ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 21 Φεβ 2015, 20:38

Αν τους δώσει χαρτιά, πολλοί θα πάνε Ευρώπη και πολύ περισσότεροι θα έρχονται με καραβιές. Κάτσε να το πάρουν πρέφα (θέμα ημερών) και θα γίνει της Πόπης.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:40

Χαοτικός έγραψε:Ήδη όμως ξέρω ότι δεν θα δώσω τάληρο που θα πάω μεθαύριο στο παίδων, δεν θα φορολογηθώ άμα βγάλω δώδεκα, δεν θα δώσω χαράτσι και κάνα δυο άλλα που ακούστηκανα αλλά εγώ τα έγραψα.

Αυτά δεν τα ξέρεις, αυτά είναι οι προεκλογικές υποσχέσεις. Δεν έχουν γίνει νόμοι. Ούτε οι ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων, ούτε η αποτροπή κατασχέσεων, ούτε τίποτε.
Για να ισχύσουν θα πρέπει να τα εγκρίνει η Τρόικα, αυτό υπέγραψε προχθές ο Βαρουφάκης. Αυτό είναι που σας παρουσιάζουν για νίκη τα συριζομποτς. Και αυτός είναι ο λόγος που πέφτει το κράξιμο. Ξυπνήστε.
Και όχι δεν ακούστηκαν ακριβώς έτσι, ακόμη και στο φανταστικό σενάριο όπου γίνουν όλα αποδεκτά, δεν θα εφαρμοστούν άμεσα, αλλά μετατεθούν για το μέλλον, μετά το 2015, και βλέπουμε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:47

Kauldron έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:
Kauldron έγραψε:Ας γίνει δημοψήφισμα.

Το επιτρέπει το Σύνταγμα; Γιατί κάπου έχω ακούσει ότι τα δημοψηφίσματα για δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα απαγορεύονται (μπορεί να μην ισχύει κιόλας, δεν είμαι ειδικός)

Δεν πειράζει σύντροφε, κι άλλοι δεν είναι ειδικοί, και λένε οτι το να βγείς από το ευρώ γίνεται μόνο μπαμ και κάτω, και δεν γίνεται να προετοιμάσεις την έξοδό σου, και αυτή η θέση είναι και αξίωμα.

Ναι, την προετοιμάζεις υπογράφοντας μνημόνια και φέρνοντας την οικονομία σου στα μέτρα ΕΕδικού προτεκτοράτου.

Αν διαφωνείς, πρέπει να το κάνεις ορθολογικά, όχι με ατάκες. Δλδ να μας πεις συγκεκριμένα, τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις εντός ΕΕ για να προετοιμάσεις έξοδο και επιστροφή σε Δραχμή, υπογράφοντας δανειακές συμβάσεις και αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις για μεταρρυθμίσεις υπό την εποπτεία της Τρόικας;

Βασικά, πιο πριν, να μας πεις, τι προετοιμασίες χρειάζονται για να επιστρέψεις στην Δραχμή; Στο πως θα το κάνεις αυτό δεμένος χειροπόδαρα μπορούμε να πάμε μετά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Φεβ 2015, 20:49

Diadochos έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Εγω σου λεω οτι ζω εδω οπως εσυ και προσυπογραφω αυτα που λεει ο Διαδοχος αν οχι 100%,99%.

Αν κατάλαβες τί ακριβώς λέει ο Διάδοχος, ενημέρωσε κι εμένα, γιατί στο ένα νήμα ο Διάδοχος λέει "γιούρια στους Γερμανούς" στο άλλο "οι Έλληνες είναι κακοί μαθητές και πρέπει να συνετιστούν".
Εγώ δεν βγάζω άκρη.

Το γιούρια στους Γερμανούς ισχύει διαχρονικά. Το ίδιο και η έξοδος απο την ένωση μαφιόζων που ακούει στο όνομα ΕΕ.

Το άλλο με τους κακούς μαθητές ΕΛ δεν το καταλαβαίνω. Κακοί μαθητές σε τι και συνετισμός πως;
Αν εννοείς ότι πρέπει να τους γαμήσει -με βαζελίνη, όλα κι όλα- ο σύριζα για να βάλουν μυαλό που ονειρευόταν καταγωγή νίκης στους Γερμανούς με παίκτη Βαρουφάκη και νταούλια Τσίπρα, τότε ναι, να τους σκίσει μπας και συνέλθουν.

