Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Φεβ 2021, 00:06

Απλα δειτε ολο αυτο το thread για να καταλαβετε ποσο κοροϊδα ειστε :yesyes:

https://twitter.com/DaFeid/status/1355505270277988354
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Φεβ 2021, 17:15

Quarantäne macht frei

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Φεβ 2021, 19:17

Λολ, αλλα μη το μπερδέψετε: ο "τελευταίος δικτάτορας" στην Ευρώπη ειναι ο Λουκασενκο :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Φεβ 2021, 18:57

Τα νέα από το μέτωπο παιδιά είναι ότι σήμερα η αδερφή μου είναι για αρκετές ώρες χωρίς πυρετό. Μέχρι και πριν λίγο που μιλήσαμε δεν ανέβασε πυρετό για σήμερα.
Αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί εύκολα να ανατραπεί τις επόμενες ώρες. Ακόμα είναι στην έκτη μέρα.
Αλλά μιλάμε για μια εξαντλητική κατάσταση.
Μου λέει είναι κάτι τελείως διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη ίωση ή γρίπη.
Σε σακατεύει.
Τα συμπτώματα που εμφάνισε μέχρι στιγμής είναι έντονος πονοκέφαλος, επίμονος πυρετός (38.8), ελαφρύς πόνος στο στήθος, ελαφρύς πονόλαιμος, ελαφρύ συνάχι, πρησμένα μάτια.
Ο κορεσμός της καλός. Πάνω από 95%. Παίρνει συνέχεια αντιπυρετικά και αντιβίωση (δε θυμάμαι ποια). Ο γιατρός της είπε να συνεχίσει να παίρνει αντιπυρετικά ακόμα και αν δεν έχει πυρετό.
Αλλά είμαστε ακόμα σε επιφυλακή μην ανατραπούν όλα.
Χθες είχε απελπιστεί και έβαλε τα κλάματα. "Γιατί δε γίνομαι καλά; Φοβάμαι."
Ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή μέρα. Σκεφτόμασταν να πάει νοσοκομείο.

Το σκορ μέχρι στιγμής από τότε που διεγνώσθη η ανιψιά με κορωνοιό και όσοι ήρθαμε σε επαφή μαζί της:
Πατέρας: Δεν εμφάνισε συμπτώματα μέχρι στιγμής.
Μητέρα: Εμφάνισε.
Παιδί 1: Εμφάνισε.
Παιδί 2: Εμφάνισε.
Παιδί 3 (επιβεβαιώμενο κρούσμα): Δεν εμφάνισε.
Παιδί 4: Εμφάνισε.
Γιαγιά (η μάνα μου): Δεν εμφάνισε.
Θεία (εγώ): Δεν εμφάνισα.

Η καραντίνα μας λήγει στις 8/2.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Φεβ 2021, 19:07

Αισθάνομαι απίστευτη ιδρυματοποίηση.
Είναι 9η μέρα (νομίζω) που είμαι σε καραντίνα.
Βγαίνω λίγο στο μπαλκόνι και βλέπω τον κόσμο έξω και μου φαίνεται πολύ περίεργα.
Χρειάζομαι κάποια πράγματα και δεν μπορώ να βγω.
Ο σκύλος έχει απελπιστεί που δε βγαίνει βόλτες. Δεν καταλαβαίνει, γιατί δεν τον βγάζω. Νομίζει ότι τον έχω γραμμένο.
Η αστυνομία με παίρνει κάθε μέρα τηλ να επιβεβαιώσει αν είμαι σπίτι και να με ρωτήσει αν έχω εμφανίσει συμπτώματα.
Δεν ξέρω τι φάση είναι αυτή και τι πρωτόκολλο ακολουθούν.

Πάντως κάθε μέρα σε ανύποπτη στιγμή (μπορεί πρωί μπορεί απόγευμα) χτυπάει το τηλ από την αστυνομία.
"Πώς είστε; Είστε καλά; Εμφανίσατε συμπτώματα; Η καραντίνα σας λήγει τάδε του μηνός"

#to_hmerologio_mias_leprhs
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Φεβ 2021, 19:14

Επίσης, παιδιά, αυτό που λέει ο ΕΟΔΥ να απευθυνόμαστε στον οικογενειακό γιατρό πίπες.
Και η αδερφή μου και εγώ είχαμε δηλώσει κάποτε οικογενειακό γιατρό μέσω μιας πλατφόρμας αλλά εξαρτάται τι γιατρός θα σου τύχει.
Όπως καταλαβαίνετε σε εμάς ήταν λίγο ό,τι να ναι και τώρα που τον χρειάστηκε δεν έβγαλε άκρη.

Αν δεν έχεις δικό σου γνωστό γιατρό στο φιλικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον να σε συμβουλεύει, την πούλεψες.

Ευτυχώς, η αδερφή μου είχανε γνωστούς γιατρούς που την κουράρουν. Ξαδέρφια και αδέρφια του άντρα της.
Καταλαβαίνετε τώρα το μπάχαλο.

Αν δεν έχεις γιατρό δικό σου που να έχεις το θάρρος να τον παίρνεις τηλ οποιαδήποτε στιγμή, η μοναδική επιλογή σου είναι το 166 αν είσαι πια του θανατά.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Φεβ 2021, 20:13

bizeli έγραψε:Χρειάζομαι κάποια πράγματα και δεν μπορώ να βγω.
Ο σκύλος έχει απελπιστεί που δε βγαίνει βόλτες. Δεν καταλαβαίνει, γιατί δεν τον βγάζω. Νομίζει ότι τον έχω γραμμένο.

