Ρεκ_ _μας έγραψε:τελικά το πατριωτιλίκι μετριέται με το τετραγωνικό.![]()
Εγώ, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι και 10 στρέμματα πατριώτης, με το συμπάθιο.

Ρεκ_ _μας έγραψε:τελικά το πατριωτιλίκι μετριέται με το τετραγωνικό.![]()
Admin έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:τελικά το πατριωτιλίκι μετριέται με το τετραγωνικό.![]()
Ρεκ_ _μας έγραψε:Admin έγραψε:Εγώ, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι και 10 στρέμματα πατριώτης, με το συμπάθιο.
άμα είναι χέρσα δε μετράνε. αν έχεις μέσα επιδοτούμενα θερμοκήπια είσαι. γιατί το πατριωτιλίκι θέλει και την επιδότηση του.
Admin έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:
άμα είναι χέρσα δε μετράνε. αν έχεις μέσα επιδοτούμενα θερμοκήπια είσαι. γιατί το πατριωτιλίκι θέλει και την επιδότηση του.
10 στρέμματα καλαματιανή φυτεία ρε. Στηρίζω και την ανάπτυξη της Ελλάδας.
Admin έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:τελικά το πατριωτιλίκι μετριέται με το τετραγωνικό.![]()
pluton έγραψε:Admin έγραψε:Τα βλέπω.![]()
Δες ξέρεις τι διαφορά έχει ο κόσμος σε ένα γήπεδο από τον κόσμο σε συγκέντρωση;
Στο γήπεδο κάθονται που πάει να πει 1 άτομο ανά τετραγωνικό
Στη συγκέντρωση είναι όρθιοι που πάει να πει ότι σε κάποια μέρη είναι και 4 άτομα ανά τετραγωνικό.
Είπα επί της Μητροπόλεως απ εκεί που ήταν το Υπ Παιδείας και πάνω (προς το Σύνταγμα δεν έπεφτε καρφίτσα) δηλαδή 4 άτομα ανά τετραγωνικό (και τα πεζοδρόμια). Από το πρώην Υπ Παιδείας μέχρι το Μοναστηράκι (επί της Μητροπόλεως) ένα ποτάμι ο δρόμος από κόσμο. Επί των ξενοδοχείων κόσμος με σημαίες.
Αυτά με τα μάτια μου.
pluton έγραψε:Admin έγραψε:Εγώ, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι και 10 στρέμματα πατριώτης, με το συμπάθιο.
το ΚΚΕ σας
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:pluton έγραψε:
Δες ξέρεις τι διαφορά έχει ο κόσμος σε ένα γήπεδο από τον κόσμο σε συγκέντρωση;
Στο γήπεδο κάθονται που πάει να πει 1 άτομο ανά τετραγωνικό
Στη συγκέντρωση είναι όρθιοι που πάει να πει ότι σε κάποια μέρη είναι και 4 άτομα ανά τετραγωνικό.
Είπα επί της Μητροπόλεως απ εκεί που ήταν το Υπ Παιδείας και πάνω (προς το Σύνταγμα δεν έπεφτε καρφίτσα) δηλαδή 4 άτομα ανά τετραγωνικό (και τα πεζοδρόμια). Από το πρώην Υπ Παιδείας μέχρι το Μοναστηράκι (επί της Μητροπόλεως) ένα ποτάμι ο δρόμος από κόσμο. Επί των ξενοδοχείων κόσμος με σημαίες.
Αυτά με τα μάτια μου.
Για τραγούδα λίγο: viewtopic.php?f=22&t=6928&start=30