Άγρια δολοφονία ελέγκτριας του ΣΔΟΕ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Άγρια δολοφονία ελέγκτριας του ΣΔΟΕ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μαρ 2019, 13:57

Οργισμένος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Στα νησιά του Αιγαίου όταν πάνε να κάνουν έλεγχο στα μπιτς μπαρς και στα κλαμπς, τους την πέφτουν μπράβοι και τους δέρνουν.

Οι ίδιοι αλητάμπουρες είναι που θέλουν μικρότερο κράτος και απολύσεις ΔΥ.

αντιστροφη πραγματικοτητας οπως παντα απο τον διαδοχο.
Τους την πεφτει αρχικα ο κοσμος , ο αγανακτισμενος οχιτζης και οι θαμωνες κι επειτα οι μπροβοι των κρατικοδιαιτων κομματοσκυλων ακα επιχειρηματιων που ακουνε για ελευθερο ανταγωνισμο και ιδιωτικοποιησεις και ανεβαζουν 40 πυρετο.

Φατε σοβιετια να χετε.

Σοβιετια και μπαρμπουτσαλα

Δεν υπαρχει καπιταλιστικο κρατος που να μην προστατευει τους επιχειρηματιες καθως και επιχειρηματιες που να μην θελουν την κρατικη προστασια.

Η βασικη διαφορα των ανεπτυγμενων καπιταλιστικων κρατων και των καπιταλιστικων μπανανιων οπως η Ελλαδα ειναι οτι στις ανεπτυγμενες χωρες φοροδιαφευγουν ''νομιμα'' μονο οι πλουσιοι ενω στις μπανανιες φοροδιαφευγουν ολοι
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Μαρ 2019, 16:07

Προέλλην έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:αντιστροφη πραγματικοτητας οπως παντα απο τον διαδοχο.
Τους την πεφτει αρχικα ο κοσμος , ο αγανακτισμενος οχιτζης και οι θαμωνες κι επειτα οι μπροβοι των κρατικοδιαιτων κομματοσκυλων ακα επιχειρηματιων που ακουνε για ελευθερο ανταγωνισμο και ιδιωτικοποιησεις και ανεβαζουν 40 πυρετο.

Φατε σοβιετια να χετε.

Είπε αυτός που σκεφτόταν πως θα μασήσει σουηδικά επιδόματα :laugh1:

Δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Γιατι το γραφεις;
Κατσε εκει στην καπιταλιστικη δυση που καθεσαι και ασε τα παραμυθακια και τις νεραιδες.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 16 Μαρ 2019, 16:56

Οργισμένος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Είπε αυτός που σκεφτόταν πως θα μασήσει σουηδικά επιδόματα :laugh1:

Δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Γιατι το γραφεις;
Κατσε εκει στην καπιταλιστικη δυση που καθεσαι και ασε τα παραμυθακια και τις νεραιδες.

Να σου πω μιας και σε βρήκα εύκαιρο και είμαι και σε φόρμες σήμερα,αληθεύει ή όχι ότι τους εφοριακούς τους μισούνε;Αληθεύει ή όχι ότι και οι λοιποί ΔΥ τους μισούνε;Είναι χώρα φοροφυγάδων η Ελλάδα ή όχι;Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει άνθρωπο που χάρηκε που πέθανε αυτή η κοπέλα μόνο και μόνο λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας.Επίσης είναι γραφικό να γράφεις για σοβιετίες και να πέφτει κάθε μήνα ο σοβιετομισθός.Η γραφικότητα και το τρολλάρισμα για τις χριστιανές σταλινοκαριόλες που λες έχει και τα όριά της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Μαρ 2019, 22:57

'71 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Γιατι το γραφεις;

Να σου πω μιας και σε βρήκα εύκαιρο και είμαι και σε φόρμες σήμερα,αληθεύει ή όχι ότι τους εφοριακούς τους μισούνε;Αληθεύει ή όχι ότι και οι λοιποί ΔΥ τους μισούνε;Είναι χώρα φοροφυγάδων η Ελλάδα ή όχι;Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει άνθρωπο που χάρηκε που πέθανε αυτή η κοπέλα μόνο και μόνο λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας.Επίσης είναι γραφικό να γράφεις για σοβιετίες και να πέφτει κάθε μήνα ο σοβιετομισθός.Η γραφικότητα και το τρολλάρισμα για τις χριστιανές σταλινοκαριόλες που λες έχει και τα όριά της.

