Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Μαρ 2021, 22:21

ВладимирВладимирович έγραψε:
nemo έγραψε:εισαι στην ρωσια; που ακριβως; επαρχια ή μοσχα;

Μόσχα ρε, ποια επαρχια... Για ποιον με εχεις, κανα τσετσενο κατσικοκλεφτηα :nono:

ελα μου με την μοσχα ..επαρχιωτες ειστε παλι τεσπα εχω τοσο καιρο που παρακολουθω ρωσους ζωγραφους
να ζωγραφιζουν την ρωσικη φυση σε παλαια χωρια -δεν εχω ξαναδει τοση λαμπερη φυση γεματη με χρωματα
και ειδικα με ενα ζωγραφο που λεει και ιστοριες των παιδικων χρόνων μεσα στην φυση και στην επιβιωση
της οικογενειας και η φαση ειναι οτι δεν μπορω ουτε να προφερω ενα ονομα ρωσικο τι ακαταλαβιστικα ειναι αυτα
χωρις φωνηεν ....σε ρωτησα καποτε αν υπαρχει καπου μια σωστη μεταφραση και δεν απαντησες
τεσπα χαιρετισμούς στην νατασχα ή καπως ετσι

α....δες αν γινεται απο εκει να παραγγειλω χρωματα λαδιου αν υπαρχει κανενα σοβαρο καταστημα
στην γειτονια σου -χωρις να σε βαλω σε κοπο βεβαια η διαφορα ειναι οτι εκει εχουν πολλες αποχρωσεις
που δεν τις εχει το καταστημα στην σλοβακια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Μαρ 2021, 23:04

ВладимирВладимирович έγραψε:
bizeli έγραψε:
Καταρχήν δε μας λες πρώτα πώς προφέρεται το νικνέιμ σου και τι σημαίνει;

Βασικα δεν σημαίνει τιποτα, ειναι απλα ενα απο τα πιο γνωστα ρωσικα ονοματα (Βλαδίμηρος). Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς ειναι το ονομα+πατρωνυμο.

Ε πες το βρε παιδάκι μου τόσο καιρό και δεν ξέρω πώς να σε προσφωνήσω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μαρ 2021, 08:52

ВладимирВладимирович έγραψε:Καλησπερες μου απο την ηλιόλουστη Μοσχα σε ολους τους φυλακισμένους :yesyes: καλα ειμαστε εδω, ολα ανοιχτά, ουτε μασκες ούτε curfew ουτε προστιμα. Ουτε κοβιντ :laugh1:
Ελευθερια :enamorado:

IMG_20210324_151429_copy_750x1000.jpg

Σοβιετικα κτηρια 1000% :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Μαρ 2021, 08:56

bizeli έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Αυτο που βλέπετε στη φωτο ειναι απλα ενα παρκο https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kuskovo

Καταρχήν δε μας λες πρώτα πώς προφέρεται το νικνέιμ σου και τι σημαίνει;

Γράψε τον @@@!!!%%%&&&### και θα καταλάβει ότι σ εκείνο μιλάς.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Μαρ 2021, 14:14

vallon έγραψε:
Ωπα..

νατα που τα λέγαμε

τι θα γίνει με τα πρόστιμα αυτά; δεν μπορεί να γίνει πιο ομαδική ένσταση;

Ομαδική ένσταση όχι. Αυτή πρέπει ο καθένας να την κάνει για λογαριασμό του.
Ομαδική προσφυγή στα δικαστήρια μπορεί να γίνει (αν απορριφθεί η ένσταση).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Μαρ 2021, 14:16

bizeli έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Βασικα δεν σημαίνει τιποτα, ειναι απλα ενα απο τα πιο γνωστα ρωσικα ονοματα (Βλαδίμηρος). Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς ειναι το ονομα+πατρωνυμο.

Ε πες το βρε παιδάκι μου τόσο καιρό και δεν ξέρω πώς να σε προσφωνήσω.

Βλαδίμηρος [του] Βλαδίμηρου σημαίνει.
Είναι το όνομα και πατρώνυμο του Πούτιν. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Μαρ 2021, 15:13

Τα ρώσικα ονόματα για να τα διαβάσεις χρειάζεται να τα δεις στον καθρέφτη.

Μιλάω για τα ονόματα μόνο.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Μαρ 2021, 15:52

NikosVy έγραψε:Τα ρώσικα ονόματα για να τα διαβάσεις χρειάζεται να τα δεις στον καθρέφτη.

Μιλάω για τα ονόματα μόνο.

δεν το δοκιμαζω γιατι μαλλον κοροιδευεις .....ισως το προβλημα που εχω να ειναι πότε τα διαβαζω αλλου
με λατινικους χαρακτηρες και πότε οπως ειναι με ρωσικα ..κατι τετοιο εχω προσεξει αν και δεν ειμαι σιγουρος
πχ το ονομα δημητρη το λενε χωρις τα πρωτα φωνηεν καπως ετσι δμτητρη
το αλλο που γινεται ειναι οτι οι ρωσοι σαν ποιητικός λαος που ειναι χρησιμοποιουν μεταφορες ή αλληγορικα σχηματα
στο λογο τους ετσι στην μεταφραση διαβαζω για ζουμερα περιστερια κουνελακια για φαγητα για πακισταν
για τουρκικα χορτα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Μαρ 2021, 23:51

Θα κοιτάζεις τον καθρέφτη. Δεν μπορώ να στο δείξω από εδώ. Ότι είναι δικό μας Ν είναι δικό τους Ι. Ότι είναι δικό τους Ι είναι δικό μας Ν. Άλλα φαίνονται στον καθρέφτη. Το Ο προφέρεται Α εκτός αν τονίζεται.

Κάνε λίγο εξάσκηση.

Εγώ έτσι είχα μάθει να διαβάζω ονόματα στα Εβραϊκά, που ήταν σαν σταυρόλεξα, επειδή δεν έγραφαν τα φωνήεντα και έπρεπε να τα συμπεράνεις από τα σύμφωνα που ήταν πριν και μετά. Είχα κάνει κάποτε εξετάσεις σε Ισραηλινό νοσοκομείο και προσπαθούσαν να φωνάξουν το επώνυμό μου, δοκιμάζοντας κάθε φορά να βάζουν διαφορετικό φωνήεν που έλλειπε ανάμεσα στα σύμφωνα που είχαν γράψει, έβλεπαν πως δεν απαντούσε κανένας και συνέχιζαν με συνδυασμό διαφορετικών φωνηέντων. Μου είχαν εξηγήσει ότι το πρόβλημα προερχόταν από τη Βίβλο επειδή αυτός που τους φώναζε τους ήξερε.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Μαρ 2021, 13:40

Κ. Γουργουλιάνης στον Focus FM: «Είναι αποδεδειγμένο ότι η μετάδοση στο σπίτι είναι υπεύθυνη για την πορεία της πανδημίας, χρειάζεται άλλη αντίληψη – Η εστίαση πρέπει να ανοίξει».

Την άποψη πως η κυβέρνηση θα πρέπει πλέον να υιοθετήσει μια νέα αντίληψη στην αντιμετώπιση της πανδημίας εξέφρασε μιλώντας στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης.

Ο καθηγητής εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι η εστίαση μπορεί και θα πρέπει να ανοίξει ενώ είπε πως θα μπορούσαμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας στο ύπαιθρο και ο κόσμος να επισκεφτεί τα χιονοδρομικά κέντρα.
«Θα μπορούσε ο κόσμος να αθληθεί σε εξωτερικούς χώρους, να επιδοτηθούν και τα γυμναστήρια».

Η συνέντευξη εδώ:

0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”