Τήρηση της οδηγίας"Μην ανοίγετε θέματα στα φόρουμ που αφορούν Π.Πολλάκη, πεθαμένο πανεπ.άσυλο, Novartis, Παπαγγελόπουλο"

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Ποιο θέμα επικαιρότητας νομίζετε ότι έχει επιμελώς σκεπαστεί με άσχετα και αδιάφορα νήματα;

Προανακριτική
3
16%
Πολλάκης – Τζανακόπουλος
6
32%
Novartis
1
5%
Τουρκικές προκλήσεις έρευνας και εξόρυξης στην κυπριακή ΑΟΖ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Επέτειος Πολυτεχνείου – Ένδοξη παρουσία του Τσίπρα (ιδρωμένου με το χοντρό πέτσινο μπουφάν μοτοσικλετιστή μέσα στη ζέστη) στα πρώτα 500 μέτρα μέχρι το ξενοδ. Μ. Βρετανίας μην θυμώσει ο Τράμπ
2
11%
Πεθαμένο Πανεπιστημιακό Άσυλο
3
16%
ΑΣΟΕΕ, μπαχαλάκηδες, εξευτελισμός αντεξουσιαστών που δεν κατάφεραν να σηκώσουν ούτε μία γλάστρα σε ταράτσες (Σχεδιαζόμενη επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές σε δημόσια ουρητήρια για αιφνιδιασμό της Αστυνομίας)
4
21%

Σύνολο ψήφων: 19

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τήρηση της οδηγίας"Μην ανοίγετε θέματα στα φόρουμ που αφορούν Π.Πολλάκη, πεθαμένο πανεπ.άσυλο, Novartis, Παπαγγελόπο

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιούλ 2020, 06:49

Πάντως τα καλά της νουδούλας τώρα που μας κατσικώθηκε πρέπει να τα λέμε..
:D

Πρόκληση: Ο δήμος Χερσονήσου κάνει προσλήψεις με βάση τον νόμο του εμφυλίου για τα κοινωνικά φρονήματα! (έγγραφο)

Εικόνα
Είμαστε στο καλοκαίρι του 2020 και όμως ο δήμος Χερσονήσου προκειμένου να προσλάβει υδρονομείς ζητάει… πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, με βάση έναν Αναγκαστικό Νόμο του εμφυλίου πολέμου, που έχει μάλιστα καταργηθεί από την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου το 1981, με ένα από τα πρώτα νομοθετήματά της!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η δημοτική αρχή Χερσονήσου έφερε στο δημοτικό συμβούλιο (τηλεδιάσκεψη) θέμα για την πρόσληψη 8 υδρονομέων άρδευσης, με συμβάσεις διάρκειας 5 μηνών.

https://www.candiadoc.gr/2020/06/30/pro ... wKewhJS-FE
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τήρηση της οδηγίας"Μην ανοίγετε θέματα στα φόρουμ που αφορούν Π.Πολλάκη, πεθαμένο πανεπ.άσυλο, Novartis, Παπαγγελόπο

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιούλ 2020, 06:51

Στη Βουλή οι αλλαγές στη σύμβαση των περιφερειακών αεροδρομίων της Fraport που αναστέλλει πληρωμές από τον Χάρη Μαμουλάκη
Εικόνα

Η τροποποίηση που πραγματοποίησε η Κυβέρνηση της ΝΔ στη σύμβαση παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport Greece (άρθρο 6 της από 01.05.2020 ΠΝΠ, A’90, η οποία κυρώθηκε με το ν.4690/2020, Α’104) και η οποία αναστέλλει την καταβολή των χρηματικών οφειλών των παραχωρησιούχων που προβλέπονται από τις αρχικές συμβάσεις χωρίς καμία άλλη συνέπεια, έρχεται τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στη Βουλή, με Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναδεικνύει ένα μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με ευθύνη της Κυβέρνησης της ΝΔ και ζητάει διευκρινίσεις από τους Υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με το εάν:

1) Παρέλαβε ειδοποίηση Δυσμενούς Συμβάντος από τον Παραχωρησιούχο των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων, ποιο είναι το περιεχόμενό της και ποια τα αιτήματα.

http://agonaskritis.gr/%cf%83%cf%84%ce% ... NThFs9iLo4

καταλάβαμε τώρα γιατί έχει λυσσάξει ο θεοδωρικάκος να μας σερβίρει τον καολγρίτσα
:D
αλήτες
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιούλ 2020, 06:55

στάσου νικολακη έχουμε και άλλα που περιμένουμε να σχολιάσεις....