Ξέρω 'γω? Εσύ πές μου που συμφωνούσες όταν τα 'λεγε ο Λίβρας.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:50

Kauldron έγραψε:
Diadochos έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Εγω σου λεω οτι ζω εδω οπως εσυ και προσυπογραφω αυτα που λεει ο Διαδοχος αν οχι 100%,99%.

Αν κατάλαβες τί ακριβώς λέει ο Διάδοχος, ενημέρωσε κι εμένα, γιατί στο ένα νήμα ο Διάδοχος λέει "γιούρια στους Γερμανούς" στο άλλο "οι Έλληνες είναι κακοί μαθητές και πρέπει να συνετιστούν".
Εγώ δεν βγάζω άκρη.

Το γιούρια στους Γερμανούς ισχύει διαχρονικά. Το ίδιο και η έξοδος απο την ένωση μαφιόζων που ακούει στο όνομα ΕΕ.

Το άλλο με τους κακούς μαθητές ΕΛ δεν το καταλαβαίνω. Κακοί μαθητές σε τι και συνετισμός πως;
Αν εννοείς ότι πρέπει να τους γαμήσει -με βαζελίνη, όλα κι όλα- ο σύριζα για να βάλουν μυαλό που ονειρευόταν καταγωγή νίκης στους Γερμανούς με παίκτη Βαρουφάκη και νταούλια Τσίπρα, τότε ναι, να τους σκίσει μπας και συνέλθουν.

Ξέρω 'γω? Εσύ πές μου που συμφωνούσες όταν τα 'λεγε ο Λίβρας.

Λινκ, για να καταλάβω για τί μιλάς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:54

exomotis έγραψε:
Diadochos έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:Ενω αν βγεις απο την Ευρωπη θα ελεγχεις την οικονομια σου ε; Και θα μπορεσεις να τιθασευσεις και την Τουρκια ε; Και θα ελεγξεις και τους λαθρους ε;

Ξυπνατε, οι εποχες εχουνε αλλαξει..Ειναι η περιοδος των συμμαχιων..Ουδες μενει μονος του...ΚΑι συμμαχιες σημαινουνε υποχωρησεις...

Αυτά λέει και το συριζομποτ, και ο Τσίπρας ο ίδιος.

Εσυ τι λες?
Τινος μποτ εισαι δηλαδη?

Για ξηγα το σχεδιο?

Συριζομπότ, το δικό μου σχέδιο είναι όσοι θέλουμε έξοδο απο την ΕΕ και Δραχμή να κάτσουμε κάτω και να κάνουμε σχέδιο. Εϊμαι μποτ αυτής της ιδέας, να ξέρουμε τι σημαίνει ρήξη και έξοδος, και πως μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό, συγκεκριμένα.

Εσύ μπορείς να μουγκανίζεις προσωπολατρικά για τον σούπερ μακιαβέλικό Τσίπρα που πρέπει να ψηφίσουμε γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός απο την ΕΕ και το Ευρώ, και να προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο με χυδαίο τρόπο, να παρουσιάζεις τα προσκυνήματα ως νίκες.

Ο καθένας την δουλειά του, συριζομποτ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Φεβ 2015, 21:05

Tα σβησα, Διάδοχε. Μαλακία μου, έπρεπε να τα πάω στο trash.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 21 Φεβ 2015, 21:05

Τώρα είδα τον τίτλο. Δεν θέλω ρε φίλε να επανενταχθώ. Είμαι αποσχισμένος κοινωνικά πριν το μνημόνιο.

Τέλος πάντων καλό είναι να περιμένουμε και θα δούμε αν είναι μνημόνιο ή όχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 21 Φεβ 2015, 21:06

εγω εχω ξεκινησει ττον αγωνα εδω και 2 χρονια περιπου :D
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 21 Φεβ 2015, 21:07

Για 4 μήνες όχι ΦΠΑ, όχι μείωση συντάξεων, καμία εφαρμογή παλιού μνημονίου στα εργασιακά, όχι μεταβολές στα εργασιακά το είπαν οι ειδήσεις.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”