Diadochos έγραψε:Ε, πες το ρε συ και σε είχα παρεξηγήσει.
Εγώ που σε είχα για ΧΑίτη τις πρώτες μέρες που γράφτηκα!

Diadochos έγραψε:Ε, πες το ρε συ και σε είχα παρεξηγήσει.

exomotis έγραψε:Δεν βλεπουν δηθεν διφορα, δεν βλεπουν τον συνολικο πολεμο απο ολους στην ΕΕ.

parapxorum slayer έγραψε:Αλλά δες απλως δεν τον πολιτικό χάρτη στην σημερινη Ευρώπη που ζεις και τις πολιτικές των κυβερνήσεων και πες μου. Μέσα σε αυτό το νεοφιλ βόθρο κάνει κάτι "ριζοσπαστικό" θέτοντας ζητήματα , αμφισβητώντας θέσφατα που άλλοι προσκυνάνε και ζητώντας πράγματα.

Diadochos έγραψε:parapxorum slayer έγραψε:εννοείται ότι είμαι υπερ του λαικισμού για να πείσεις το λαό για κάτι καλύτερο και στο τέλος να κάνεις το εφικτό
Και ο ΓΑΠ με τον Σαμαρά υπέρ αυτού ήταν.

parapxorum slayer έγραψε:Diadochos έγραψε:parapxorum slayer έγραψε:εννοείται ότι είμαι υπερ του λαικισμού για να πείσεις το λαό για κάτι καλύτερο και στο τέλος να κάνεις το εφικτό
Και ο ΓΑΠ με τον Σαμαρά υπέρ αυτού ήταν.
Οχι αυτοί υπεράσπιζαν συγκεκριμένα πελατειακά και επιχειρηματικά συμφέροντα και το ξέρεις. Ο Σύριζα υπερασίζεται ένα βιώσιμο ξανά καπιταλισμό που θα χωράει και τους πολλούς στο να μπορούν έστω να υπάρχουν μέσα σε αυτον όπς παλιά. Αρα είναι συκοφαντία να τους ταυτίζεις με γαποσαμαράδες. Ότι αυτό δεν είναι σοσιαλισμός και πιθανών ανέφικτο (θα φανεί) είναι άλλο πράγμα και αυτό θα το δεχόμουν. Διάδοχε κάνεις Νο 1 εχθρούς τους καλοπροαίρετους εχθρούς των εχθρών σου.Τραγικό λάθος , γιατί σε αυτήν την Ευρώπη είμαστε φοβερά μόνοι και μοναχικοί.

Diadochos έγραψε:parapxorum slayer έγραψε:Αλλά δες απλως δεν τον πολιτικό χάρτη στην σημερινη Ευρώπη που ζεις και τις πολιτικές των κυβερνήσεων και πες μου. Μέσα σε αυτό το νεοφιλ βόθρο κάνει κάτι "ριζοσπαστικό" θέτοντας ζητήματα , αμφισβητώντας θέσφατα που άλλοι προσκυνάνε και ζητώντας πράγματα.
Δίνει απλά σόου δλδ, και στο τέλος τα γνωστά, ότι έκανε και στο γιούρογκρουπ.
Κατανοητό.

parapxorum slayer έγραψε:Aν αμφισβητείς και την πρόθεση ακόμα και τους θεωρείς τους πιο πονηρούς πράκτορες μνημονιών και καπιταλισμών as you think
Diadochos έγραψε:exomotis έγραψε:Δεν βλεπουν δηθεν διφορα, δεν βλεπουν τον συνολικο πολεμο απο ολους στην ΕΕ.
Αιφνιδιάστηκε ο σύριζα.
Ποιος το περίμενε άλλωστε.
Χαλάλι, ας αθετήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις και ας κάνει μια καλύτερη διαχείριση του μνημονίου τότε.