Λαθος κανεις. Ακριβως αυτη ειναι η αληθεια.
Οσο για το μισθο μου ναι ειμαι δυ στη σοβιετια , μπηκα με ασεπ παναξια, δεν εφαγα κανενος θεση, ειμαι ετη φωτος πιο εργατικος απο τον μεσο κηφινα και εν πασει περιπτωση αν αξιοκρατικα πρεπει να απολυθω ας απολυθω.
Απο κει και περα ο φιλελευθερισμος προβλεπει μοκρο και αποτελεσματικο κρατος οποτε δεν εχεις εποχεορημα απλα τσιριζεις μπρος στην αληθεια.

Εχετε χασει προ πολλου την οποια ικανοτητα να διακρινετε την αληθεια.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 17 Μαρ 2019, 00:10

Μόνο για τα δικά σου απάντησες,για τα άλλα κουβέντα δεν έβγαλες.Την πήρα την απάντηση όμως,όπως και όσοι διαβάζουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Μαρ 2019, 01:58

στον πλανητη γη υπαρχει μονον ενα κομμουνιστικο-καπιταλιστικο κρατος. η ελλαδα. κομμουνιστικο ως προς την προστασια και το ταισμα των ΔΥ και καπιταλιστικο για ολους τους μη ΔΥ. υπαρχουν κρατη κομμουνιστικα, κρατη σοσιαλιστηικα, καπιταλιστικα, αλλα η μαλακια που εχουμε εμεις εδω υπαρχει μονο εδω. Σωνεται η κατασταση με εναν νομο μονο:αρση μονιμοτητας. δεν ειναι κακοι υπαλληλοι οι ΔΥ ουτε βλακες. απλα ειναι σιγουροι πως ο,τι και να γινει 1 του μηνος θα πεσει το παραδακι. δεν μπορειτε να φανταστειτε με τι χαρα και αποδοση θα εργαζεται ο πιο τελμπελης σημερινος ΔΥ αν ξερει οτι θα παρει ποδι αν ξυσει το πουλι του.....σφεντονα θα παει πυραυλος...
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Μαρ 2019, 03:11

denplirono έγραψε:στον πλανητη γη υπαρχει μονον ενα κομμουνιστικο-καπιταλιστικο κρατος. η ελλαδα. κομμουνιστικο ως προς την προστασια και το ταισμα των ΔΥ και καπιταλιστικο για ολους τους μη ΔΥ.

Κανεις λαθος, αυτό λεγεται σοσιαλδημοκρατια και τέτοιες χωρες είναι παρα πολλες (σχεδόν ολη η Ευρωπη συμπεριλαμβανομένων και της αγαπημενης Σουηδιας του Οργι :yesyes: )
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Μαρ 2019, 04:08

Θυμοσαστε που μας εκραζε ο Γιαννοπουλος οταν λεγαμε οτι την κοπελα την εφαγαν για τις υποθεσεις που εψαχνε;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Μαρ 2019, 04:30

Και ακομη σας κραζω
Τωρα διαβασες τις παπαριες της δικηγορου της οικογενειας και αναθαρρησες;
Και πρν να εξετασουμε τι παπαριες υποστηριζει,εσυ τις ηξερες αυτες τις παπαριες απο την πρωτη στιγμη;
Και γιατι δεν κατεθεσες;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Μαρ 2019, 07:05

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Και ακομη σας κραζω
Τωρα διαβασες τις παπαριες της δικηγορου της οικογενειας και αναθαρρησες;
Και πρν να εξετασουμε τι παπαριες υποστηριζει,εσυ τις ηξερες αυτες τις παπαριες απο την πρωτη στιγμη;
Και γιατι δεν κατεθεσες;

Κι εσύ πού ξέρεις ότι αυτά είναι «παπαριές»;;

Έχεις στοιχεία;;

Είσαι εφοριακός και έχεις εκ των έσω πληροφόρηση;;

:hmmm
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”