Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2019, 15:34

jerdacuttup man έγραψε:στον τροπο βρε ειναι η διαφορα, μην το ψαχνεις, ειναι προφανες.
Αλλα κανε δουλειά σου μη μασας.
Ειναι και μερικοι κουτοι που ισως τους πεισεις.

Aσε φιλε ξερω το παραμυθι. Η θεωρια του ''γαλαζιου σφυροδρεπανου'' ειναι πασοκικης προελευσης και τωρα την υιοθετησατε και σεις.

Τραβα δες πως μιλαει η Ζωη και ο Βαρουφακης για τον Αλεκση και μετα πες μου.
0 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 24 Μαρ 2019, 15:36

http://teddygr.blogspot.com

Ο καλυτερος όλων.
Εδω διαβαζεις πραγματικο αριστερό και μετα τον συγκρινεις με τους γιαλαντζί. (λαχουρενιους, μιστερ μαξ, ναμρέιλ κλπ)
Αλλο χτυπάω το σύστημα και άλλο χτυπαώ τον συριζα.
0 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 24 Μαρ 2019, 15:37

Λαχουρένιος έγραψε:
jerdacuttup man έγραψε:στον τροπο βρε ειναι η διαφορα, μην το ψαχνεις, ειναι προφανες.
Αλλα κανε δουλειά σου μη μασας.
Ειναι και μερικοι κουτοι που ισως τους πεισεις.

Aσε φιλε ξερω το παραμυθι. Η θεωρια του ''γαλαζιου σφυροδρεπανου'' ειναι πασοκικης προελευσης και τωρα την υιοθετησατε και σεις.

Τραβα δες πως μιλαει η Ζωη και ο Βαρουφακης για τον Αλεκση και μετα πες μου.

Εχουν προσωπικά αυτοι.
πορτοκαλια με πορτοκαλια λεγαμε στο δημοτικό
πορτοκαλια με μηλα δε συγκρινουμε, ε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2019, 15:39

jerdacuttup man έγραψε:Εχουν προσωπικά αυτοι.

Δηλαδη η Ζωη κραζει τον Αλεκση επειδη δεν της καθισε και ο Γιαννις τον κραζει επειδη του φαγε την γκομενα οχι επειδη εχουν πολιτικες διαφορες :laugh1:

jerdacuttup man έγραψε:Εδω διαβαζεις πραγματικο αριστερό και μετα τον συγκρινεις με τους γιαλαντζί. (λαχουρενιους, μιστερ μαξ, ναμρέιλ κλπ)

Α τωρα εγινε ψευτοαριστερος και ο Ναμρειλ. Δηλαδη και ο Ναμ ειναι δαπιτης αλλα το παιζει ΚΚΕς στα πλαισια του υποχθονιου σχεδιου της Συγγρου να ριξει τον Αλεκση.

Πες μου τι καπνιζεις φιλε, πρεπει να ναι πολυ καλο. Μου αρεσει που αναφερεις πακετο και τον Μαξ που εχει γινει ζαιος τελευταια και δεν σας ασκει καθολου κριτικη.
0 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 24 Μαρ 2019, 15:42

Λαχουρένιος έγραψε:
jerdacuttup man έγραψε:Εχουν προσωπικά αυτοι.

Δηλαδη η Ζωη κραζει τον Αλεκση επειδη δεν της καθισε και ο Γιαννις τον κραζει επειδη του φαγε την γκομενα οχι επειδη εχουν πολιτικες διαφορες :laugh1:

jerdacuttup man έγραψε:Εδω διαβαζεις πραγματικο αριστερό και μετα τον συγκρινεις με τους γιαλαντζί. (λαχουρενιους, μιστερ μαξ, ναμρέιλ κλπ)

Α τωρα εγινε ψευτοαριστερος και ο Ναμρειλ. Δηλαδη και ο Ναμ ειναι δαπιτης αλλα το παιζει ΚΚΕς στα πλαισια του υποχθονιου σχεδιου της Συγγρου να ριξει τον Αλεκση.

Πες μου τι καπνιζεις φιλε, πρεπει να ναι πολυ καλο. Μου αρεσει που αναφερεις πακετο και τον Μαξ που εχει γινει ζαιος τελευταια και δεν σας ασκει καθολου κριτικη.

δεν ξερω αν ειναι δαπιτης αλλά αυτο που λέει, δεν ειναι.
Θα κραξεις ρε κι εγω εχω κραξει, αλλα ο υπερβάλλον ζηλος κατι μαρτυραει.
Η ζωη κι ο βαρου εχουν παραπανω λόγους λογο να υπερβαλλουν.
Εσυ και το κουκλοθεατρο εχετε καποια ατζεντα άλλη. Μιλάτε ρε ποια ειναι, μπορει να συμφωνουμε κι εμεις τελικα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2019, 15:45

jerdacuttup man έγραψε:δεν ξερω αν ειναι δαπιτης αλλά αυτο που λέει, δεν ειναι.

ΟΚ, αρα εχουμε και λεμε, Μαξ, Ναμ και γω ειμαστε κρυφοΝΔ. Παλι καλα που λες τετοιες πιπες και αυτοτρομπονιαζεσαι μονος σου.

Εσυ και το κουκλοθεατρο εχετε καποια ατζεντα άλλη. Μιλάτε ρε ποια ειναι, μπορει να συμφωνουμε κι εμεις τελικα

Εχουν τους ιδιους λογους για τους οποιους τον κραζω εγω και οι περισσοτεροι ελληνες: ειναι πολιτικος τσαρλατανος.
0 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 24 Μαρ 2019, 15:47

Λαχουρένιος έγραψε:
jerdacuttup man έγραψε:δεν ξερω αν ειναι δαπιτης αλλά αυτο που λέει, δεν ειναι.

ΟΚ, αρα εχουμε και λεμε, Μαξ, Ναμ και γω ειμαστε κρυφοΝΔ. Παλι καλα που λες τετοιες πιπες και αυτοτρομπονιαζεσαι μονος σου.

Εχουν τους ιδιους λογους για τους οποιους τον κραζω εγω και οι περισσοτεροι ελληνες: ειναι πολιτικος τσαρλατανος.

ειπαι οτι αυτο που λεει δεν ειναι, οχι κρυφοΝΔ.
και μονο που διαστρεβλωνεις καταφανεστατα καταμαρτυράει πόσο διάνα χτύπησα. ευχαριστώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2019, 15:51

Αρα για πες τι ειμαστε ολοι εμεις? ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΧΑ, δρακονιανοι, μασονοι, σιωνιστες?

Περιμενω τις αποκαλυψεις σου Κλουζω.
0 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 24 Μαρ 2019, 15:53

Λαχουρένιος έγραψε:Αρα για πες τι ειμαστε ολοι εμεις? ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΧΑ, δρακονιανοι, μασονοι, σιωνιστες?

Περιμενω τις αποκαλυψεις σου Κλουζω.

δεν ξερω ρε, τι να πω? Πες εσυ.
Τι ειστε και γιατι παριστάνετε άλλους?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2019, 15:56

Τιποτα δεν παριστανουμε απλα εσυ καπνιζεις πολλους μπαφους :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”