Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Μαρ 2021, 13:35

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε: Το περσυνο lockdown ειχε κρατησει το 1/3 απο οτι το τωρινο με πολυ καλυτερα αποτελεσματα για την υγεια.

Η κινητικοτητα παντως δεν διεφερε πολυ απο το πρωτο λοκνταουν. Εκτως απο τα παρκα, αλλα δεν πιστευω οτι ακομα και τοσο φουλ αψεκαστος οπως εσυ θα πιστεψει οτι κολλανε μαζικα στα παρκα

Πως δεν διεφερε? Ολες οι μπαρες του τωρινου λοκνταουν ειναι πολυ μικροτερες απο εκεινες του περσυνου Μαρτιου.

Επισης δεν ειναι το θεμα τοσο τα παρκα, οσο τα σπιτια. Επισκεψεις απο σπιτι σε σπιτι γινονται κατα κορον και ετσι μεταδιδεται ο ιος.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Μαρ 2021, 17:00

:ohno: no hope here...
Κολλανε στους δρομους, ας τους κλεισουμε μεσα. Τωρα κολλανε και μεσα... βασικα απορω αν υπαρχεις οντως ή απλα τρολλαρεις σαν τον διάδοχο ας πουμε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Μαρ 2021, 21:12

ВладимирВладимирович έγραψε::ohno: no hope here...
Κολλανε στους δρομους, ας τους κλεισουμε μεσα. Τωρα κολλανε και μεσα... βασικα απορω αν υπαρχεις οντως ή απλα τρολλαρεις σαν τον διάδοχο ας πουμε.

πες μου την αληθεια πιστευεις οτι ο διαδοχος τρολλαρε ; οχι βεβαια οπως και ο λαχου

αφου ειναι οπαδος του απολυτου λοκνταουν ομως εν μερει εχει δικιο αλλα δεν σκεφτεται τα εκατομμυρια
που δεν θα ειχαν να φανε οπως και σημερα που εχουν γεμισει οι εκκλησιες απο πεινασμενους
και οι παπαδες τα εχουν παιξει μη μπορωντας να τους εξυπηρετησουν ολους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Μαρ 2021, 21:49

Εγω πιστευω οτι τρολλαρε αλλα δεν αποκλειεται και να εχει τρελαθει πραγματικα, γιατι εμφανιζε που και που κατι περιεργα σημαδια ακομα και σε πρε-κοβιντ εποχη. Παντως εγω δινω 99% πηθανοτητες σε τρολλαρισμα κι 1% σε ο, τι πραγματικα πιστευει αυτο που γραφει.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Μαρ 2021, 22:17

Οταν περπαταμε στον δρομο δεν 'αεριζομαστε'; Ε λοιπον, επειδη και απο εκει κολλαει ο ιος αν τον εχεις κανω την εξης προταση στους 'ειδικους' φωστηρες. Να θεσπισουμε την πρωκτική σφήνα μαζί με το sms οπου στελοντας sms και φοροντας πρωκτικη σφηνα καθως περπαταμε στο δρομο θα ειμαστε καλυμμενοι. Τι λετε; Οποιος βγαινει εξω να φοραει και τη σφηνα του να μην αεριζεται και κολλαει τους αλλους διοτι δεν θα μπορει να αεριζεται αφου φοραει την σφηνα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Μαρ 2021, 23:15

ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω πιστευω οτι τρολλαρε αλλα δεν αποκλειεται και να εχει τρελαθει πραγματικα, γιατι εμφανιζε που και που κατι περιεργα σημαδια ακομα και σε πρε-κοβιντ εποχη. Παντως εγω δινω 99% πηθανοτητες σε τρολλαρισμα κι 1% σε ο, τι πραγματικα πιστευει αυτο που γραφει.

εγω πιστευω οτι καποια βιδα ειχε λασκαρει με τοσες πολλες εμμονες που ειχε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Μαρ 2021, 00:44

Δεν ξέρω αν έχουμε όλοι το ίδιο feeling αλλά προσωπικά έχω μια πολύ μεγάλη υποψία ότι η κυβέρνηση είναι σαν τον σκύλο

Εικόνα
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Μαρ 2021, 08:24

bizeli έγραψε:Δεν ξέρω αν έχουμε όλοι το ίδιο feeling αλλά προσωπικά έχω μια πολύ μεγάλη υποψία ότι η κυβέρνηση είναι σαν τον σκύλο

Εικόνα

το ήξερα ότι τελικά είσαι κι εσύ της επανάστασης
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Μαρ 2021, 08:38

ВладимирВладимирович έγραψε::ohno: no hope here...

Οταν μαζευεται μια παρεα σε ενα σπιτι δεν εχει διαφορα απο το να μαζευεται σε μια καφετερια. Δεν λεω κατι παραλογο. Η απαγορευση κυκλοφοριας ειναι στα χαρτια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Μαρ 2021, 17:41

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε: :ohno: no hope here...

Οταν μαζευεται μια παρεα σε ενα σπιτι δεν εχει διαφορα απο το να μαζευεται σε μια καφετερια. Δεν λεω κατι παραλογο. Η απαγορευση κυκλοφοριας ειναι στα χαρτια.

Ίσα - ίσα που αν μαζεύονταν σε καφετέριες, φορώντας μάσκες και τηρώντας αποστάσεις (και με ελέγχους της δημοτικής αστυνομίας κλπ για την τήρηση των μέτρων), η μετάδοση του ιού θα ήταν πολύ μικρότερη από τώρα, με τα πάρτυ και τις μαζώξεις στα κρυφά μέσα σε σπίτια (όπου υπόψιν η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει έλεγχο και όσοι τους ανοίγουν είναι απλά μαλάκες που χέζονται επειδή ακούν τη λέξη "αστυνομία").

Γι' αυτό και τα λοκντάουν είναι πολύ χειρότερα από μία ελεγχόμενη κατάσταση που θα λειτουργεί κάπως και η οικονομία. :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”