Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 11 Μάιος 2019, 12:12

Αρίστος έγραψε:Και κατι τελευταιο για να ληξει το ζητημα.

Μετα απο αυτο περιμενω συγγνωμες απο τους Λαχουρενιο και Ωριωνα.

Ο Γιωργος Τσιπρας αποκαλυψε χτες οτι ο Ηρακλης και ο Παυλος Τσιπρας οχι μονο ΔΕΝ επαιρναν δουλειες απο τη χουντα...

αλλα αναγκαστηκαν να φυγουν ΕΚΤΟΣ ελλαδας το 1972...

δηλαδη δυο ολοκληρα χρονια πριν την πτωση της χουντας...

ακριβως επειδη ΔΕΝ επαιρναν δουλειες.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... theio-mou/

.

Δεν έχω πει κάτι για να ζητήσω συγνώμη. Ο Γιώργος Τσίπρας ποιος είναι πάλι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 12:49

Συνεχιστε να εκτιθεστε.

Αυτα τα ζητηματα που ανεβαζετε εχουν απαντηθει απο το 2012.

Απάντηση της οικογένειας του Ηρακλή Τσίπρα στον Καρατζαφέρη

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«Ο Γ. Καρατζαφέρης σε ομιλία του στη Βουλή στις 08/02/2010 και απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα είχε πει πως «συγγενής δικός σας είχε διοριστεί από τον Παπαδόπουλο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού». Φωτογράφιζε έτσι τον δικό μας πατέρα και σύζυγο Ηρακλή Τσίπρα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα για ευνόητους λόγους να τον κατονομάσει ευθέως, αφού γνωρίζει καλά πως ό,τι είπε το έβγαλε από το κεφάλι του. Δε μας προξενεί έκπληξη αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πετάει λάσπη με τόση ευκολία. Επειδή όμως δεν είναι η πρώτη φορά από τότε που ο Α. Τσίπρας βρέθηκε στο κέντρο της πολιτικής σκηνής που ακούγεται ή γράφεται κάποιο παρόμοιο υπονοούμενο για τον θείο του, επειδή ίσως κάποιοι υιοθετούν αβίαστα τους υποβαλλόμενους αυτοματισμούς του Καρατζαφέρη του τύπου «παράγοντας του Παναθηναϊκού τον καιρό του Γουέμπλεϊ... άρα χουντικός», επειδή ο Α. Τσίπρας ούτε ευθύνεται σε κάθε περίπτωση για τον θείο του ούτε είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει για κείνον, τέλος, επειδή οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη μνήμη του δικού μας ανθρώπου που καλά γνωρίσαμε, θέλουμε πολύ σύντομα να σημειώσουμε τα εξής:

Ο Ηρακλής Τσίπρας είχε ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα ήταν ένας άνθρωπος που κέρδιζε την εκτίμηση πολύ κόσμου που τον γνώριζε και είχε ικανότητες που τον ξεχώριζαν. Τα στοιχεία αυτά καθώς και το ότι ενίσχυε οικονομικά τον Παναθηναϊκό από το περίσσευμά του, τον έφεραν στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»). Η θέση αυτή δεν ήταν μια κρατική θέση ούτε προϋπέθετε τον διορισμό από το απριλιανό καθεστώς, όπως για παράδειγμα η θέση των δημάρχων. Άλλωστε στην περίπτωση που θα ήταν τέτοια, δηλαδή μια «διορισμένη» θέση, ο Η. Τσίπρας θα ήταν μάλλον ο μόνος που δε θα επιλεγόταν με βάση τη μέχρι τότε πολιτική του διαδρομή.

http://www.topontiki.gr/article/29818/a ... aratzaferi

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 12:54

Λαχουρένιος έγραψε:
α) Τα αδερφια Τσιπρα πηραν δημοσια εργα επι χουντας ΜΕΤΑ την συλληψη τους
β) Ο Ηρακλης Τσιπρας μπηκε υπευθυνος στον ΠΑΟ επι Ασλανιδη
γ) Ο Ηρακλης πρακτικα δεν φυλακιστηκε αλλα προφυλακιστηκε και αφεθηκε ελευθερος μετα την δικη

οποτε δεν υφισταται καμια παραποιηση, απλα η οικογενεια του αγραμματου κανει damage control

α) Η αποφυλακιση εγινε το 1969 και η εταιρεια Ηρακλης δημιουργηθηκε το 1970 ενω ο Ηρακλης και ο Παυλος Τσιπρας εφυγαν να δουλεψουν στο εξωτερικο το 1972 ακριβως γιατι δεν ανηκαν στο καρτελ των εταιρειων που επαιρναν δουλειες απο τη χουντα,

β) Δεν μπηκε στον Παναθηναικο επι Ασλανιδη και διαβασε την απαντηση της οικογενειας του για το ζητημα απο το 2012.

