ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΝΟΠΩΛΗΣΗΣ-ΣΑΝΟΦΑΓΙΑΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΝΟΠΩΛΗΣΗΣ-ΣΑΝΟΦΑΓΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Αύγ 2018, 15:55

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ε ναι σου λένε! Σου έδωσα και παραδειγματάκι για να καταλάβεις πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για κοιν. πολιτική αλλά επιμένεις ότι κάνω λάθος. Δεν ξερω τι μου γίνεται εγω στον εαυτό μου ξέρεις εσύ! Κι είμαι εγώ αυτός που είμαι σε... άρνηση.
ΟΚ Λαχούρ, μην το κουράζουμε. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν. :good:

Δεν γινεται κοινωνικη πολιτικη χωρις χρηματα. Οι συνολικες δαπανες για την προνοια εχουν μειωθει και εχουν νομοθετηθει 10 δις μετρων τα 3 χρονια της ΠΦΑ. Το 20αρικο που μου ανεφερες πριν μερικες σελιδες στο εχουν παρει απο αλλου πχ φορους ωστε να βγει το πλεονασμα και οι διαφοροι στοχοι. Δεν γινεται αλλιως.

Το πήρε απο φόρους αυτών που έχουν και μπορούν να το δώσουν, όχι απο εμένα... Βασικά δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου γιατί είσαι όντως ο ορισμός της άρνησης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2018, 15:58

BaKXOS_Lysios έγραψε:Το πήρε απο φόρους αυτών που έχουν και μπορούν να το δώσουν, όχι απο εμένα... Βασικά δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου γιατί είσαι όντως ο ορισμός της άρνησης.

Ναι τα πηρε απο τον Λατση νομιζεις και αφησε τον μεσο κακομοιρη ησυχο. Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι.

Συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν μπορω να απαντησω αλλιως σε τετοια τερατα ακομα και αν ξερω οτι προερχονται απο αξιολογο ατομο.

Ακομα και αν εσυ μεμονωμενα εισαι καλυτερα σε σχεση με πριν ο μεσος ελληνας δεν ειναι. Δεν μιλαμε προσωπικα εδω αλλα γενικα.

Πχ η οικογενεια μου λογω συγκυριων ειναι πολυ καλυτερα την περιοδο των μνημονιων παρα την περιοδο των Ολυμπιακων. Αυτο ομως ειναι προσωπικη εμπειρια δεν εχει να κανει με το γενικο κλιμα που ειναι σκατα. Δεν στεκει να πω οτι το 2004 ηταν χειροτερα απο το 2018.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Αύγ 2018, 16:09

Λαχουρένιος έγραψε:Συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν μπορω να απαντησω αλλιως σε τετοια τερατα ακομα και αν ξερω οτι προερχονται απο αξιολογο ατομο.

Κι εγω συγνώμη που σου γκρεμίζω τα συρταράκια έτσι όπως τα'χεις τακτοποιημένα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Απαξ και δεχτείς ότι:
Α) Ο κομμουνισμός δεν θα ρθει ποτε.
Β) Η χώρα σου έχει μπουρδελοποιηθεί και δεν θα ανακάμψει όσο θα είσαι εσυ εν ζωή.
Δεν έχεις πολλές επιλογές. Πρέπει όποιος π...της βγει εκει πάνω να κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσουν οι πολίτες και να προστατευθούν οι αδύνατοι. Τα παραδείγματά μου μπορεί να είναι προσωπικά αλλά ασφαλώς και αφορούν μεγάλο μέρος αδύναμων και όχι μόνο εμένα! Τώρα αν προτιμάς τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο επειδή σου χαλάει το μαγαζάκι ο Τσίπρας.... τι να πω. Ξυδάκι και καλή αναμονή μέχρι την επανάσταση............. :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2018, 16:22

