Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη να κλεβουν πόσοι εμβολιασμένοι νοσούν και πεθαίνουν

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη να κλεβουν πόσοι εμβολιασμένοι νοσούν και πεθαίνουν

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Δεκ 2021, 22:32

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:

σιγά ρε μπούρδα που μας ανέβηκες στην γκαμήλα και κοιμήθηκες και το έκανες σήριαλ
μετά τις οκτώ ώρες διαδρομής μετράει για εξόρμηση

εχω κοιμηθει στον κορακα με παγετο!!! ισα ρεεεεεεεε :angry:

μέσα στο sleeping bag?
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη να κλεβουν πόσοι εμβολιασμένοι νοσούν και πεθαίνουν

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 19 Δεκ 2021, 00:02

Προέλλην έγραψε:Να, βλέπεις και τον Νίμο που ανέβαινε. Σου φαίνεται να τον οφέλησε καθόλου;

Διαβάζω.....Πεζοπορία στον Υμηττό: Αν είστε μόνοι σας, καλό είναι να έχετε gps. Υπάρχει επίσης ο πεζοπορικός χάρτης «Βόρειος & Νότιος Υμηττός» της «Ανάβασης» και ο ψηφιακός οδηγός «Υμηττός topoGuide», ο οποίος είναι διαθέσιμος για συσκευές Android και iOS, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 70 διαδρομές και 496 σημεία ενδιαφέροντος. Τέλος, για οργανωμένες πεζοπορίες και περιηγήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την «Περιπατητική Ομάδα Υμηττού
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Δεκ 2021, 09:44

NikosVy έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Να, βλέπεις και τον Νίμο που ανέβαινε. Σου φαίνεται να τον οφέλησε καθόλου;

Διαβάζω.....Πεζοπορία στον Υμηττό: Αν είστε μόνοι σας, καλό είναι να έχετε gps. Υπάρχει επίσης ο πεζοπορικός χάρτης «Βόρειος & Νότιος Υμηττός» της «Ανάβασης» και ο ψηφιακός οδηγός «Υμηττός topoGuide», ο οποίος είναι διαθέσιμος για συσκευές Android και iOS, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 70 διαδρομές και 496 σημεία ενδιαφέροντος. Τέλος, για οργανωμένες πεζοπορίες και περιηγήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την «Περιπατητική Ομάδα Υμηττού

τι υμηττος βρε; ειναι σαν παω βολτα στην αυλη μου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Δεκ 2021, 09:53

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:
εχω κοιμηθει στον κορακα με παγετο!!! ισα ρεεεεεεεε :angry:

μέσα στο sleeping bag?

ναι !αφου περιμεναμε να ηταν ανοιχτο αλλα δεν ηταν επισης καθως ανεβαιναμε βρήκαμε
και κατι σακουλες απο λιπασπατα απο ενα χωραφι στα χαμηλα και τις μαζεψαμε
μιλαμε για κρυο απιστευτο -οπως και στον κορακα που ο αερας εφερνε παγακια
σαν μικρους κρυστάλλους και αν ειχες το προσωπο αφυλαχτο σε τρυπαγανε
-να εβλεπες μαντραχαλους να κοιμουνται κωλο με κωλο για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις
και τι :angry:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”