oldjedi έγραψε:Ναι και εδω και 3 χρονια εχω δηλωσει πως δεν ξαναψηφιζω ΑΝΕΛ εστω και αν ειναι ευρωσκεπτικιστες ...
Δηλαδη μεχρι 2 χρονια ησουν φουλ ευρωλιγουρης. Εγω δεν ημουν ποτε ευρωλιγουρης αρα μην μου κουνας το δακτυλο.
Ποτε δεν ειχε την πρωτοκαθεδρια ... Προσπαθησε 2 φορες να την αποκτησει , εκανε 2 πολεμους και εφαγε 2 χλαπατσες ...Τωρα εχει χρησιμοποιησει την οικονομια και τα εχει καταφερει σε μεγαλο βαθμο ...Το θεμα ειναι ΑΝ αυτο ειναι επιθυμητο η οχι ...Ανεκαθεν την πρωτοκαθεδρια την ειχε η Γαλλια σε συνδυασμο με την Ιταλια ..
Απο την ενωση των 2 Γερμανιων και μετα, η πρωτοκαθεδρια ειναι στα χερια της Γερμανιας με την Γαλλια σαν δευτερος ισχυροτερος παικτης. Το ιδιο ισχυε την εποχη που μπαιναμε στο ευρω και οι πασοκονεοδημοκρατες ειχατε χεστει απο την χαρα σας.
Ναι το εχεις παρακανει με την ασχετοσυνη σου ...με εχει τρελλανει το να βλεπω καποιον τοσο ασχετο να εχει γνωμη επι παντος επιστητου , χωρις να εχει διαβασει ουτε τα μαθηματα του ... Μην με τρελλαινεις αλλο , να χαρεις ...
Παντα γραφω τεκμηριωμενα, σε αντιθεση με σενα που κρινεις καταστασεις αναλογα με αν ανεβαινει ή πεφτει το προσωπικο σου εισοδημα.