4η Φεβρουαρίου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: 4η Φεβρουαρίου

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Φεβ 2018, 13:39

Ρεκ_ _μας έγραψε:τελικά το πατριωτιλίκι μετριέται με το τετραγωνικό. :giggle02: :fico:

Εγώ, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι και 10 στρέμματα πατριώτης, με το συμπάθιο. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Φεβ 2018, 13:44

Admin έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:τελικά το πατριωτιλίκι μετριέται με το τετραγωνικό. :giggle02: :fico:

Εγώ, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι και 10 στρέμματα πατριώτης, με το συμπάθιο. :fico:

άμα είναι χέρσα δε μετράνε. αν έχεις μέσα επιδοτούμενα θερμοκήπια είσαι. γιατί το πατριωτιλίκι θέλει και την επιδότηση του. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Φεβ 2018, 13:45

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Admin έγραψε:Εγώ, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι και 10 στρέμματα πατριώτης, με το συμπάθιο. :fico:

άμα είναι χέρσα δε μετράνε. αν έχεις μέσα επιδοτούμενα θερμοκήπια είσαι. γιατί το πατριωτιλίκι θέλει και την επιδότηση του. :fico:

10 στρέμματα καλαματιανή φυτεία ρε. Στηρίζω και την ανάπτυξη της Ελλάδας. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Φεβ 2018, 13:50

Admin έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:

10 στρέμματα καλαματιανή φυτεία ρε. Στηρίζω και την ανάπτυξη της Ελλάδας. :fico:

σε αυτή την περίπτωση πάνω σου ακουμπάει η ελλάδα. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Φεβ 2018, 14:00

Παντως βλεπω οτι τα πορνοκαναλα της διαπλοκης, αναμεσα τους και το καναλι του Αλαφουζου, διαφημιζουν συνεχως το συλλ-αλητηριο

Αληθεια, χθες δεν εμποδιστηκαν οι καταναλωτες και τυχον τουριστες να κανουν τα ψωνια τους? Δεν χαθηκε τζιρος για τους καταστηματαρχες? :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Φεβ 2018, 14:02

Ο κοσμος παντως αποδεικνυεται λιγοτερο χαζος απ'οτι περιμενα

Σημερα που το συζητησα στην δουλεια μου με συναδελφους, ανωτερους και με μερικους πελατες, ολοι (εκτος απο τους δηλωμενους ακροδεξιους) ειτε ηταν υπερ ειτε κατα της συγκεντρωσης, συμφωνουσαν οτι υπηρχαν κομματα απο πισω που εβαζαν λεφτα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Φεβ 2018, 15:11

Admin έγραψε:

Εικόνα

Έτσι είναι όταν οι συγκεντρώσεις μετριούνται σε εκατοντάδες στρέμματα ειρωνευόμαστε τα πατριωτικά τετραγωνικά!!! Αν βέβαια μπορούσε να κάνει το ΚΚΕ σας το 1/20 αυτής της συγκέντρωσης τότε άλλαζε το πράγμα.

Ο αριστερός Κοτζιάς καταμέτρησε αυτούς που δεν πήγαν ότι ήταν μια ψήφος εμπιστοσύνης στην αριστερή "διαπραγμάτευση" τους.... :bigsmile35: έτσι είναι η αριστερά έχει πάντα κάτι να πει, όταν δεν μας βγαίνει έτσι το ερμηνεύουμε γιουβέτσι και μας βγαίνει. :tease:

Κάπως έτσι δηλαδή τα βλέπετε.

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Φεβ 2018, 15:54

pluton έγραψε:
Admin έγραψε:Τα βλέπω. :dirol:

Εικόνα

Δες ξέρεις τι διαφορά έχει ο κόσμος σε ένα γήπεδο από τον κόσμο σε συγκέντρωση;

Στο γήπεδο κάθονται που πάει να πει 1 άτομο ανά τετραγωνικό
Στη συγκέντρωση είναι όρθιοι που πάει να πει ότι σε κάποια μέρη είναι και 4 άτομα ανά τετραγωνικό.

Είπα επί της Μητροπόλεως απ εκεί που ήταν το Υπ Παιδείας και πάνω (προς το Σύνταγμα δεν έπεφτε καρφίτσα) δηλαδή 4 άτομα ανά τετραγωνικό (και τα πεζοδρόμια). Από το πρώην Υπ Παιδείας μέχρι το Μοναστηράκι (επί της Μητροπόλεως) ένα ποτάμι ο δρόμος από κόσμο. Επί των ξενοδοχείων κόσμος με σημαίες.

Αυτά με τα μάτια μου.

Για τραγούδα λίγο: viewtopic.php?f=22&t=6928&start=30
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Φεβ 2018, 16:01

pluton έγραψε:
Admin έγραψε:Εγώ, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι και 10 στρέμματα πατριώτης, με το συμπάθιο. :fico:

το ΚΚΕ σας

Μεγαλος ΚΚΕς ο Αλεξ :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Φεβ 2018, 16:06

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
pluton έγραψε:
Δες ξέρεις τι διαφορά έχει ο κόσμος σε ένα γήπεδο από τον κόσμο σε συγκέντρωση;

Στο γήπεδο κάθονται που πάει να πει 1 άτομο ανά τετραγωνικό
Στη συγκέντρωση είναι όρθιοι που πάει να πει ότι σε κάποια μέρη είναι και 4 άτομα ανά τετραγωνικό.

Είπα επί της Μητροπόλεως απ εκεί που ήταν το Υπ Παιδείας και πάνω (προς το Σύνταγμα δεν έπεφτε καρφίτσα) δηλαδή 4 άτομα ανά τετραγωνικό (και τα πεζοδρόμια). Από το πρώην Υπ Παιδείας μέχρι το Μοναστηράκι (επί της Μητροπόλεως) ένα ποτάμι ο δρόμος από κόσμο. Επί των ξενοδοχείων κόσμος με σημαίες.

Αυτά με τα μάτια μου.

Για τραγούδα λίγο: viewtopic.php?f=22&t=6928&start=30

Δηλαδή εσύ πόσους θεωρείς ότι είναι ασφαλώς κάτω από 100.000 κόσμος με βάση τις αναλύσεις σου ή κάνω λάθος; :s_laughat
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”