και να μην κάνεις μούγκα (ως συνήθως)
:laugh1:
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΥΠ κατέγραψε υπουργούς ΝΔ για εμπλοκή σε παιδεραστία

«Τώρα που αποδεικνύεται ότι το παρακράτος ήταν μαύρο και γαλάζιο, η ΝΔ θυμήθηκε να βγάλει από τη ναφθαλίνη τον κ. Καλογρίτσα, τον οποίο το 2016 τον κατηγορούσε ως αναξιόπιστο για τα βοσκοτόπια, και να τον τοποθετήσει ξανά στη πολιτική σκηνή, πλέον ως αξιόπιστο».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσουν σχετικά με τα όσα αποκαλύπτονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, από καταγραφές της ΕΥΠ για εμπλοκή στελεχών της ΝΔ σε υποθέσεις παιδεραστίας, παραδικαστικού κυκλώματος αλλά και εγκληματικών οργανώσεων. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο πανικό τόσο λόγω της οικονομίας, που την έχει βουλιάξει, όσο και από τις σημερινές αποκαλύψεις για επίσημες καταγραφές από την ΕΥΠ. Οι καταγραφές αυτές αποκαλύπτουν πρώην υπουργούς και στελέχη της ΝΔ με σοκαριστικούς διαλόγους να εμπλέκονται σε παιδεραστία και να συνεργάζονται με ένα μαφιόζικο παρακράτος, με δικαστές που καταγράφονται να υποστηρίζουν ότι στήνουν δίκες υπέρ χορηγών της ΝΔ με ανταλλάγματα».

«Τώρα λοιπόν που αποδεικνύεται ότι το παρακράτος ήταν μαύρο και γαλάζιο, η ΝΔ θυμήθηκε να βγάλει από τη ναφθαλίνη τον κ. Καλογρίτσα, τον οποίο το 2016 τον κατηγορούσε ως αναξιόπιστο για τα βοσκοτόπια, και να τον τοποθετήσει ξανά στη πολιτική σκηνή, πλέον ως αξιόπιστο. Ξαναλέμε λοιπόν: Τις δοσοληψίες του συγκεκριμένου επιχειρηματία και τα ανεξόφλητα χρέη του προς τρίτους επιχειρηματίες ίσως τα γνωρίζουν καλύτερα ο κ. Θεοδωρικάκος, ως παλιός συνεργάτης και οικογενειακός συνέταιρος και ο κ. Λοβέρδος ως συνήγορός του.

Σε κάθε περίπτωση, οι φθηνοί και στημένοι αντιπερισπασμοί στους οποίους καταφεύγει η ΝΔ δεν πρόκειται να της δώσουν διέξοδο διαφυγής. Οφείλει να δώσει απαντήσεις τώρα ο κ. Μητσοτάκης για το παρακράτος που ανέχεται μέχρι και τους παιδεραστές, των οποίων η εγκληματική δράση, όπως είναι φανερό εδώ και χρόνια, δεν φαίνεται να τον θίγει. Και πιο συγκεκριμένα, να απαντήσει ξεκάθαρα:

Θα διώξει τους πρώην υπουργούς του και τον νυν βουλευτή του που πιάστηκε από τον κοριό της ΕΥΠ να έχουν συναλλαγές με το παρακράτος των επίορκων αστυνομικών και εμπλοκή μέχρι και σε υπόθεση παιδεραστίας;
Θα πει κάτι για τον χρηματισμό ανώτατων δικαστικών από επώνυμους φίλους του;
Θα περιμένουμε απαντήσεις και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε».

