Προέλλην έγραψε:"Το κόμμα" ήταν ένας ετερόκλητος συνασπισμός που ο καθένας πίστευε το μακρύ και το κοντό του. Απλά όλους αυτούς τους ένωνε η εξουσία ή η προοπτική της. Μόλις αυτή εξαφανίστηκε, έγινε αυτό που ήταν προδιαγεγραμμένο να γίνει.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω πού είναι το κακό σε όλο αυτό.
Σε μια υγιή και δημοκρατική βάση προφανώς και θα υπάρχει πολυγνωμία και πολυφωνία μέσα σε ένα κόμμα, το μακρύ και το κοντό όπως το ονομάζεις, και προφανώς ένα κόμμα κυνηγάει την εξουσία, όχι για την εξουσία όμως, αλλά για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.
Δλδ έχεις δει εσύ κάποιο κόμμα που να μην κυνηγάει την εξουσία πέρα από το ΚΚΕ που ονειρεύεται μονόκερους;
Εμένα να σου πω, φιλαράκι μου, μου φαίνεται πιο αρρωστημένο αυτό που γίνεται να εκφράζει κάποιος μια διαφορετική γνώμη από το κόμμα και αμέσως να εξοστρακίζεται ζητώντας ο αρχηγός την κεφαλή του επί πίνακι μόνο και μόνο για να μη χαλάσει η εικόνα του κόμματος και χάσει κανέναν ψηφοφόρο.
Ίσα ίσα τα κόμματα που μας έχουν κατσικωθεί διψάν για εξουσία και θα πουλούσαν την ψυχή τους στον διάολο για αυτήν. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει κωλοτούμπες που άλλα λέγανε στο παρελθόν και ξαφνικά σήμερα να γίνονται οι μεγαλύτερες γλείφτες μόνο και μόνο για να μην χάσουν την καρέκλα.
Αυτές οι πολιτικές μαφίες που έχουν καταφάει την Ελλάδα είναι τρεις φορές χειρότερες από το αθώο μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ που περιγράφεις εσύ στα εσωκομματικά του.