bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Eννοείς γενικά ή ότι σχετίζεται με την συγκεκριμένη αξιολόγηση;
Απ ότι έχω δεί, εν πολλοίς θα έρχεται ένας να δεί πως κάνετε μάθημα, μετά θα σας παίρνει συνέντευξη και θα γράφετε και κάτι αναφορές. Επίσης κάτι για κατάρτιση προγραμματος για όλο τον χρόνο κλπ (καλά, αυτό μέχρι τώρα δεν υπήρχε δηλαδή)
https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaide ... -2023.html
Εννοώ και γενικά και όλα όσα σχετίζονται με την αξιολόγηση.
Κάποια ποστ πιο πριν σου εξήγησα για τον ήδη επιβαρυμένο πολλαπλό ρόλο μας (άσχετα με την αξιολόγηση). Και μόνο το μάθημά μου να ετοιμάσω φτάνει να μου φάει πολλές εργατοώρες. Και δε σου λέω με πόσα άλλα ασχολούμαι για το σχολείο.
Τώρα σε όλα αυτά προστέθηκε και ένα ολόκληρο πινακάκι με επιπλέον αρμοδιότητες στο πλαίσιο της αξιολόγησης σχολικής μονάδας.
Την ατομική αξιολόγηση δεν την λαμβάνω καν υπόψη. Ήδη για μένα έχει καταντήσει γελοίος ο τρόπος που θα γίνει. Θα μπει κάποιος στην τάξη μου 2 φορές μέσα σε 4 χρόνια και τι θα καταλάβει αν δεν ζει τον άλλον στην καθημερινότητά του;
Ήδη στο ίντερνετ κυκλοφορούν "σκονάκια" με το τι θα προσέξει ο αξιολογητής. Το διανοείσαι αυτό;![]()
Δεν σκοπεύω να ετοιμάσω τίποτα. Κανένα στημένο μάθημα.
Πέρα από το γεγονός ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου (μα όσα διάβασα ήδη τα κάνω), προτιμώ ο αξιολογητής να με δει σε real life situations.
Το εργάκι κανενός δεν πρόκειται να παίξω.
Aυτό το σκέφτηκα κι εγώ ότι δεν θα αρέσει σε πολλούς
αλλά δεν το βλέπω λάθος. Δεν είναι κακό να δει ένα 3ο ματι τι γίνεται σε μια τάξη, έστω κι αν αυτό είναι προετοιμασμένο. Ούτε και μετά να αναστοχαστεί φανερά ο εκπαιδευτικός τι κάνει σωστά και τι ίσως όχι ιδανικά, γιατί, κλπ.

)