για το εξωτερικο.

Ακομη και σε αυτα τα δυο χρονια δεν ανηκε στις 4 εταιρειες που επαιρναν δουλειες στην Ελλαδα.

Στο εβαλα απο το Lifo.

Απο το Μακελειο.

Και απο ανθρωπο του υπουργειου που εκεινη την εποχη μιλουσε με τις κατασκευαστικες εταιρειες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 20:11

Λεπτομερεια οτι ΜΕΤΑ την αποφυλακιση...

δηλαδη το 1970...

η χουντα ΔΕΝ ανανεωσε το διπλωμα του Παυλου Τσιπρα...

και αρα δεν μπορουσε να υπογραφει ωστε να παιρνει δημοσια εργα.

Εξαιτιας αυτης της ιστοριας τα δυο αδελφια εφυγαν να δουλεψουν στη Σαουδικη Αραβια το 1972.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 20:14

Αρίστος έγραψε:Αρα αποδεικνυεται απο τα γεγονοτα οτι ο Ιωαννιδης λεει παπαριες παιζοντας το ρολο του Καρατζαφερη.

Ουδεις τον διεψευσε και τον εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο απο τον Τσιπρα

Ο Καρατζαφερης που κολλαει? Τα λεγα οτι θα τον βγαλετε ακροδεξιο και αυτον :laugh1:

Ακομη και σε αυτα τα δυο χρονια δεν ανηκε στις 4 εταιρειες που επαιρναν δουλειες στην Ελλαδα.

Το οτι οι τσιπραιοι πηραν εργα το λεει ο Ιωαννιδης και εχει βρεθει αποκομμα για ενα εργο που πηραν το '71

Και συλλαμβανεται να λεει ψεματα τοσο στο ζητημα του Παναθηναικου οπου κρυβει πως ο Ηρακλης ηταν στελεχος ΠΡΙΝ τη χουντα και παρεμεινε και ΜΕΤΑ.

Δεν ειναι οτι απλα ηταν στον ΠΑΟ αλλα οπως λεει ο ΦΙ τα βρηκε με τον χουντικο Ασλανιδη
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 20:17

Αρίστος έγραψε:Λεπτομερεια οτι ΜΕΤΑ την αποφυλακιση...

δηλαδη το 1970...

Εξαιτιας αυτης της ιστοριας τα δυο αδελφια εφυγαν να δουλεψουν στη Σαουδικη Αραβια το 1972.

Aυτο και αν ειναι ψεμα.

Το '70 εγινε η Ηρακλης και ξερουμε οτι το '71 εφτιαξαν δρομο στην Νικαια. Αρα πως δεν επαιρναν εργα?

Και αφου δεν εξαρτωνταν απο το δημοσιο πως τους εβλαψε το εμπαργκο της χουντας? :laugh1:

Αν ηταν εταιρεια που εκανε εργα στον ΙΤ δε θα τους επηρεαζε ο αποκλεισμος της χουντας
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 20:23

Εργα επαιρναν οι Τσιπραιοι απο τις αρχες της δεκαετιας του 60.

Και εξαιτιας αυτων των εργων ο Ηρακλης βρεθηκε στο ΔΣ του Παναθηναικου ΠΡΙΝ την χουντα.

Στο ΔΣ τον εβαλαν γιατι βοηθουσε οικονομικα τον Παναθηναικο και αυτα τα λεφτα τα εβγαζε σαν εργολαβος.

Ο Ιωαννιδης διαψευδεται λοιπον απο τα γεγονοτα.

Και ακομη και απο ΑΝΤΙσυριζεικες πηγες οπως το Lifo και το Μακελειο...

που βγηκαν να κραξουν οτι οι Τσιπραιοι ηταν στο Σκαπανεα και τοτε ανεφεραν τις εταιρειες που επαιρναν δουλειες απο τη χουντα.

Οταν διαψευσθηκε οτι τα αδελφια Τσιπρα ηταν στον Σκαπανεα...

