Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Ιαν 2021, 18:13

bizeli έγραψε:Κακώς άνοιξαν τα σχολεία. Πολύ κακώς.
Μια χαρά είχαμε μπει σε μια σειρά με την τηλεκπαίδευση.
Έπρεπε Ιανουάριο και Φεβρουάριο να ήταν ακόμα κλειστά τα σχολεία.

Τι τους ήρθε και τα άνοιξαν και κολλήσαμε όλοι;

Περιμένουν λέει 3ο σφοδρότερο κύμα και τα ανοίγουν όλα.
This is madness.

εχω μια σουπερ ιδεα. μπορουν οσοι θελουν να κυκλοφορουν και οσοι φοβουνται να καντσουμ μεσα για παντα. σου προτεινω για να σωσεις την ζωη σου το εξης: μην περασεις το κατοφλι της πορτας σου. Ασε τους αλλους να πεθανουν εσυ ζησε μενοντας μεσα για παντα....ουαου...καλη η ιδεα μου ετσι;
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 18:19

nemo έγραψε:μαλλον ξεχασαμε πως πεφταμε ξεροι με την γριπη θυμαμαι παλια ειχα φιλους που μενανε και μια βδομαδα ξαπλα

εγω σπανια κρεβατονομουν με γριπη συνηθως εμφανιζα λιγο βήχα με ελαφρες κομαρες μια δυο μερες

ολα στο μυαλο σας ειναι γιατι σκεφτοσαστε με τα ματια

Δεν ξέρω φίλε άλλο να το ζεις και άλλο να το ακούς από κάποιον άσχετο.
Στη δική μας περίπτωση βρέθηκε θετική η δασκάλα της ανιψιάς μου, ειδοποιήθηκαν όλοι οι γονείς,στη συνέχεια πήγαν και έκαναν τεστ και τα παιδιά και όλα βρέθηκαν θετικά. Κι από κει και πέρα κόλλησαν και οι γονείς των παιδιών όπως συνέβη και με την αδερφή μου.
Όλες αυτές οι οικογένειες είναι σε καραντίνα και μάλιστα η μαμά ενός παιδιού που βρέθηκε θετικό είναι και καρκινοπαθής.
Γίνεται χαμός στα σχολεία.
Καταλάβετέ το.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 18:25

denplirono έγραψε:
bizeli έγραψε:Κακώς άνοιξαν τα σχολεία. Πολύ κακώς.
Μια χαρά είχαμε μπει σε μια σειρά με την τηλεκπαίδευση.
Έπρεπε Ιανουάριο και Φεβρουάριο να ήταν ακόμα κλειστά τα σχολεία.

Τι τους ήρθε και τα άνοιξαν και κολλήσαμε όλοι;

Περιμένουν λέει 3ο σφοδρότερο κύμα και τα ανοίγουν όλα.
This is madness.

εχω μια σουπερ ιδεα. μπορουν οσοι θελουν να κυκλοφορουν και οσοι φοβουνται να καντσουμ μεσα για παντα. σου προτεινω για να σωσεις την ζωη σου το εξης: μην περασεις το κατοφλι της πορτας σου. Ασε τους αλλους να πεθανουν εσυ ζησε μενοντας μεσα για παντα....ουαου...καλη η ιδεα μου ετσι;

Ενώ αυτό που ζούμε είναι καλύτερα έτσι; Να κολλάει ο ένας τον άλλον τον ιό. Εύχομαι να μη χρειαστεί να το ζήσεις γιατί είναι πολύ άσχημο.
Εγώ είπα να ήταν κλειστά Ιαν και Φεβρ που είναι δύσκολοι μήνες. Δεν είπα για πάντα. Τουλάχιστον τα σχολεία.
Δλδ τι θα κάνουμε; Θα μπαινοβγαίνουμε σε καραντίνα; Έχεις ιδέα πόσο δύσκολο είναι να είσαι σε καραντίνα;
Η αδερφή μου έχει 4 παιδιά. Τώρα κόλλησε το ένα και μπήκε όλη η οικογένεια σε καραντίνα.
Αν κολλήσει κάποιο άλλο της παιδί θα ξαναμπούν σε καραντίνα και άντε πάλι τα ίδια;
Πέρνα το πρώτα κι εσύ και μετά μίλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιαν 2021, 18:42

bizeli έγραψε:
Τα σχολεία έχουν γίνει υγειονομικές βόμβες.
Νιώσε λίγο.

Συμφωνώ απόλυτα. Εχει παραγινει το κακο, πρέπει να κλείσουν για παντα ολα τα σχολεία, δεν τα χρειαζόμαστε πια.
ΥΓ Οι εκπαιδευτικοί θα συνεχίζουν να πληρώνονται γιατι ειναι ωραίοι και εχουν τα ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 18:46

Για να δείτε πόσο εύκολα μεταδίδεται ο ιός. Η ανιψιά μου είναι ασυμπτωματική όπως και οι υπόλοιποι συμμαθητές της που βρέθηκαν θετικοί.
Αν δεν έκαναν το τεστ θα μετέδιδαν τον ιό στους γονείς τους, οι γονείς τους ανυποψίαστοι (μέχρι να νοσήσουν) θα συνέχιζαν να κυκλοφορούν και θα μετέδιδαν τον ιό σε πολλούς ακόμα και πάει λέγοντας.

