parapxorum slayer έγραψε:εννοείται ότι είμαι υπερ του λαικισμού για να πείσεις το λαό για κάτι καλύτερο και στο τέλος να κάνεις το εφικτό
Και ο ΓΑΠ με τον Σαμαρά υπέρ αυτού ήταν.

parapxorum slayer έγραψε:εννοείται ότι είμαι υπερ του λαικισμού για να πείσεις το λαό για κάτι καλύτερο και στο τέλος να κάνεις το εφικτό

parapxorum slayer έγραψε:Χαοτικός έγραψε:Όχι. Είμαι καλοπροαίρετος. Λες ότι είναι πιτσομποτ ο Διάδοχος;
Καλά let him breath είναι μόνος σε συριζοανελ φόρουμόπως ο αριστος σε πιστομποτικό εκεί. Αν και ο αρίστος είναι η ανάσα του αυτά

Χαοτικός έγραψε:Λοιπόν να σου πω κάτι... μεταξύ μας τώρα. Γιατί να μην αθετήσει τις υποσχέσεις του ρε; Πρόκειται να αγανακτήσει κανένας και να πάει να τους ρημάξει μέσα στη βουλή; Και να τολμήσουν κάποιοι να προβούν σε κάτι τέτοιο
κάποιοι θα κάνουν αλυσίδα και θα τους προστατέψουν.

Diadochos έγραψε:parapxorum slayer έγραψε:Diadochos έγραψε:Φίλε, το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα του 5%, στην γωνιά του όπως λες και εσύ.
Δεν είναι λίγο περίεργο να αναφέρεται αυτό το κόμμα, κάθε φορά που μπαίνει το κείμενο της συμφωνίας του Γιούρογκρουπ, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι κυβέρνηση αιτήθηκε παράταση του μνημονίου του 2012 και δεσμεύτηκε να καταθέσει δέσμη δημοσιονομικών μέτρων;
Δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί αυτό, εξαφανίζει την συμφωνία του Γιούρογκρουπ και το γεγονός ότι ο σύριζα πήγε και υπόγραψε τέτοιο πράγμα ενός πριν ελάχιστες εβδομάδες ήταν στα μπαλκόνια και φώναζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο με του που εκλεγεί;
Ας δούμε τα δημοσιονομικά μέτρα πρώτα, οι συριζανελ λένε ότι δεν θα είναι υφεσιακά και εις βάρων των πολλών αλλά θα μεταθέτουν το βάρος στους πιο λίγους και πλουσιότερους και επιμένουν. Θα δείξει αν λένε μπούρδες και δεν γίνεται (εγώ λέω 'οτι το πιστεύουν πάντως) και αν δεν γίνεται λόγω ακαμψίας της ΕΕ (πιθανόν αυτό) και αν οι συριζανελ υποταχθούν τότε είναι ευρωλάγνοι ηττημένοι απατεώνες. Το θέμα είναι και ο λαός τι θα κάνει και πως θα αντιδράσει και αντίστοιχα πως οι συριζανελ. Αν κάνουν τους κινέζους τσίπρες, λαφαζάνηδες, καμμένοι ε τότε εννοείται ότι τους εγκαταλείπουμε.
Εγώ κάνω κριτική σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Δλδ στα σκουπίδια η κατάργηση των μνημονίων, διατήρηση ΕΝΦΙΑ, όχι αφορολόγητο, κλπ κλπ
Το πρόβλημα το έχετε εσείς που επιτίθεστε χωρίς να υπάρχει τίποτε το απτό που να δείχνει ότι ο σύριζα θα κάνει κάτι ριζοσπαστικό, τουναντίον, το αντίθετο.
Η όλη ριζοσπαστικότητα του σύριζα εξαντλείται στο να καθυστερούν μέχρι την τελευταία μέρα να καταθέσουν την λίστα των δημοσιονομικών μέτρων