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Σε εκτενές δημοσίευμά του το Documento υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή του «έναν τόμο με ενημερωτικά σημειώματα και υλικό από νόμιμες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ από το 2017». Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για στενή συνεργασία μαφιόζων με πολιτικούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και και δικαστικούς, υπάρχει ακόμα και αναφορά για πρώην υπουργό που εμπλέκεται σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου. Μάλιστα, όπως σημειώνει, στις συνομιλίες φαίνεται δικαστικοί να µιλούν για «γλυκά» στο τηλέφωνο υπονοώντας το ποσό της εξαγοράς τους, ενώ υπουργοί της Ν∆ οµολογούν στις συνοµιλίες ότι στήνουν κοµπίνες και εφόδους µέσω του Σ∆ΟΕ για να εκβιάσουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι παρακολουθήσεις έβαλαν στο στόχαστρό τους έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και µετέπειτα πολιτευόµενο µε το τότε κόµµα που είχε ιδρύσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον κύριο Ψ., και έναν συνεργάτη του, τον κύριο Λ. Οι δυο τους, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, φαίνεται ότι ήταν ο συνδετικός κρίκος µεταξύ όλων των δραστηριοτήτων του παρακράτους. Οι δυο φέρεται να συνοµιλούσαν µε µέλη της ηγεσίας της αστυνοµίας και οι σχέσεις δεν ήταν µόνο προσωπικές, καθώς ανώτεροι αξιωµατικοί της ΕΛΑΣ άλλοτε τους εξυπηρετούσαν ακόµη και µε στηµένους ελέγχους σε καταστήµατα µε σκοπό τους εκβιασµούς και άλλοτε ζητούσαν οι ίδιοι ρουσφέτια από αυτούς.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Documento, προκύπτει και σχέση τους µε το δικαστικό σύστηµα και µάλιστα µε τον Αρειο Πάγο, αφού φαίνεται πως µιλουσαν απευθείας ή έµµεσα µε δικαστικούς, τρεις εκ των οποίων είναι αρεοπαγίτες. Σύμφωνα με το Documento, στόχος ήταν το στήσιµο υποθέσεων, δύο εκ των οποίων αφορούσαν γνωστούς επιχειρηµατίες-καναλάρχες. Τέλος, από τις συνομιλίες φαίνεται να προκύπτει στενή σχέση με πρώην υπουργό της Ν∆, ο οποίος όχι μόνο στήνει µαζί τους κοµπίνες και µετέχει σε εκβιασµούς, βοηθώντας τους σε ό,τι ζητήσουν, αλλά συµµετέχει ως πελάτης στην έκδοση ανήλικης κοπέλας.

tvxs.gr

http://agonaskritis.gr/%cf%83%cf%85%cf% ... %b3%ce%b9/
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιούλ 2020, 06:57

Απάντηση Τράγκα στο εξώδικο Δημητριάδη: “Είναι αντιληπτό από όλους τους Έλληνες, ότι ένας πρωθυπουργός διώκει ένα δημοσιογράφο”

Με μια μακροσκελή δήλωση ο Γιώργος Τράγκας απαντά στον Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος νωρίτερα είχε προβεί σε εξώδικη διαμαρτυρία, κάνοντας λόγο για συκοφαντία και ψευδείς ισχυρισμούς από πλευράς του δημοσιογράφου.
Εικόνα
Ο Γιώργος Τράγκας, είχε καταγγείλει πριν από μερικές ημέρες ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης βρίσκεται πίσω από την απομάκρυνσή του από το Action 24. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζήτησε από τον Γιώργο Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει τα όσα είχε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα, προειδοποιώντας ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Απαντώντας Γιώργος Τράγκας αναφέρει τα εξής:

«Έλαβα μια εξώδικη διαμαρτυρία από τον κ. Γρηγόρη – Αλέξανδρου Δημητριάδη, ανιψιό του πρωθυπουργού και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, ο οποίος με κατηγορεί ότι τον συκοφαντώ με ψευδής ισχυρισμούς και με απειλεί ότι θα με οδηγήσει στο εδώλιο για να λογοδοτήσω ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης για όσα ψευδή λέω, για τον πανίσχυρο άνδρα του πρωθυπουργικού γραφείου.

Δηλαδή μετά τον βίαιο και ξαφνικό εξοστρακισμό μου εντός τριάντα ημερών από δύο Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς προφανή και ουσιαστικό λόγο, ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης σαφέστατα τώρα με απειλεί και με δικαστική δίωξη και ποινή, επειδή ανέφερα μετά την απώλεια των εργασιών μου, όσα άκουσα από δύο ιδιοκτήτες Μέσων Ενημέρωσης κατά τη βίαιη και άνευ αιτιολόγησης επαγγελματική αποβολή μου.