γ) Φυλακιστηκε η οικογενεια του Ηρακλη και ο ιδιος καταδικαστηκε σε τρια χρονια φυλακιση με αναστολη μονο και μονο επειδη εκανε τη δηλωση προκειμενου να σωσει ολοκληρη την οικογενεια του. Ο Παυλος Τσιπρας, ο πατερας του Τσιπρα, εκατσε κανονικοτατα φυλακη και αυτο τον ανθρωπο τον λετε χουντικο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 12:56

Εφοσον λοιπον ο Ηρακλης Τσιπρας ηταν στο ΔΣ του Παναθηναικου απο τις ΑΡΧΕΣ της δεκαετιας του 60...

και μπηκε τοτε επειδη ΕΝΙΣΧΥΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τον Παναθηναικο...

αυτο σημαινει οτι μια χαρα εργολαβικες δουλειες ειχε και ΠΡΙΝ τη χουντα.

Εκτος κι αν ξερετε εσεις πολλους ανεπαγγελτους να ενισχυουν οικονομικα μεγαλες ομαδες.

.
0 .

.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 11 Μάιος 2019, 13:03

Βλέπω πλάκωσαν ενισχύσεις από το γαλάζιο βόθρο για να μολύνουν με την παρουσία τους το νήμα μου.Αφοδεύσατε στον τσαντίρ μαχαλά που σας είναι γνώριμος .Αρκετά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 13:46

Αρίστος έγραψε:α) Η αποφυλακιση εγινε το 1969 και η εταιρεια Ηρακλης δημιουργηθηκε το 1970 ενω ο Ηρακλης και ο Παυλος Τσιπρας εφυγαν να δουλεψουν στο εξωτερικο το 1972 ακριβως γιατι δεν ανηκαν στο καρτελ των εταιρειων που επαιρναν δουλειες απο τη χουντα

Αυτο λαιμαι, παρα το οτι τους ειχαν συλλαβει για αντιστασιακη δραση μετα ανελαβαν δημοσια εργα επι χουντας.

Αυτο κατι λεει, δεν ηταν απλοι δηλωσιες και σιγουρα οχι αριστεροι πια.

β) Δεν μπηκε στον Παναθηναικο επι Ασλανιδη και διαβασε την απαντηση της οικογενειας του για το ζητημα απο το 2012.

Ιωαννιδης:

Ηταν φυγόδικος, ήρθε στην Αθήνα, τα βρήκε με τον Ασλανίδη και απέκτησε κορυφαίο ρόλο στον Παναθηναϊκό

Ο Φ.Ι. δεν λεει οτι απλα ηταν στον ΠΑΟ αλλα οτι τα βρηκε με τον Ασλανιδη και πηρε αυτη τη θεση.

γ) Φυλακιστηκε η οικογενεια του Ηρακλη και ο ιδιος καταδικαστηκε σε τρια χρονια φυλακιση με αναστολη μονο και μονο επειδη εκανε τη δηλωση προκειμενου να σωσει ολοκληρη την οικογενεια του. Ο Παυλος Τσιπρας, ο πατερας του Τσιπρα, εκατσε κανονικοτατα φυλακη και αυτο τον ανθρωπο τον λετε χουντικο.

Οχι, ολοι τους απελευθερωθηκαν αμεσως μετα την δικη

Ιωαννιδης για την φυλακιση του Ηρακλη

καταδικάστηκε μεν σε ποινή φυλάκισης δύο ετών αλλά έμεινε μόνο την παραμονή της δίκης μας στη φυλακή, αφού του χορηγήθηκε, παρανόμως, αναστολή, δοθέντος ότι είχε καταδικαστεί προδικτατορικά δύο φορές για απάτη σε ποινή πάνω από έξι μήνες η καθεμία.

