Μια «αιρετική» άποψη περί αντικαπνιστικού νόμου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Μια «αιρετική» άποψη περί αντικαπνιστικού νόμου

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Νοέμ 2019, 18:43

Έπιασαν δουλειά οι ρουφιάνοι. :fico:
Χαρές και πανηγύρια για τους απόγονους του λαδεμπορισμού, των συνεργατών των Γερμανών, της χούντας και τους έμμισθους συνεργάτες της αστυνομίας.
Βρήκαν ευκαιρία να ικανοποιήσουν τη διαστροφή τους καρφώνοντας στις όποιες αρχές, όπως έκαναν και οι παππούδες τους, τους αγωνιστές της αυτοδιάθεσης. Καλά λένε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι του ρουφιάνου. :fico:

Καμπάνα σε θαμώνα και επιχειρηματία της Ρόδου
ΤοΒΗΜΑ Team
12.11.2019, 10:38

Πρόστιμο «έφαγε» καπνιστής στην Ιαλυσό της Ρόδου επειδή κάπνιζε παρανόμως σε εσωτερικό χώρο, αδιαφορώντας για τον αντικαπνιστικό νόμο.

Οπως αναφέρει η dimokratiki.gr, θαμώνας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενοχλημένος από τον καπνό άλλου θαμώνα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και συνέχισε να καπνίζει παρά τις παρατηρήσεις, κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.

Στιγμές αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Ιαλυσού προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Αφού επιβεβαιώθηκαν ότι τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όσο και ο θαμώνας δεν συμμορφώνονται με τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου, επέβαλαν πρόστιμα.

https://www.tovima.gr/2019/11/12/inbox/ ... -prostimo/
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Νοέμ 2019, 20:58

Έχει γραμμή καταγγελίας λέει. Τα Χριστούγεννα θα της βάλω φωτιά.

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Νοέμ 2019, 21:21

ναι σιγα που ενδιαφερονται για το αντκαπνιστικο νομο οι περήφανοι ναζι και οι φασιστες
μαλλον απο τα αριστερα δουλικα προηλθε η ρουφιανια αυτοι και την οικογενεια τους καταγγελλαν για το κκε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Νοέμ 2019, 21:22

ευτυχως για μενα εχω δικο μου χωρο καπνιστικο εδω χορταινουμε και βρωμαμε καπνο απο στριφτα πιπες μεχρι απλα τσιγαρα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Νοέμ 2019, 21:26

Λίγα τα ψωμιά σας.

Νόμος, τάξη, αντικάπνισμα, πολιτισμός.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Νοέμ 2019, 21:45

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Έπιασαν δουλειά οι ρουφιάνοι. :fico:
Χαρές και πανηγύρια για τους απόγονους του λαδεμπορισμού, των συνεργατών των Γερμανών, της χούντας και τους έμμισθους συνεργάτες της αστυνομίας.
Βρήκαν ευκαιρία να ικανοποιήσουν τη διαστροφή τους καρφώνοντας στις όποιες αρχές, όπως έκαναν και οι παππούδες τους, τους αγωνιστές της αυτοδιάθεσης. Καλά λένε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι του ρουφιάνου.

Θα είναι το πρώτο νούμερο στο κινητό μου. Ένα κλικ και .... ο μάγκας καπνιστής που μας γράφει στα π@@@@ρια του, θα ζει την πρώτη απόλαυση του, μια πραγματική κόλαση.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Νοέμ 2019, 21:48

Πάμε γερά φίλε Νίκο, θα τους αποψιλώσουμε ως κοινωνική ομάδα.

Εικόνα
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Νοέμ 2019, 21:51

Θα βγει η Σακοράφα και θα πει
Ε, απλά καπνίζαν τα παιδιά

Ή ο Τζανακόπουλος..
Ε, δεν είχαν και μολότωφ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Νοέμ 2019, 22:01

Δεν αρκεί να δίνουμε τους καπνιστές στα μέρη που συχνάζουμε. Εγώ θα βγώ περιπολία και σε χωριά στα πέριξ της Θεσνίκης και θα καταδώσω καφενές με μπαρμπάδες. Πρέπει να χτυπήσουμε στην καρδιά του θηρίου.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Νοέμ 2019, 23:10

Εγώ πάντως έχω βάλει στο μάτι ένα μαγαζί στέκι των Χρυσαυγιτών καπνιστών στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Επίσης έχω ακούσει ότι στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου παρατηρούνται ορισμένες παραβιάσεις του νόμου, μπροστά σε γυναίκες έγκυες και ανήλικους. Θα μπω προσποιούμενος ότι "έρχομαι από το elefthero για ιδέες για νήματα ώστε να μη βρεθούμε στην ανάγκη να πέσουμε σε συζητήσεις για τον Πολλάκη και την ΑΣΟΕΕ"
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”