εγινε αντιληπτο οτι η εταιρεια Ηρακλης ΔΕΝ βρισκοταν αναμεσα στις εταιρειες που το Lifo και το Mακελειο λενε οτι επαιρναν εργα απο τη χουντα.

Η εταιρεια Ηρακλης επαιρνε απο αλλου εργα αλλα οχι απο τη χουντα.

Ουσιαστικα συνεχισε τον κυκλο εργασιων που ειχαν τα δυο αδελφια και ΠΡΙΝ την χουντα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 20:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Λεπτομερεια οτι ΜΕΤΑ την αποφυλακιση...

δηλαδη το 1970...

Aυτο και αν ειναι ψεμα.

Το '70 εγινε η Ηρακλης και ξερουμε οτι το '71 εφτιαξαν δρομο στην Νικαια. Αρα πως δεν επαιρναν εργα?

Και αφου δεν εξαρτωνταν απο το δημοσιο πως τους εβλαψε το εμπαργκο της χουντας? :laugh1:

Αν ηταν εταιρεια που εκανε εργα στον ΙΤ δε θα τους επηρεαζε ο αποκλεισμος της χουντας

Ψεματα λενε τα νεα σου φιλαρακια απο το Μακελειο και το Στοχο (μπροστα τους το Olympia ειναι New York Times).

Εγω την πληροφορια την πηρα απο το Εθνος.

Επί χούντας όπως προαναφέραμε, βρέθηκε στα κρατητήρια. Αποφυλακίστηκε μεν σύντομα, αλλά το μητρώο του ήταν πλέον ακόμη βαρύτερο. Έτσι, το 1970 που πήγε να ανανεώσει το πτυχίο του δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του δημοσίου. Δύο χρόνια αργότερα αναγκάζεται μαζί με τον αδελφό του να εγκαταλείψουν τη χώρα και να αναζητήσουν την τύχη τους ως μηχανικοί στη μακρινή Σαουδική Αραβία.

https://www.ethnos.gr/politiki/38032_ay ... pi-hoyntas

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 20:27

Υπαρχει δηλωση του ΦΙ οτι επαιρναν εργα στην Κρητη και αποκομμα εφημεριδας για ενα εργο στην Νικαια το '71

Αυτο αντιφασκει με την δηλωση του αγραμματου οτι μετα το '70 δεν μπορουσε να συμμετεχει ο πατερας του σε διαγωνισμους

Επισης ειναι αντιφατικο που απο την μια λενε οτι η εταιρεια δεν ηταν κρατικοδιαιτη και απο την αλλη οτι εφυγαν απο την Ελλαδα

Ειναι φανερο οτι ψευδονται ασυστολα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 20:29

Αρίστος έγραψε:Ψεματα λενε τα φιλαρακια σου τα νεα σου φιλαρακια απο το Μακελειο και το Στοχο (μπροστα τους το Olympia ειναι New York Times).

Δεν επικαλουμαι ουτε το Μακελειο, ουτε το Στοχο, αλλα τον αντιστασιακο Ιωαννιδη

Μετά, μαζί με τον αδερφό του, Παύλο Τσίπρα (σ.σ. πατέρας του Πρωθυπουργού), που είχε συλληφθεί για λίγο διάστημα αλλά αφέθηκε ελεύθερος, πράγματι ανέλαβαν δημόσια έργα στην Κρήτη, πιθανόν και αλλού.

https://www.in.gr/2019/05/10/politics/k ... ti-xounta/
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 20:31

Για τον Ιωαννιδη εγραψα αναλυτικα πως διαψευδεται απο τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και πως συνειδητα αποκρυπτει στοιχεια που δεν τον βολευουν.

Για τα υπολοιπα κατσε διαβασε το ρεπορταζ του Εθνους.

Αν τα δυο αδελφια ειχαν τοσο καλες σχεσεις με τη χουντα γιατι εκαναν αντισταση;

Και γιατι μετα εφυγαν Σαουδικη Αραβια;

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”