Αν κατάλαβα καλά, ως δημοσιογράφος με ιστορία μισού και πλέον αιώνα και ως ένα από τα παλαιότερα μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), δεν είχα το δικαίωμα να αναφέρω τι άκουσα ως αιτία των απολύσεων και των παράνομων και αντισυμβατικών ενεργειών εναντίων μου.

Πράγματι, ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης σωστά αναφέρει στο εξώδικο του ότι ποτέ δεν έχουμε γνωριστεί, ποτέ δεν έχουμε συναντηθεί και ποτέ τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει συμβεί να έχουμε κάποιον, έστω και τυχαίο διάλογο. Ουδέποτε στο παρελθόν έχω αναφέρει το όνομα του. Ουδέποτε έχω ασχοληθεί μαζί του. Ακόμη και σε περιόδους που για τον Α ή Β λόγο το όνομα του βρέθηκε στη δημοσιότητα, σε ειδήσεις ή ρεπορτάζ εφημερίδων. Ποτέ δεν τον έθιξα στο παραμικρό. Ενώ έχω πάρει πλήθος συνεντεύξεων από πολλά μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Μαρίκα Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη ) ποτέ δεν έτυχε να ασχοληθώ με τις δραστηριότητες του. Ούτε μία φορά δεν έχω αναφερθεί στο πρόσωπο του από την ημέρα που ανέλαβε διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, μέχρι την ημέρα που μου ζητήθηκε να διακόψω βιαίως το συμβόλαιο μου με τα Παραπολιτικά FM.

Άκουσα για πρώτη φορά ξαφνικά και έντονα το όνομα του μέσα στο γραφείο της ιδιοκτησίας των Παραπολιτικών FM. Εκεί με παρακάλεσαν θερμά, για οποιοδήποτε λόγο, καλό ή κακό, να μην αναφέρω το όνομα του στις εκπομπές μου. Φυσικά αυτό μου προκάλεσε εντύπωση. Είναι από παράξενο έως και παράλογο να μην σου κάνουν «συστάσεις» για την αυστηρή κριτική που ασκείς στον ίδιο τον πρωθυπουργό και να σου «συστήνουν» να μην αναφέρεσαι σε κάποιον που δεν γνωρίζεις και δεν έχεις ασχοληθεί μαζί του. Εύλογα σου δημιουργείται η εντύπωση και η πεποίθηση ότι το πρόσωπο έχει μεγάλη δύναμη και εκ της θέσεως του επηρεάζει άμεσα τη λειτουργία της επιχείρησης.

Για δεύτερη φορά άκουσα το όνομα του κ. Γρηγόρη Δημητριάδη στο γραφείο του ιδιοκτήτη του Action 24 και μάλιστα μετά από εκτεταμένη συζήτηση για τις γνωστές θέσεις μου απέναντι στα ακραία μέτρα του lock down και την πολυσυζητημένη διανομή των 20 εκατομμυρίων στα κανάλια. Εκεί έμαθα ότι ο ιδιοκτήτης του Action 24 κ. Παναγιωτάκης έχει παλαιά και στενή φιλική σχέση με τον κ. Δημητριάδη. Μάλιστα ο κ. Παναγιωτάκης (γεγονός που μου προκάλεσε εντύπωση) μου ζήτησε φορτικά να του πω τη δημοσιογραφική πηγή που μου ανέφερε ότι «ο κ. Δημητριάδης είχε φιλική σχέση με τον επιχειρηματία κ. Λαυράνο». Ομολογώ ότι μέχρι σήμερα δεν έχω αντιληφθεί γιατί δέχθηκα τέτοια πίεση για μία απλή αναφορά μιας φιλικής σχέσης.

