Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μαρ 2021, 17:12

LavrentisBeria
@LavrentisBeria4
·
36 λ
To σενάριο-όνειρο για τους αγωνιστές της αριστεράς είναι να πεθάνει απεργός πείνας και να κολλήσουν κορονοϊο 100,000 το επόμενο διήμερο. Για το καλό σας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μαρ 2021, 18:24

ВладимирВладимирович έγραψε:Εχω ισχυρη αισθηση του deja vue γιατι ακριβως δεκα χρονια πριν ανταλλάσσαμε παρόμοιες κουβέντες με τα γκρουπι του ΠΑΣΟΚ στο σαπιταλ και στο μογγολαδικο :laugh1:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να βάλεις αυτόν στο αβατάρ σου να πηγαινοέρχεται την διαδρομή Μόσχα - Ελβετία να κάψει θερμίδες.

EvnqJ5RXAAMv9R7.jpg

Έχει κάποια σοβαρότητα η ανάρτηση για να το λέει η πρώτη σε ψήφους στην Θεσσαλονίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2021, 20:26

ВладимирВладимирович έγραψε:Εχω ισχυρη αισθηση του deja vue γιατι ακριβως δεκα χρονια πριν ανταλλάσσαμε παρόμοιες κουβέντες με τα γκρουπι του ΠΑΣΟΚ στο σαπιταλ και στο μογγολαδικο :laugh1:

Ολοι αυτοι οι εμμισθοι λενε τα ιδια ακριβως λογια μονο που αλλαζουν τα ονοματα. Ο Πλουτωνας μας λεει ο,τι ελεγε ο Αριστος μεχρι προπερσυ και το αναποδο.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Μαρ 2021, 21:07

5.9, παλι κουνησε δυνατα......κουλη.....αφορεσμένε......ποσο ακομα θα υπομενουμε τις 10 πληγες του Φαραω-Κουλη;
σωσε τον λαον σου και παραιτησου ρε.....

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Μαρ 2021, 21:19

γαμ' την κορωνολαλακια ρε...
Τσικνοπεμτη και ξιστα πελε σου με γκασμα...

να βαλω και ενα παλιοτερο αφιερομενο σε οσους εχουν γενεθλια σημερα ονοματα δε λεμε, θα μας κοπει το ιντερνετ

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2021, 21:45

ολοι το λεγαμε οτι αν ειναι πανδημια δεν την σταματας με 15μερες λοκνταουν ουτε και με εκατο
για να πετυχει πρεπει να ειναι τα παντα κλειστα και να κυκλοφορουν μονο μοναδες ασφαλειας στους δρομους

και ημουν πολυ επιφυλακτικος για τα πρωτα μετρα και για την δηθεν επιτυχια του κουλι
τωρα ! ας σκασουμε ολοι ! κριμα μονο σε αυτους που δεν εχουν εργασια και ευρω και ελπιδα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Μαρ 2021, 22:55

nemo έγραψε:ολοι το λεγαμε οτι αν ειναι πανδημια δεν την σταματας με 15μερες λοκνταουν ουτε και με εκατο
για να πετυχει πρεπει να ειναι τα παντα κλειστα και να κυκλοφορουν μονο μοναδες ασφαλειας στους δρομους

και ημουν πολυ επιφυλακτικος για τα πρωτα μετρα και για την δηθεν επιτυχια του κουλι
τωρα ! ας σκασουμε ολοι ! κριμα μονο σε αυτους που δεν εχουν εργασια και ευρω και ελπιδα

τα ελεγε απο την αρχη ο Ιωαννιδης. Δεν ηξερε αυτος ηξεραν οι Τσιορδηδες οι μαγιορκινιδηες η αλλη η φωφω το τερας και ο χαρδαλιας....οκ....καλα κρασια μαγκες, εγω δεν λυπαμαι κανεναν που ψηφισε νδ και κανεναν που την ημερα των εκλογων ειπε, ε ολοι ειναι ιδιοι και πηγε παραλια....ας φαει παραλια τωρα :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Μαρ 2021, 01:15

pluton έγραψε:

:hmmm ληγμενα ητανε;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Μαρ 2021, 01:38

Λαχουρένιος έγραψε: Το περσυνο lockdown ειχε κρατησει το 1/3 απο οτι το τωρινο με πολυ καλυτερα αποτελεσματα για την υγεια.

Η κινητικοτητα παντως δεν διεφερε πολυ απο το πρωτο λοκνταουν. Εκτως απο τα παρκα, αλλα δεν πιστευω οτι ακομα και τοσο φουλ αψεκαστος οπως εσυ θα πιστεψει οτι κολλανε μαζικα στα παρκα

Εικόνα

Source: https://twitter.com/k_farsalinos/status ... 2655514627
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Μαρ 2021, 13:25

εσυ ελληνα κανε Lockdown πληρωνε λογαριασμου και ενοικια και οι σελτζουκοι τουρκοι να σπανε τα ξενοδοχεια...

δειτο βινετακι
https://www.facebook.com/EPOIKISMOS/vid ... 350490775/

και μετα ολοι μαζι ας φωναξουμε
Μη - τσο -τ α- κης !!!!!

Δειτε το βιντεο τους σελτζουκους τουρκους στην σπαρτη

ΥΓ: 2019 Νομος Λακωνίας ΝΔ : 49.91 %. πηγή https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/
καλα να πάθετε πρόβατα στις επομενες εκλογες 60% ΝΔ αυτο σας αξιζει
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”