Δλδ αν δε συνέβαινε αυτό με τη δασκάλα να ειδοποιηθούν οι γονείς,να κάνουν τεστ και να μπουν καραντίνα... όλοι αυτοί θα κυκλοφορούσαν έξω, γιατί θέλει χρόνο να επωαστεί ο ιός και να αντιληφθείς ότι κόλλησες. Και μπορεί να μην εμφανίσεις και καθόλου συμπτώματα αλλά να σαι θετικός.
Όλα τα παιδάκια ασυμπτωματικά και όμως θετικά.

Φανταστείτε πόσα παιδιά είναι ασυμπτωματικά αυτή τη στιγμή στα σχολεία και μεταδίδουν τον ιό το ένα στο άλλο και μετά πάνε σπίτι και το μεταφέρουν στον παππού,στη γιαγιά,στον μπαμπά κ ο κ

Πολλά παιδιά έχουν αδέρφια και σε άλλα σχολεία... και μπουμ... δε θέλει και πολύ.

Εγώ αν η ανιψιά μου, με την οποία ήρθα σε επαφή,δεν έκανε τεστ να ξέρουμε ότι είναι θετική, θα ήμουν τελείως ανυποψίαστη και θα συνέχιζα να πηγαίνω στη δουλειά μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 18:48

ВладимирВладимирович έγραψε:
bizeli έγραψε:
Τα σχολεία έχουν γίνει υγειονομικές βόμβες.
Νιώσε λίγο.

Συμφωνώ απόλυτα. Εχει παραγινει το κακο, πρέπει να κλείσουν για παντα ολα τα σχολεία, δεν τα χρειαζόμαστε πια.
ΥΓ Οι εκπαιδευτικοί θα συνεχίζουν να πληρώνονται γιατι ειναι ωραίοι και εχουν τα ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ.

Ή έχεις αδυναμία κατανόησης κειμένου ή θες να πεις απλά τα δικά σου χωρίς να ακούς τι σου λέει ο άλλος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Ιαν 2021, 19:02

αν εκαναν τα παιδια το τεστ και βγηκε θετικο δεν σημαινει οτι οι γονεις δεν κολλησαν προτού κανουν το τεστ
και εν παση περιπτωση αν ηταν τοσο μεταδοτικο θα ειχαμε κολλησει ολοι -εγω προπαντος γιατι δεν πηρα καμια προφυλαξη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιαν 2021, 19:03

bizeli έγραψε:Ή έχεις αδυναμία κατανόησης κειμένου ή θες να πεις απλά τα δικά σου χωρίς να ακούς τι σου λέει ο άλλος.

Μια χαρα καταλαβα οτι σε βολεύει αυτη η κατασταση εφόσον τσεπωνεις τον μισθό σου. Τα υπόλοιπα με τις "υγειονομικες βομβες" κοκ ειναι απλα smoke and mirrors για τους μη βολεμενους, δηλαδή για τα κοροιδα που σας πληρώνουμε απο τους φορους μας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιαν 2021, 19:06

nemo έγραψε:αν εκαναν τα παιδια το τεστ και βγηκε θετικο δεν σημαινει οτι οι γονεις δεν κολλησαν προτού κανουν το τεστ
και εν παση περιπτωση αν ηταν τοσο μεταδοτικο θα ειχαμε κολλησει ολοι -εγω προπαντος γιατι δεν πηρα καμια προφυλαξη

Εγω απο το Μάρτη προσπαθω να τον κολλήσω αλλα το γαμημενο δεν κολλάει με τιποτα. Ουτε σε μενα ουτε σε κανενα μελος της οικογένειας μου.
Πολύ ύπουλος ιος, κολλάει αποκλειστικά σε αυτους που τον φοβούνται...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Ιαν 2021, 20:07

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:εχω μια σουπερ ιδεα. μπορουν οσοι θελουν να κυκλοφορουν και οσοι φοβουνται να καντσουμ μεσα για παντα. σου προτεινω για να σωσεις την ζωη σου το εξης: μην περασεις το κατοφλι της πορτας σου. Ασε τους αλλους να πεθανουν εσυ ζησε μενοντας μεσα για παντα....ουαου...καλη η ιδεα μου ετσι;

Ενώ αυτό που ζούμε είναι καλύτερα έτσι; Να κολλάει ο ένας τον άλλον τον ιό. Εύχομαι να μη χρειαστεί να το ζήσεις γιατί είναι πολύ άσχημο.
Εγώ είπα να ήταν κλειστά Ιαν και Φεβρ που είναι δύσκολοι μήνες. Δεν είπα για πάντα. Τουλάχιστον τα σχολεία.
Δλδ τι θα κάνουμε; Θα μπαινοβγαίνουμε σε καραντίνα; Έχεις ιδέα πόσο δύσκολο είναι να είσαι σε καραντίνα;
Η αδερφή μου έχει 4 παιδιά. Τώρα κόλλησε το ένα και μπήκε όλη η οικογένεια σε καραντίνα.
Αν κολλήσει κάποιο άλλο της παιδί θα ξαναμπούν σε καραντίνα και άντε πάλι τα ίδια;
Πέρνα το πρώτα κι εσύ και μετά μίλα.

εσυ φοβασαι και ειναι διακιωμα σου
εγω δεν φοβαμαι και ειναι δικαιωμα μου
εσυ καθοριζεις πως θελεις εσυ να ζησεις και
εγω καθοριζω πως θελω εγω να ζησω.
αυτο λεγεται δημοκρατια. ολα τα αλλα απλα ειναι φασισμος. τωρα ειμαστε στην φαση του φασισμου...χουντα ειναι θα περασει, θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει....
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”