Επίσης ο κ. Παναγιωτάκης διακόπτοντας με ένα sms βιαίως το συμβόλαιο μου και προξενώντας μου σοβαρότατες επαγγελματικές και οικονομικές βλάβες, μου έστειλε ως αιτία της απομάκρυνσης μου, δύο αναπαραγωγές σχολίων μου σε άλλα site, τα οποία εστίαζαν στον τίτλο τους τον κ. Δημητριάδη. Τα έδωσα στη δημοσιότητα και ασφαλώς δεν είναι fake news. Και στις δύο περιπτώσεις του πρωτοφανούς και φασιστικού επαγγελματικού εξοστρακισμού μου, ανέφερα κατ’ επανάληψη σε πλήθος εύλογων ερωτημάτων συναδέλφων, ότι όπως άκουγα εντός των καναλιών, αυτοί (οι εξοστρακισμοί) «συνέβησαν με οδηγίες του κ. Δημητριάδη».

Πάντα ανέφερα ότι προφανώς αυτό συνέβη εξαιτίας της κριτικής μου στον πρωθυπουργό και τις πολιτικές επιλογές του. Όπως δεν έθιξα τον κ. Δημητριάδη επί σειρά ετών έτσι και τώρα δεν θα ανέφερα το όνομα του, εάν δεν μου το έλεγαν αυτοί που «υποχρεώθηκαν» να με απομακρύνουν από τα κανάλια τους. Άλλωστε με «προειδοποιούσαν» πολύ καιρό πριν με απομακρύνουν.

Εγώ επί μισό αιώνα και πλέον δεν κάνω ποτέ fake news ούτε αναλαμβάνω «εργολαβίες». Για μένα η είδηση είναι ιερή και το σχόλιο ελεύθερο. Βασικά, όσα είπα για τους εξοστρακισμούς, γεγονός που έγινε απολύτως κατανοητό από όλους τους συναδέλφους μου, αφορούσαν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και όχι αυτόν που διαβίβαζε τη δυσφορία του, την οργή του και τις εντολές του. Σ’ αυτό το έργο, μεταπολιτευτικά, έχουμε γίνει πολλές φορές θεατές. Δεν είμαι άνους για να μην καταλαβαίνω ποιος με διώκει και ποιος θέλει να φιμωθώ και μη λέω αυτά που λέω για την οικονομία ή τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Άλλος είναι ο εντολέας και άλλος είναι ο διαβιβαστής.

http://agonaskritis.gr/331912-2/

ερε γλέντιααααα
:pardon:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιούλ 2020, 07:00

«Λένε, δεν γίνονται αυτά στα καλά καθούμενα – Και όμως, γίνονται»: Μαρτυρία σοκ από την επιδρομή της ΔΡΑΣΗ στα Εξάρχεια

Σοκ προκαλεί μαρτυρία θύματος της αστυνομικής βίας από την ομάδα ΔΡΑΣΗ στα Εξάρχεια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Εικόνα
Με δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που συνοδεύουν φωτογραφίες, ο νεαρός που έπεσε θύμα της αστυνομικής βαρβαρότητας περιγράφει όσα έλαβαν χώρα στην πλατεία Εξαρχείων και την γύρω περιοχή.

«Έχασα πολύ αίμα και χρειάστηκα αρκετά ράμματα. ”Σιγά το πράγμα”, θα πει κανείς. ”Έχουν γίνει και χειρότερα”. ”Δεν μπορεί, κάτι θα έκανε κι αυτός. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στα καλά καθούμενα”. Λοιπόν, γίνονται. Και συμβαίνουν κυριολεκτικά στον οποιονδήποτε», σημειώνει.
"Sponsored links"

Αναλυτικά η ανάρτηση-μαρτυρία:

«Ούτε ο πρώτος και δυστυχώς ούτε ο και ο τελευταίος..

Παρασκευή 3 Ιουλίου προς Σάββατο, ώρα 00:45, φτάνω Εξάρχεια να συναντήσω την παρέα μου. Στην Πλατεία Εξαρχείων, που λόγω συναυλίας είναι γεμάτη κόσμο, μπάτσοι σκάνε από το πουθενά, περικυκλώνουν τα τριγύρω στενά και αρχίζουν να μας επιτίθενται, σαν σε επίδειξη στρατηγικού σχεδιασμού. Ο κόσμος γύρω μου αρχίζει να τρέχει, το ίδιο κάνω κι εγώ που μόλις είχα φτάσει. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι συμβαίνει, όπως και κανένας μας άλλωστε. Από την Πλατεία πλήθος κόσμου (μέσα κι εγώ) φεύγει τρέχοντας στη Θεμιστοκλέους με κατεύθυνση προς Ομόνοια. Οι μηχανές της αστυνομίας έρχονται γκαζωμένες από την πλατεία και κυριολεκτικά πατάνε κόσμο. Τελικά κάποιους μας περικυκλώνουν. Οι μπάτσοι πλέον είναι ένα βήμα πίσω μου.

