Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις
-
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Rookie poster

Re: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις
Το ότι θα τα κάνει όλα μπουρδέλο ο Κούλης είναι δεδομένο. Απλά είναι τόσο το ύψος της διάλυσης επί σύριζα, μη αφήνοντας τίποτα όρθιο, ώστε είναι δύσκολο να αναδειχθεί μέσω της επικείμενης ‘’καταστροφής’’ το μέγεθος ασχετοσύνης της ΝΔ. Ήτοι, αφού τα κάνατε θάλασσα, μια σταγόνα ακόμα δεν θα φανεί. Ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή. Με την ντοκτορά την οποία κατακτήσατε στην ανικανότητα, κάθε νέα αποτυχία είναι επιπέδου νηπιαγωγείου. Η ρετσινιά βαραίνει εσάς.
0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)
-
nemo
- Supreme poster

Αριστο το εχω πει αν ο κουλης και η στενη ομαδα του δεν παρει το μηνυμα συριζα
μεγαλα κακα ερχονται για την ελλαδα μας Αυτα που περασαμε θα ειναι ενα τιποτα
σε αυτα που θα ερθουν
μεγαλα κακα ερχονται για την ελλαδα μας Αυτα που περασαμε θα ειναι ενα τιποτα
σε αυτα που θα ερθουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Ο υπουργος Αμυνας λεει οτι η Ελλαδα ειναι μονη της αλλα ενταξει αφου ειπε ο Αριστος οτι θα μεσολαβησουν οι γαλλοι ησυχασα. Να ενημερωθει ομως ο Αποστολακης για αυτο, μην λεει βλακειες στα καναλια ο ασχετος και τρομοκρατει τον κοσμο.
Ο Αποστολακης ΔΕΝ μπορουσε να γνωριζει την υποστηριξη του Μακρον γιατι η δηλωση του Γαλλου προεδρου εγινε την ΕΠΟΜΕΝΗ μερα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Το ότι θα τα κάνει όλα μπουρδέλο ο Κούλης είναι δεδομένο. Απλά είναι τόσο το ύψος της διάλυσης επί σύριζα, μη αφήνοντας τίποτα όρθιο, ώστε είναι δύσκολο να αναδειχθεί μέσω της επικείμενης ‘’καταστροφής’’ το μέγεθος ασχετοσύνης της ΝΔ. Ήτοι, αφού τα κάνατε θάλασσα, μια σταγόνα ακόμα δεν θα φανεί. Ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή. Με την ντοκτορά την οποία κατακτήσατε στην ανικανότητα, κάθε νέα αποτυχία είναι επιπέδου νηπιαγωγείου. Η ρετσινιά βαραίνει εσάς.
Τι θες να πεις διαλυση επι ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Τσιπρας παρελαβε ταμειο μονο 700.000 ευρω επι Σαμαρα και παραδιδει πανω απο 30 ΔΙΣ στον Κουλη.
Επισης τον Ιανουαριο του 2015 η χωρα δεν μπορουσε να δανειστει ενω πριν τις τωρινες εκλογες με κυβερνηση Τσιπρα ειχε πετυχει ιστορικα χαμηλα στα επιτοκια.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Ο Αποστολακης ΔΕΝ μπορουσε να γνωριζει την υποστηριξη του Μακρον γιατι η δηλωση του Γαλλου προεδρου εγινε την ΕΠΟΜΕΝΗ μερα.
Α δηλαδη μεχρι την Πεμπτη ημασταν μονοι μας και Παρασκευη καβατζωσαμε φρεγατες απο τους γαλλους?
Γιατι εσυ τοσο καιρο ελεγες οτι ειχαμε το ΝΑΤΟ στο τσεπακι μαςΟ Μακρον δεν εκανε λογο για συμμετοχη σε θερμο επεισοδιο υπερ μας αλλα για περιπολιες με φρεγατες.
0 .
-
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Rookie poster

Πάρα πολύ ωραία. Δηλαδή η ΝΔ θα βρει λεφτά να φάει και έχει πρόσωπο να δανειστεί για να φάει περισσότερα. Πάω να βρω τη κουτάλα που την είχα κρύψει τόσα χρονιά μετά τη χριστή οικονομική διαχείριση του Τσίπρα.
Εκκαθαριστικά μηνιαίων συντάξεων ο ΕΦΚΑ γιατί δε βγάζει;
Τα παρανόμως κομμένα γιατί δεν τα δίνει;
Τις παράνομες κρατήσεις γιατί τις συνεχίζει;
Μήπως το πουγκί και από εκεί έχει αυξηθεί;

Εκκαθαριστικά μηνιαίων συντάξεων ο ΕΦΚΑ γιατί δε βγάζει;
Τα παρανόμως κομμένα γιατί δεν τα δίνει;
Τις παράνομες κρατήσεις γιατί τις συνεχίζει;
Μήπως το πουγκί και από εκεί έχει αυξηθεί;

0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)
-
nemo
- Supreme poster

τον δουλευε τον αλετζι μας ο μακρον ενθυμουμενος την ατακα του αλεξη
-δεν ξερω εχει συνορα η θαλασσα;
μα καλα ποσο μαλακας ηταν μικρος; και συνεχιζε μεγαλωνοντας να το πιστευει
σαν τον δικο μας τον μαξ ενα πραγμα
και πως μπορει να εχει πολιτικο μελλον αυτος ο πολιτικος οταν εχει μενει στα σαραντα
εφηβος να αναμασαει αναρχικες βλακειες όντας μεγαλος πια ;
-δεν ξερω εχει συνορα η θαλασσα;
μα καλα ποσο μαλακας ηταν μικρος; και συνεχιζε μεγαλωνοντας να το πιστευει
σαν τον δικο μας τον μαξ ενα πραγμα
και πως μπορει να εχει πολιτικο μελλον αυτος ο πολιτικος οταν εχει μενει στα σαραντα
εφηβος να αναμασαει αναρχικες βλακειες όντας μεγαλος πια ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Πες μου Αναστοπουλε τι ψηφιζες απο το 1974 μεχρι το 2014 να σου πω γιατι στη χωρα δεν ευδοκιμουν λεφτοδεντρα.
.
.
0 .
.
.
-
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Rookie poster

Μην τσιμπάς για τα μηνιαία εκκαθαριστικά συντάξεων. Δεν είμαι τόσο μεγάλος. Άκου λέει τι ψηφίζω από το '74.
Ψηφίζω μόνο δεξιά κόμματα και όσο για τα λεφτόδεντρα, να είμαι γερός και δεν έχω ανάγκη κανένα λεφτόδεντρο.
Αναμάσησε τώρα το σανό ως μηρυκαστικό και βρες την επόμενη μπούρδα να γράψεις, νομίζοντας ότι κάνεις πολιτική με επιχειρήματα.
Ψηφίζω μόνο δεξιά κόμματα και όσο για τα λεφτόδεντρα, να είμαι γερός και δεν έχω ανάγκη κανένα λεφτόδεντρο.
Αναμάσησε τώρα το σανό ως μηρυκαστικό και βρες την επόμενη μπούρδα να γράψεις, νομίζοντας ότι κάνεις πολιτική με επιχειρήματα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τωρα τι ψηφισες; Κουλη για να κονομησουν οι οφφσορακηδες στο Κολωνακι και την Εκαλη;
.
.
0 .
.
.