Οικογενεια Τσιπρα και Παυλο Τσιπρα και συζυγο Ηρακλη Τσιπρα

Συνελήφθησαν ο πατέρας μου και η γυναίκα του θείου μου, η Δέσποινα. Έμειναν ενάμιση μήνα στη φυλακή. Αποφυλακίστηκαν μετά τη δίκη γιατί δε βρέθηκαν επαρκή στοιχεία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 19:38

ΔΕΝ ανελαβαν δημοσια εργα επι χουντας.

α) Στο εχω βαλει απο τρεις πηγες οτι η εταιρεια Ηρακλης δεν ηταν αναμεσα στις εταιρειες που επαιρναν δημοσια εργα απο τη χουντα.

β) Ακριβως ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ επαιρναν δημοσια εργα επι χουντας οι Ηρακλης και Παυλος Τσιπρας σηκωθηκαν και πηγαν να δουλεψουν στο εξωτερικο το 1972.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 19:46

Λαχουρένιος έγραψε:[
Οχι, ολοι τους απελευθερωθηκαν αμεσως μετα την δικη

Αφου πρωτα φυλακιστηκαν για καποιο διαστημα. Η δηλωση του Ηρακλη χρειαστηκε για να απελευθερωθουνε.

Αρα εχουμε στη φυλακη καθισε ο πατερας του Τσιπρα.

Και η οικογενεια του Ηρακλη Τσιπρα.

Γιατι και τα δυο αδελφια ανηκαν σε αντιστασιακη οργανωση κατα της χουντας.

Και επειδη η δεξια και η ακρα δεξια εχουν κομπλεξ που η οικογενεια του Τσιπρα ηταν εστω για καποιο διαστημα αντιστασιακια επιννοησαν ενα βουρκο λασπης...

που τον ανελαβαν εργολαβικα πρωτα ο Καρατζαφερης και μετα ο Στεφανος Χιος.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2019, 19:56

Αρίστος έγραψε:ΔΕΝ ανελαβαν δημοσια εργα επι χουντας.

Ετσι λεει ο Ιωαννιδης

Μετά, μαζί με τον αδερφό του, Παύλο Τσίπρα (σ.σ. πατέρας του Πρωθυπουργού), που είχε συλληφθεί για λίγο διάστημα αλλά αφέθηκε ελεύθερος, πράγματι ανέλαβαν δημόσια έργα στην Κρήτη, πιθανόν και αλλού.

Αρίστος έγραψε:Αφου πρωτα φυλακιστηκαν για καποιο διαστημα. Η δηλωση του Ηρακλη χρειαστηκε για να απελευθερωθουνε.

Αρα εχουμε στη φυλακη καθισε ο πατερας του Τσιπρα.

Και η οικογενεια του Ηρακλη Τσιπρα.

Φυλακη καθισαν μεχρι την δικη, δηλαδη πολυ λιγο και ο πατερας και η θεια του Τσιπρα συγκεκριμενα καθισαν 1,5 μηνα. Οι ιδιοι τα λενε

Συνελήφθησαν ο πατέρας μου και η γυναίκα του θείου μου, η Δέσποινα. Έμειναν ενάμιση μήνα στη φυλακή. Αποφυλακίστηκαν μετά τη δίκη γιατί δε βρέθηκαν επαρκή στοιχεία.

καταδικάστηκε μεν σε ποινή φυλάκισης δύο ετών αλλά έμεινε μόνο την παραμονή της δίκης μας στη φυλακή, αφού του χορηγήθηκε, παρανόμως, αναστολή, δοθέντος ότι είχε καταδικαστεί προδικτατορικά δύο φορές για απάτη σε ποινή πάνω από έξι μήνες η καθεμία.

Επισης αντιστασιακος ηταν ο Ηρακλης Τσιπρας, ο πατερας και η θεια του την πατησαν λογω του Ηρακλη και οχι επειδη ειχαν δικη τους δραση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2019, 20:00

1,5 μηνας δεν θεωρειται λιγο.

Οι περισσοτεροι αντιστασιακοι φοιτητες που συνεληφθησαν στο Πολυτεχνειο καθισαν λιγοτερο.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”