Στην πρώτη προσπάθεια διαφυγής μου, με πατάνε στο δεξί μου πόδι με τη ρόδα της μηχανής (είχα ανέβει στο πεζοδρόμιο για να γλιτώσω) και αφού πλέον δεν υπήρχε διέξοδος φωνάζω, σηκώνοντας τα χέρια “είμαι ακίνητος, είμαι ακίνητος” μη προβάλλοντας αντίσταση.. Το αποτέλεσμα ήταν να με χτυπήσουν στο κεφάλι με γκλοπ και να μου προκαλέσουν μεγάλη αιμορραγία.

Όντας ζαλισμένος και με το αίμα –χωρίς υπερβολές- να λούζει το σώμα μου, καταφέρνω να φτάσω σε μαγαζί στην Κωλέττη (Μαύρος Γάτος). Οι θαμώνες εκεί μου σκουπίζουν τα αίματα, μου δίνουν πάγο και καλούν ασθενοφόρο. Καταφθάνει μισή ώρα αργότερα. Λίγο πρίν μπούμε στο ασθενοφόρο με την παρέα μου, έρχεται δεύτερη κατά μέτωπο επίθεση της αστυνομίας στην Κωλέττη: πετάνε δακρυγόνα και κρότου λάμψης, με τις μηχανές τους ρίχνουν κάτω τα τραπέζια των μαγαζιών, με τα γκλομπ χτυπάνε ανθρώπους που απλά είχαν βγει για διασκέδαση.

Έχασα πολύ αίμα και χρειάστηκα αρκετά ράμματα. «Σιγά το πράγμα», θα πει κανείς. «Έχουν γίνει και χειρότερα». «Δεν μπορεί, κάτι θα έκανε κι αυτός. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στα καλά καθούμενα»..

Λοιπόν, γίνονται. Και συμβαίνουν κυριολεκτικά στον οποιονδήποτε. Η τυφλή έννομη βία της αστυνομίας θα συνεχίσει να επιβάλλεται, ακόμα κι αν θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε εμάς κάτι τέτοιο, γιατί εμείς ούτε εγκληματίες είμαστε, ούτε μαφία, ούτε υποκινούμενοι χούλιγκανς. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν για να προστατευτούμε από αυτούς που (υποτίθεται ότι) μας προστατεύουν; Να κρυφτούμε; Να μη βγαίνουμε έξω; Αυτό θέλουν; Ποιος μας εγγυάται πλέον ότι είμαστε ασφαλείς;

Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας σε αυτή την αστυνομοτρομοκρατία.

Να μη μείνουμε άπραγοι.

http://agonaskritis.gr/%ce%bb%ce%ad%ce% ... %bf%cf%8d/
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιούλ 2020, 07:05

νικολάκηηηηη
θες ακόμα να πούμε τίποτα για τον καλογρίτσα;;;;
ή την κάνεις μούγκα;

:laugh1: :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Ιούλ 2020, 08:58

Καλή δουλειά κάνετε Συντονιστές.

Τσιμουδιά. Κανένας δεν παρεκκλίνει από τη γραμμή που χαράξατε. Το φόρουμ σας αποπνέει το "Ηθικό Πλεονέκτημα της Αριστεράς", όπως το διαμόρφωσε ο Κράχτης σας, ο οποίος ποστάρει ασύστολα και βάζει τον διαδικτυακό του κλώνο (που ούτως ή άλλως τον έχω και αυτόν σε παράβλεψη) να απαντάει κατά ριπάς, σ' αυτά που γράφω, έτσι για την Ιστορία.