BaKXOS_Lysios έγραψε:Κι εγω συγνώμη που σου γκρεμίζω τα συρταράκια έτσι όπως τα'χεις τακτοποιημένα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Απαξ και δεχτείς ότι:
Α) Ο κομμουνισμός δεν θα ρθει ποτε.
Β) Η χώρα σου έχει μπουρδελοποιηθεί και δεν θα ανακάμψει όσο θα είσαι εσυ εν ζωή.
Δεν έχεις πολλές επιλογές. Πρέπει όποιος π...της βγει εκει πάνω να κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσουν οι πολίτες και να προστατευθούν οι αδύνατοι. Τα παραδείγματά μου μπορεί να είναι προσωπικά αλλά ασφαλώς και αφορούν μεγάλο μέρος αδύναμων και όχι μόνο εμένα! Τώρα αν προτιμάς τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο επειδή σου χαλάει το μαγαζάκι ο Τσίπρας.... τι να πω. Ξυδάκι και καλή αναμονή μέχρι την επανάσταση............. :P

Ναι, μονο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι ενας πουστης που βγηκε και προστατευσε τους αδυναμους, ειναι σκετο πουστης σαν ολους οσους εχουν κυβερνησει αυτον τον τοπο.

Δεν υπαρχει κανενα στατιστικο στοιχειο που να αποδεικνυει οτι ο ελληνας ειναι καλυτερα φετος απ'οτι πριν 4 χρονια. Οι προσωπικες μαρτυριες μεμονωμενων δεν λενε κατι, συμφωνα με τον Πλουτονα ας πουμε η χουντα ηταν και γμ.

Η επιλογη σου ειναι ψυχολογικη: δεν σου παει καρδια να ψηφισεις τους ''προδοτες''. Δεν μπορεις να παραδεχθεις οτι εχεις κανει λαθος μετα απο τοσες συζητησεις και καυγαδες που πιθανον εχεις κανει.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Αύγ 2018, 16:30

Λαχουρένιος έγραψε:Η επιλογη σου ειναι ψυχολογικη: δεν σου παει καρδια να ψηφισεις τους ''προδοτες''. Δεν μπορεις να παραδεχθεις οτι εχεις κανει λαθος μετα απο τοσες συζητησεις και καυγαδες που πιθανον εχεις κανει.

Κι εσένα ψυχολογική είναι η άρνησή σου: Δεν μπορεί οι..."lite νεοφιλελέ αριστερούληδες" να καταφέρνουν κάτι σε κοινωνική πολιτική και να βοηθάνε αδύναμους και μάλιστα χωρίς σοσιαλιστική επανάσταση! Φύσει αδύνατον! Μα τον Λένιν! :D
Εντάξει παραιτούμαι γιατί όπως βλέπεις δεν έχει νόημα. Καλή καρδιά κι αγάπη μόνο! ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2018, 16:32

BaKXOS_Lysios έγραψε:Κι εσένα ψυχολογική είναι η άρνησή σου: Δεν μπορεί οι..."lite νεοφιλελέ αριστερούληδες" να καταφέρνουν κάτι σε κοινωνική πολιτική και να βοηθάνε αδύναμους και μάλιστα χωρίς σοσιαλιστική επανάσταση! Φύσει αδύνατον! Μα τον Λένιν! :D
Εντάξει παραιτούμε γιατί όπως βλέπεις δεν έχει νόημα. Καλή καρδιά κι αγάπη μόνο! ;)

Αν καταφεραν κατι φερε μου πηγες. Εγω μιλαω με επισημα στοιχεια και συ μου απαντας με προσωπικες μαρτυριες που δεν ξερω καν αν στεκουν.

Τετοιες εξυπναδες λεγατε και προεκλογικα, οτι ειμαστε απολιθωματα, εκτος τοπου και χρονου, οτι ο Αλεξης θα βαρεσει το χερι στο τραπεζι και θα βρεξει χρημα απο την Ευρωπη και οταν ηρθε η ωρα κανατε ακριβως αυτα που λεγαμε οτι θα κανατε, δηλ. στησατε κωλο οπως οι προηγουμενοι.

