Θα είναι αυτό το καραμανλικό κομμα;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα είναι αυτό το καραμανλικό κομμα;

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Μαρ 2019, 08:23

Αρίστος έγραψε:Περιμενω κι εγω μια απαντηση γιατι ο Σημιτης συμβουλευει ανοιχτα τον Κουλη για 4ο μνημονιο...

Πως αυτος που ειναι 82-83 χρονων συμφωνα με τον Γιαννοπουλο και εχει παψει να ασχολειται με την πολιτικη κανει τετοιες παρεμβασεις;

Υπ' οψιν την ιδια παρεμβαση εκανε και περυσι την ανοιξη και στηριχτηκε και απο τον Στουρναρα που μιλουσε για πιστοληπτικη γραμμη στηριξης.

.

1.Περιμενεις να σου εξηγησουμε γιατι συμβαινει κατι που φανταστηκες οτι συμβαινει
2.Οι παρεπβασεις πρωην πρωθυπουργων ειναι ακτι το φυσιολογικο αλλα δεν σημαινει οτι κινουν τα νηματα και οι αλλοι ειναι μαριονετες
3.Ο Σημιτης ειναι σε αποσυρση.Τι να κανουμε τωρα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μαρ 2019, 09:11

nik_killthemall έγραψε:Εικόνα

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μαρ 2019, 10:36

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Περιμενω κι εγω μια απαντηση γιατι ο Σημιτης συμβουλευει ανοιχτα τον Κουλη για 4ο μνημονιο...

Πως αυτος που ειναι 82-83 χρονων συμφωνα με τον Γιαννοπουλο και εχει παψει να ασχολειται με την πολιτικη κανει τετοιες παρεμβασεις;

Υπ' οψιν την ιδια παρεμβαση εκανε και περυσι την ανοιξη και στηριχτηκε και απο τον Στουρναρα που μιλουσε για πιστοληπτικη γραμμη στηριξης.

.

1.Περιμενεις να σου εξηγησουμε γιατι συμβαινει κατι που φανταστηκες οτι συμβαινει
2.Οι παρεπβασεις πρωην πρωθυπουργων ειναι ακτι το φυσιολογικο αλλα δεν σημαινει οτι κινουν τα νηματα και οι αλλοι ειναι μαριονετες
3.Ο Σημιτης ειναι σε αποσυρση.Τι να κανουμε τωρα

«Μυστικό δείπνο» υπέρ Σημίτη με Μητσοτάκη-Στουρνάρα την ημέρα που άνοιξαν οι λογαριασμοί!

Στην πολιτική το timing έχει τη σημασία του –ακόμη και όταν μιλάμε για κοινωνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις, αν είναι κοινωνικού χαρακτήρα...

Ως εκ τούτου, προφανώς προκαλεί συνειρμούς, αλλά και ποικίλα σχόλια το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης συνέφαγαν πρόσφατα όπως αποκάλυψε χθες το «Πρώτο Θέμα» –για την ακρίβεια, παρακάθισαν στο ίδιο τραπέζι για φαγητό την ημέρα που αποκαλύφθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη.

Οι δύο πολιτικοί βρέθηκαν στο σπίτι του πρώην υπουργού, Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, που παρέθετε δείπνο σε φίλους του. Μάλιστα, στο ίδιο δείπνο –αλλά σε άλλο τραπέζι- έδωσαν το «παρών» η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και ο κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας.

Πάντως, δεδομένης της πολιτικής συγκυρίας, είναι προφανές ότι στο τραπέζι που κάθονταν Σημίτης και Μητσοτάκης προφανώς τα σκάνδαλα και η πολιτική ατμόσφαιρα που αυτά διαμορφώνουν δεν έμειναν εκτός… μενού.

Άγνωστο, παραμένει, πάντως, ποιο ήταν το επιδόρπιο…

Για την ιστορία πάντως, Μητσοτάκης και Στουρνάρας ξανασυναντώνται σήμερα στο γραφείο του δεύτερου στην Τράπεζα της Ελλάδας. Επισήμως στο «μενού» είναι τα κόκκινα δάνεια...

Με δεδομένο ωστόσο πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητά την ψήφο ακόμα και από τους Άραβες... είναι δεδομένο πως δεν θα περιοριστούν στα «κόκκινα δάνεια»... και το μενού θα έχει πολλά πιάτα...