Δεν ερχεται κανεις για να βοηθησει; Στη Μοσχα οταν ενας συγγενης μου ηταν σε καραντινα λογω επαφης με κρουσμα, ο δημος εστελνε καθημερινα εναν κουριερ που ακομα και τα τσιγαρα του εφερνε. Στους αλλους ξερω οτι πηγαν και τα κατοικιδια τους για βολτα (ο δικος μου δεν εχει κατοικιδιο).
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Φεβ 2021, 20:28

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν ερχεται κανεις για να βοηθησει; Στη Μοσχα οταν ενας συγγενης μου ηταν σε καραντινα λογω επαφης με κρουσμα, ο δημος εστελνε καθημερινα εναν κουριερ που ακομα και τα τσιγαρα του εφερνε. Στους αλλους ξερω οτι πηγαν και τα κατοικιδια τους για βολτα (ο δικος μου δεν εχει κατοικιδιο).

Κοίτα φαντάζομαι κι εδώ θα υπάρχει κάποια κοινωνική υπηρεσία που βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά υποθέτω για πολύ σοβαρούς λόγους. Να πάει καμιά βοήθεια σε κάποιον ανήμπορο παππούλη που δεν έχει κανέναν στον κόσμο (τρόφιμα, φάρμακα κτλ).
Τώρα να πάρω εγώ σε μια κοινωνική δομή και να τους πω να μου φέρουν τσιγάρα είναι λίγο γελοίο και δεν ξέρω και ακριβώς ποιες είναι οι διαδικασίες. Δλδ φαντάζομαι δε λειτουργούν ως delivery.

Δλδ σου χρειάζονται απλά πραγματάκια.
Πχ χθες ξέμεινα από αναπτήρα. Περίμενα να γυρίσει ο σύντροφος από τη δουλειά.
Σήμερα του είπα πριν φύγει για δουλειά να πάει να μου αγοράσει κάποια πραγματάκια που θέλω. Δεν πρόλαβε, έμεινα πάλι από πράγματα. Πχ αυτή τη στιγμή έχω κορακιάσει.
Αν δεν είχα τον σύντροφο, θα έλεγα σε κάποιον γείτονα αλλά δε θέλω να πολυδιαρρεύσει ότι είμαι σε καραντίνα γιατί σε αντιμετωπίζουν σαν λεπρό μετά.
Ο σύντροφος προσπαθεί να βγάζει τον σκύλο βόλτα αλλά δεν είναι το ίδιο. Δεν μπορεί τόσες φορές όσες εγώ κι επίσης ο σκύλος έχει ψύχωση μαζί μου. Τώρα σου λέει τι έπαθε αυτή ξαφνικά και δε με βγάζει;

Η μάνα μου που είναι σε καραντίνα της φέρνει κάποια φίλη της πράγματα.

Η αδερφή μου, που είναι όλοι σε καραντίνα, παραγγέλνουν από το σούπερ τρόφιμα και έχουν και τους κουμπάρους τους που μένουν κοντά και τους πηγαίνουν και άλλα πράγματα που χρειάζονται (φάρμακα κτλ).

Αλλά όλα αυτά θέλουν προγραμματισμό.
Δλδ το σούπερ στα φέρνει μετά από 2 μέρες και πρέπει να είναι πάνω από ένα ποσό η παραγγελία. Δε λες θέλω ένα κουτί γάλα ή κάτι που ξέμεινες και στο φέρνει την ίδια στιγμή λες και είναι πίτσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Φεβ 2021, 20:32

υπαρχουν 3 τροποι για να επιβαλει μια δικτακτορια την θέληση της:
1)δια του φοβου.ο φοβισμενος δεν λογιζεται ορθα
2)δια της βιας, ο δαρμενος δεν εχει επιλογη
3)δια της 'δικαιοσυνης' οπου η 'δημοκρατια' μοιραζει 'δικαιοσυνη'
αυτα.....4 τροπο δεν βρηκε ουτε ο Σταλιν
----------------

https://www.newsit.gr/ellada/AstraZenec ... o/3214891/

AstraZeneca: Αυτοί θα κάνουν το εμβόλιο στην Ελλάδα αν «κοπούν» οι άνω των 65 (video)
........
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το εμβόλιο θα δοθεί σε τέσσερις κατηγορίες συμπολιτών μας:
Σε κατοίκους των νησιών, σε ένστολους, σε εργαζομένους στα ΜΜΜ και σε οδηγούς ταξί.
Μέχρι τα τέλη Μαρτίου η Ελλάδα θα λάβει 540.000 δόσεις από την AstraZeneca, περισσότερο από το αναμενόμενο.
------

κουφαλιτσες, σε λιγους το εμβολιο σε πολλους το μεταλλαγμενο.....για λαλακες ψαχνετε ετσι; φερτε εγγλεζικα ρε....2 ευρω το τεμαχιο το κανεις και στο φαρμακειο .... φερτε sputnik εμβολια οχι μπολια
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Φεβ 2021, 22:18

Αχρηστο το εμβολιο λοιπον, ουτε με δυο δοσες δεν κανει δουλεια

Οχτώ κρούσματα κορωνοΐου διαπιστώθηκαν στο νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα που έχει μετατραπεί σε κλινική αναφοράς Covid. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος ενός εκ των οχτώ κρουσμάτων εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο άλλο νοσοκομείο της Πάτρας, τον Άγιο Ανδρέα, και νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Σημεθιώνεται ότι οι οχτώ υγειονομικοί είχαν μεν εμβολιαστεί, και με τις δύο δόσεις, αλλά ο οργανισμός τους δεν είχε προλάβει να αναπτύξει αντισώματα. 

Πηγή: https://www.skai.gr/news/ygeia/patra-ox ... u-tou-riou
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Θα κατσετε μεσα μεχρι να παγωσει η κολαση :xaxax:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”