Οποτε νομιζω δε σε παιρνει να λες χαζομαριτσες. Βγηκατε, εξεταστηκατε στην πραξη και αποδειχθηκατε λιγοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Αύγ 2018, 16:40

Βάκχε καμιά σχέση ! Και ο σύριζα και οι νδσοκ τον αδύναμο γαμάνε ! Και ο λόγος είναι πως αμφότεροι στηρίζουν τους κομματικούς τους στρατούς στο οποίους μέσα ΔΕΝ βρίσκονται οι αδύναμοι (γιατι αν βρισκόντουσαν δεν θα ήταν κομματικός στρατός) ! Το ασφαλιστικό είναι το ισχυρότερο παράδειγμα !

Τον υψηλότερο μέσο όρο σύνταξης γήρατος ακόμα και σήμερα, λαμβάνει ο πρόωρα συνταξιοδοτούμενος του ευρύτερου δημοσίου τομέα ο οποίος θα είναι και τα περισσότερα χρόνια συνταξιούχος απόλους τους άλλους ! Αντίθετα τον χαμηλοσυντοξιούχο ο οποίος μάλιστα δεν είναι και πρόωρα συνταξιοδοτημενος, τον εκμηδενίσανε ακόμα περισσότερο.
Στα μνημόνια ακολουθήθηκε η συνταγή της μεταπολίτευσης : οι αδύναμες ομάδες της κοινωνίας να επιδοτούν τις μέσες και πιο ευκατάστατες γιατί οι μέσες και πιο ευκατάστατες είναι αυτές που ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Σεπ 2018, 15:13

Πρετεντέρης έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτοι που ανεφερες ειναι μουργα, αλλα δεν ειναι εκεινοι που χρεοκοπησαν την χωρα.

Οι δικοι σας οι ''σοβαροι'' το εκαναν.

Ναι, οι ζαίοι φέσωσαν τη χώρα 100 δισ. σε ένα εξάμηνο το 15. :laugh1:

Πασόκ- ΝΔ χρεοκόπησαν τη χώρα, ναι. Τώρα που ήρθε ο λογαριασμός, τι προτείνεις; Να πάμε σε δραχμή και καταστάσεις κράτους παρία, για να έχει πριαπισμό ο Κιμ; Προτείνεις κάποιον άλλο διαχειριστή; Τι προτείνεις;

ανήκουστο
να βγαίνουν τα νεοφίλια απο πάνω κι όλας
ρε μνήμη αμοιβάδας νομίζεις ότι έχουμε;

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&a ... 74&cid=122

για κάνε μερικές γαργάρες που θέλετε να έχετε και πολιτικό λόγο
οι πολιτικοί αλήτες πρέπει να ποινικοποιούνται

θες να φτιάξουμε ένα νήμα για να συζητήσουμε ένα ένα όλα αυτά τα ανδραγαθήματα σας;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Σεπ 2018, 15:23

να κι άλλες ηρωικές στιγμές που πέρασε η ένδοξη παράταξη του πουστοκ

https://www.news247.gr/afieromata/ta-sk ... 93439.html

θαυμάστε πασόκια και ξαναδιάβαστε οι νεώτεροι να μάθετε και να θυμηθείτε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΝΔ-σανό για φόρους

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Σεπ 2018, 16:23

Διάδοχος έγραψε:
pan έγραψε:Ο μόνος τρόπος για να υπάρχει χαμηλότερη φορολογία -για τις επιχειρήσεις - είναι ο ένας και γνωστός.
Φορολογία στο λαό.
Για αυτό σκίζεται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Για περισσότερη φορολογία στο λαό.

Έστω. Ας πάει το ατομικό αφορολόγητο σε αρνητικά επίπεδα.

Ψηφίζουμε φιλελεύθερο αστικό κόμμα, περιμένουμε χαμηλότερη φορολογία για τις επιχειρήσεις.

Screenshot.

Τώρα.

Για να βλέπουμε μετά ποιοι είναι οι ξυπνητζήδες σανοφάγοι.

Λαικοδεξιοι ειναι.
Οχι φιλελευθεροι.
Ελεος δλδ
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”