Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Απρ 2020, 17:06

εικονίδιο -πέθανα στα γέλια γιατί δεν υπάρχει;

βρε τους μπαγασηδες μυαλο δεν βαζουν με τιποτα :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Re: Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 01 Απρ 2020, 17:41

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Σε ρώτησε με πλάγιο τρόπο ''ΚΑΙ ποιος είναι ο Ρίζος;'' που θα μας πει αυτό ή το άλλο.
Αν χρησιμοποιούσες ως σημείο αναφοράς την ''επί τα πρόσω'' θα γινόταν ασμένως δεκτός ο όποιος ισχυρισμός.

Υ.Γ. Αυτά χωρίς να ξέρω τι μεσολάβησε. :fico:

ουτε και εγω εχω δωσει βαση αλλα ακομη και ετσι οπου τα λες παλι εχει αδικο ο οριωνας
τι θα πει το ..και ποιος ειναι ο ριζος; δηλαδη τι περιμενε να του γραψει ο αριστο
οτι ο ριζος ειναι η επισημη φυλλαδα των νεκροζωντανων;
και φαντασιωμενων ζομπι; και οτι απο κει διδεται η κατευθυντηρια οδηγια γαι τους μασουντες με δεκα μασελες ;

:laugh1:
Και όμως αυτό εγραψε :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Απρ 2020, 17:46

Παλι δεν καταλαβε το παιδι και το δελφινι. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Απρ 2020, 17:54

Τι σας ελεγα;

ΟΟΣΑ: Απώλειες μέχρι 35% του ΑΕΠ στην Ελλάδα λόγω κοροναϊού

https://www.tribune.gr/economy/news/art ... naioy.html

Τετοια μειωση θα κανει την περιοδο της Κατοχης και των μνημονιων να φανταζουν παιδικο παρτυ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Απρ 2020, 18:13

Το τίμημα σωτηρίας δεκάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας.

ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2020, 18:23

Αρίστος έγραψε:Ολα τα κομματα πλεον της αριστερας θα κριθουν απο το αν θα αντισταθουν στην επελαση της νεοφιλ χουντας που ερχεται.

Θα κρινει ο ψεκασμενος φασιστας τα κομματα της αριστερας. Σουρεαλ καταστασεις... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Απρ 2020, 19:32

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

:laugh1:
Και όμως αυτό εγραψε :laugh1:

αντε να παιξουμε λιγο ...το και ομως αυτο εγραψε τι σημαινει;
δηλαδη κατα την γνωμη σου τι επρεπε να γραψει ή να καταλαβει;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Απρ 2020, 19:36

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ολα τα κομματα πλεον της αριστερας θα κριθουν απο το αν θα αντισταθουν στην επελαση της νεοφιλ χουντας που ερχεται.

Θα κρινει ο ψεκασμενος φασιστας τα κομματα της αριστερας. Σουρεαλ καταστασεις... :laugh1:

εδω παρατηρουμε τις πρωτες επιπτωσεις της καραντινας στον κεντρο του εγκεφαλου
μετα θα ακολουθησει το σωμα με τις γνωστες σπασμωδικες κινησεις των ζομπι οταν βλεπουν
μια ζωντανη σαρκα :D :P

υσ...ειναι τυχαιο που οι πρωτοι που τα χανουν ανηκουν σε αριστεριστικα κομματα και ιδεολογιες ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Απρ 2020, 19:42

O "ψεκασμενος φασιστας" ηταν 6 μηνες το 2011 μαζι με τους Αγανακτισμενους καθημερινα στην Πλατεια χανοντας λεφτα απο τη δουλεια του και εισπνεοντας για ενα μηνα τουλαχιστον δακρυγονα παρα τα αναπνευστικα του προβληματα.

Το ΚΚΕ τοτε κατεβηκε μια δυο φορες μονο και βαζω στοιχημα οτι ο Λαχουρενιος ουτε τοτε κατεβηκε γιατι επρεπε να προσεξει τη σιλουετα του.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Απρ 2020, 19:48

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εσυ αγορι μου εχεις χοντρο κάλο στο μυαλο και τον διαφημιζεις μαλιστα χωρις να καταλαβαινεις οτι γινεσαι ρομπα.

Σου ειπα εκατο φορες ο Ριζος ειναι η εφημεριδα Ριζοσπαστης, συντομευση του ονοματος της εφημεριδας ειναι. :laugh1:

.

Σε ρώτησε με πλάγιο τρόπο ''ΚΑΙ ποιος είναι ο Ρίζος;'' που θα μας πει αυτό ή το άλλο.
Αν χρησιμοποιούσες ως σημείο αναφοράς την ''επί τα πρόσω'' θα γινόταν ασμένως δεκτός ο όποιος ισχυρισμός.

Υ.Γ. Αυτά χωρίς να ξέρω τι μεσολάβησε. :fico:

Τεσσερεις φορες του εχω πει οτι ο Ριζος ειναι ο Ριζοσπαστης και εξακολουθει να νομιζει οτι ειναι φυσικο προσωπο. :laugh1:

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”