Εξάλλου, έχουν κοινά ενδιαφέροντα...

https://www.documentonews.gr/article/my ... ogariasmoi

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Μαρ 2019, 11:05

Τα ξαναβαλες αυτα και σου ξαναγραψαμε και εγω και ο Λαχουρενιος οτι αυτα πιου ποσταρεις δεν επιβεβαβιωνουν αυτα που γραφεις
Τι ακριβως δεν καταλαβες την πρωτη φορα;
1 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 28 Μαρ 2019, 11:09

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Παντως αν φυγουν απο την ΝΔ ολοι αυτοι που αναφερει ο Αριστος και πανε στο Καραμανλικο κομμα θα το σκεφτω σοβαρα να ψηφισω για δευτερη φορα στην ζωη μου και να το ριξω στην ΝΔ που θα εχει ξεβρωμισει σε μεγαλο βαθμο

Ενώ τώρα ντρέπεσαι και καλά... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Μαρ 2019, 11:35

Δεν ντρεπομαι για τιποτα
Δηλωνω σταθερα μνημονιακος απο το 2012
Δεν εχω αλλαξει ουτε κατα ενα χιλιοστο τις θεσεις μου απο τοτε
Εχω ψηφισει μια φορα στην ζωη μου ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτεμβριο του 2015 ξεκαθαρα για το να εφαρμοστουν μνημονιακες πολιτικες στη χωρα
Ειναι υπερ ενος τεταρτου μνημονιου για την συνεχιση του σουπερ προνομιακου δανεισμου και την πιο γρηγορα ανακαμψη της χωρας;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μαρ 2019, 13:14

Τα 0,60 δεν ειναι ουτε μνη ουτε αντιμνη, ειναι ο,τι πει ο Αλεξης.

Για αυτο και δεν μιλανε πολιτικα αλλα η ''αντιπολιτευση'' που κανουν στον Κουλη ειναι επιπεδου ''ο Κουλης εχει πεταχτα ματια'' ή ''ο Αδωνις εχει τσιριχτη φωνη''.
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 28 Μαρ 2019, 14:45

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Δεν ντρεπομαι για τιποτα
Δηλωνω σταθερα μνημονιακος απο το 2012
Δεν εχω αλλαξει ουτε κατα ενα χιλιοστο τις θεσεις μου απο τοτε
Εχω ψηφισει μια φορα στην ζωη μου ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτεμβριο του 2015 ξεκαθαρα για το να εφαρμοστουν μνημονιακες πολιτικες στη χωρα
Ειναι υπερ ενος τεταρτου μνημονιου για την συνεχιση του σουπερ προνομιακου δανεισμου και την πιο γρηγορα ανακαμψη της χωρας;

Δε ξέρω τι έκανες από το 2012 και ούτε και με νοιάζει στην τελική.Την παπάτζα ότι ψήφισες συριζα δεν την πιστεύω να σου πω την αλήθεια.Το μόνο που έχω καταλάβει για σένα είναι ότι είσαι κάτι ανάμεσα σε ηλεκτρονικό διώκτη του Αρίστου και χομπίστα της νδ.Τώρα που γυρνούσα προς το σπίτι και σταμάτησα να πάρω τροφή,πέτυχα στη στάση μια τροφαντή βαμμένη βρωμόγρια με ελεύθερο τύπο στη ροζ μπουρδελοτσάντα της.Κάτι τέτοιο σε ηλεκτρονική έκδοση είσαι ιωάννη γιαννόπουλε...μια ψηφιακή ξεδοντιάρα καμπουρόγρια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μαρ 2019, 15:33

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Τα ξαναβαλες αυτα και σου ξαναγραψαμε και εγω και ο Λαχουρενιος οτι αυτα πιου ποσταρεις δεν επιβεβαβιωνουν αυτα που γραφεις
Τι ακριβως δεν καταλαβες την πρωτη φορα;

Aυτο που ποσταρα το εχει πρωτοδημοσιευσει το Πρωτο Θεμα και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ οτι μας λες παπαντζες οτι ο Σημιτης εχει αποσυρθει απο την πολιτικη επειδη ειναι γερακος.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Μαρ 2019, 15:44

Λαχουρένιος έγραψε:Τα 0,60 δεν ειναι ουτε μνη ουτε αντιμνη, ειναι ο,τι πει ο Αλεξης.

Για αυτο και δεν μιλανε πολιτικα αλλα η ''αντιπολιτευση'' που κανουν στον Κουλη ειναι επιπεδου ''ο Κουλης εχει πεταχτα ματια'' ή ''ο Αδωνις εχει τσιριχτη φωνη''.

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό, το άκρως αντίθετο ισχύει, αυτή είναι η αντιπολίτευση της κυρά Κούλας αλλά αυτό ούτε σε ενοχλεί ούτε το σχολιάζεις μην και της κάνεις κάνα damage ε;.... :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”