Θυμηθείτε τι γραφόταν εδώ μέσα για τον Παπά, τον Τσίπρα και τις τηλεοπτικές άδειες, όπως τα είχε ενορχηστρώσει ο Κράχτης σας, με τους κλακαδόρους του ("Ούτε μία στο εκατομμύριο να ακυρώσει το Σ.τ.Ε. Απόφαση της Κυβέρνησης").

Και οι πιστοί σας, ευπειθέστατοι τηρούν την οδηγία σας.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Ιούλ 2020, 15:18

NikosVy έγραψε:Καλή δουλειά κάνετε Συντονιστές.

Τσιμουδιά. Κανένας δεν παρεκκλίνει από τη γραμμή που χαράξατε. Το φόρουμ σας αποπνέει το "Ηθικό Πλεονέκτημα της Αριστεράς", όπως το διαμόρφωσε ο Κράχτης σας, ο οποίος ποστάρει ασύστολα και βάζει τον διαδικτυακό του κλώνο (που ούτως ή άλλως τον έχω και αυτόν σε παράβλεψη) να απαντάει κατά ριπάς, σ' αυτά που γράφω, έτσι για την Ιστορία.

Θυμηθείτε τι γραφόταν εδώ μέσα για τον Παπά, τον Τσίπρα και τις τηλεοπτικές άδειες, όπως τα είχε ενορχηστρώσει ο Κράχτης σας, με τους κλακαδόρους του ("Ούτε μία στο εκατομμύριο να ακυρώσει το Σ.τ.Ε. Απόφαση της Κυβέρνησης").

Και οι πιστοί σας, ευπειθέστατοι τηρούν την οδηγία σας.

Είναι γεγονός ότι τα νεοφίλια βρίσκονται σε κατάσταση παροξυσμού

απ την μια οι αποκαλύψεις με τις παιδοφιλίες, απ την άλλη πήγανε να βάλουν τον τσίπρα στο κάδρο αλλά δεν τους βγαίνει γιατί κανείς δεν την τρώει την μπανανόφλουδα, βέβαια κρύψανε πάλι τα κλεμμένα της νοβάρτις, ενώ έξω στο αμέρικα πέφτει πρόστιμο εδώ τα λαμόγια δεν είδαν δεν άκουσαν
τώρα για τις σαχλαμάρες του τραγικού αποτυχημένου κούλη με τα νομοσχέδια ειδικά εκείνο της τεχνικής πέφτει γέλιο πλέον ή με τα καραγκιοζιλίκια και τις προκλητικότητες του ανεψιού και τις ..ζαρντινιέρες...
Εντάξει τώρα
αν αυτό ονομάζεται σοβαρό πολιτικό κλίμα ...τι άλλο να πω

Είμαστε στην τραγικότερη θέση σαν μια χώρα με το ανεπαρκέστατο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αυτές τις μέρες που περνάμε με τους τούρκος να παίζουν έξω από την πόρτα μας..
τρέμω μην τύχει και καταλάβει ο ερντογαν πόσο τσίρκο είμαστε..

Και σε όλα αυτά ο νικολάκης εγκαλεί τους συντονιστές για τον κλώνο του Αρίστου ..εμένα..!!!!!

Αριστοοοοοοοοοοοοοοοο
έλα εδω ρε να γελάσουμε με το νεοφίλι
μιλάμε έχει παρανοήσει, όπως όλα τους απο τα σκληρά ναρκωτικά
:laugh1:

λοιπόν νικολάκη
αφου δεν μου κάθεται η ελενίτσα θα ξεσκίζω εσένα κάθε μέρα και θα σου ποστάρω εδώ τα σκάνδαλα και τις λαμογιές των πατρόνων σου
έτσι για να γελάμε κάθε μέρα με τα χάλια μας
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Ιούλ 2020, 15:22

ωραία διασκεδάζουμε με τον νοκολάκη που μαζεύει τάπες, νομίζω ότι είναι πιο βελτιωμένη έκδοση του γιανόπουλου

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Ιούλ 2020, 16:16

20% διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖA, σύμφωνα με τισ δημοσκοπήσεις, και εσείς - με το να μη δημοσιεύετε τίποτα κατά του ΣΥΡΙΖΑ - ελπίζετε ότι θα δώσετε φτερά στο κόμμα των Αναρχικών που συρρικνώνεται και συρρικνώνεται.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”