Μερικοί έχουν λάθος αντίληψη για τα πράγματα και θα το καταλάβουν το βράδυ των εκλογών

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Μερικοί έχουν λάθος αντίληψη για τα πράγματα και θα το καταλάβουν το βράδυ των εκλογών

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Φεβ 2023, 21:09

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Eννοείς γενικά ή ότι σχετίζεται με την συγκεκριμένη αξιολόγηση;

Απ ότι έχω δεί, εν πολλοίς θα έρχεται ένας να δεί πως κάνετε μάθημα, μετά θα σας παίρνει συνέντευξη και θα γράφετε και κάτι αναφορές. Επίσης κάτι για κατάρτιση προγραμματος για όλο τον χρόνο κλπ (καλά, αυτό μέχρι τώρα δεν υπήρχε δηλαδή :hmmm )

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaide ... -2023.html

Εννοώ και γενικά και όλα όσα σχετίζονται με την αξιολόγηση.
Κάποια ποστ πιο πριν σου εξήγησα για τον ήδη επιβαρυμένο πολλαπλό ρόλο μας (άσχετα με την αξιολόγηση). Και μόνο το μάθημά μου να ετοιμάσω φτάνει να μου φάει πολλές εργατοώρες. Και δε σου λέω με πόσα άλλα ασχολούμαι για το σχολείο.
Τώρα σε όλα αυτά προστέθηκε και ένα ολόκληρο πινακάκι με επιπλέον αρμοδιότητες στο πλαίσιο της αξιολόγησης σχολικής μονάδας.
Την ατομική αξιολόγηση δεν την λαμβάνω καν υπόψη. Ήδη για μένα έχει καταντήσει γελοίος ο τρόπος που θα γίνει. Θα μπει κάποιος στην τάξη μου 2 φορές μέσα σε 4 χρόνια και τι θα καταλάβει αν δεν ζει τον άλλον στην καθημερινότητά του;
Ήδη στο ίντερνετ κυκλοφορούν "σκονάκια" με το τι θα προσέξει ο αξιολογητής. Το διανοείσαι αυτό; :laugh1:
Δεν σκοπεύω να ετοιμάσω τίποτα. Κανένα στημένο μάθημα.
Πέρα από το γεγονός ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου (μα όσα διάβασα ήδη τα κάνω), προτιμώ ο αξιολογητής να με δει σε real life situations.
Το εργάκι κανενός δεν πρόκειται να παίξω.

Aυτό το σκέφτηκα κι εγώ ότι δεν θα αρέσει σε πολλούς :D
αλλά δεν το βλέπω λάθος. Δεν είναι κακό να δει ένα 3ο ματι τι γίνεται σε μια τάξη, έστω κι αν αυτό είναι προετοιμασμένο. Ούτε και μετά να αναστοχαστεί φανερά ο εκπαιδευτικός τι κάνει σωστά και τι ίσως όχι ιδανικά, γιατί, κλπ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Μερικοί έχουν λάθος αντίληψη για τα πράγματα και θα το καταλάβουν το βράδυ των εκλογών

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Φεβ 2023, 21:17

bizeli έγραψε:Φίλε να σου πω κάτι; Πριν χρόνια χρειάστηκε να μπει ο σχολικός σύμβουλος στην τάξη μου για άσχετο λόγο και παρακολούθησε το μάθημά μου.
Εκείνη την ώρα είχα μαθηματικά. Και χρειάστηκε να γράψω τη λέξη "αριθμητής" στον πίνακα :laugh1: και τρώω μια κόμπλα ότι την έχω γράψει λάθος. Δεν ξέρω τι έπαθα. Από το άγχος μου ότι κάποιος με παρακολουθούσε μάλλον. Όχι μάλλον σίγουρα.
Και αρχίζω και σκέφτομαι από μέσα μου εκείνη την ώρα "αμάν ξεφτιλίστηκα" :laugh1:
Με το που έφυγε ο σχολικός σύμβουλος άνοιξα αμέσως λεξικό να δω αν την είχα έγραψα σωστά. Ευτυχώς την είχα γράψει.
:laugh1:

Εννοείται ο σύμβουλος με συνεχάρη για το μάθημά μου αν και δεν είχε έρθει για αυτό.
χι

Απλά θέλω να σου πω με αυτή την αξιολόγηση μπορεί ένας καλός εκπαιδευτικός να αδικηθεί από μια βλακεία και ένας κακός που θα έχει "στήσει" το μάθημά του να παραπλανήσει τον αξιολογητή.

Φυσικά και μπορούν να συμβούν παρόμοια σκηνικά. Δεν νομίζω όμως ότι ένας πραγματικά καλός θα χαντακωθεί για μια στιγμιαία λεπτομέρεια, ενώ ένας κακός θα καταφέρει να περάσει ως καλός γιατί απλά προετοιμάστηκε. Μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να υπάρξει αυτό σε καθηγητές με μικρή διαφορά ικανοτήτων.

Σε κάθε περίπτωση, η ανάγκη της αξιολόγησης είναι δεδομένη. Οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να καταθέσετε τις προτάσεις σας, πως θα πρέπει να είναι η διαδικασία καλύτερη, συγκεκριμένα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 14 Φεβ 2023, 07:58

Εδω να υπενθυμισουμε οτι ο κ. Τζημερος με τη "Δημιουργια Ξανα" ηταν ο πρωτος που εθεσε σοβαρες βασεις για την αξιολογηση των εκπαιδευτικων και του ευρυτερου δημοσιου τομεα. Αυτος ειναι και ο λογος που ειναι κοκκινο πανι για τους φασιστερους.

Συνεχίστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Φεβ 2023, 22:58

Μπορώ να αφήσω αυτό το τραγούδι εδώ;

Για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών...
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Απρ 2023, 10:13

Κάποιοι ανακάλυψαν στο Twitter ότι οι νέοι που συνομίλησαν με τον κ. Τσίπρα στην Ελευσίνα είναι στην πραγματικότητα μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

FB_IMG_1680591850687.jpg

FsxIL8MXwAAClHV.jpeg

Σόου Τσίπρα κατά Κεραμέως με δήθεν “αγανακτισμένους” νεολαίους του… ΣΥΡΙΖΑ – Σε “έκοψε” η Κεραμέως

https://marketnews.gr/2861267/show-tsip ... -kerameos/
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Αύγ 2023, 16:22

Φέδερστοουν (LSE):

Ειρωνικό ότι οι Έλληνες που διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια φιλοδοξούν να έρθουν σε χώρες που έχουν ακριβώς αυτά για τα οποία διαμαρτύρονται
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Αύγ 2023, 17:07

Επικό νήμα, ειδικά η 1η σελίδα.
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Αύγ 2023, 10:52

Προέλλην έγραψε:Επικό νήμα, ειδικά η 1η σελίδα.

:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Ιουν 2025, 17:15

Για να δούμε πώς γίνεται η αξιολόγηση σε ένα προοδευτικό κράτος.

https://www.facebook.com/share/v/167s7q7XHW/

Με προσοχή στην λεπτομέρεια.

https://www.facebook.com/share/r/16gX8tFrTr/
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”