ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΝΟΠΩΛΗΣΗΣ-ΣΑΝΟΦΑΓΙΑΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΝΟΠΩΛΗΣΗΣ-ΣΑΝΟΦΑΓΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Αύγ 2018, 12:25

BaKXOS_Lysios έγραψε:Έχεις εν μέρει δίκιο. Ωστόσο δεν είναι τόσο θέμα 20αρικου όσο αξιοπρέπειας, ανάγκης, κλπ. Το να είσαι στα επείγοντα και να υποφέρεις και αντί να σε βλέπει γιατρός να πρέπει να περιμένεις στο "ταμείο" έχοντας
κώλυμα... Αν δεν το χει βιώσει κάποιος ίσως δεν μπορεί να μπει στην θέση του άλλου.

Οι κοινωνικες δαπανες εχουν μειωθει επι ΣΥΡΙΖΑ και θα μειωθουν και αλλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνα με νομους Σαμαρα και ΓΑΠ και συνεχιζει να νομοθετει προς την κατευθυνση των προκατοχων του.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 14 Αύγ 2018, 15:31

Ναι αν σκεφτει κανεις οτι ο Συριζα δινει κοινωνικο επιδομα σε 700.000 απορους εχουν μειωθει οι κοινωνικες δαπανες επι Συριζα.

Αυτος ο αθλιος ο Συριζα μηδενισε τη δαπανη για εισαγωγη σε δημοσιο νοσοκομειο που ειχε επιβαλει ο Αδωνις και εκανε νομο για δωρεαν νοσοκομειακη περιθαλψη σε ολους, ακομη και σε ανασφαλιστους.

Επισης ειχε το νεοφιλελευθερο θρασος να εκδωσει κοινωνικα τιμολογια για ρευμα, νερο και νοικι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Αύγ 2018, 16:49

Εικόνα

5,7 δις κατω οι κοινωνικες δαπανες απο το '15 και μετα

Βαστα Τομσεν!
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 14 Αύγ 2018, 17:33

Αρίστος έγραψε:Ναι αν σκεφτει κανεις οτι ο Συριζα δινει κοινωνικο επιδομα σε 700.000 απορους εχουν μειωθει οι κοινωνικες δαπανες επι Συριζα.

Αυτος ο αθλιος ο Συριζα μηδενισε τη δαπανη για εισαγωγη σε δημοσιο νοσοκομειο που ειχε επιβαλει ο Αδωνις και εκανε νομο για δωρεαν νοσοκομειακη περιθαλψη σε ολους, ακομη και σε ανασφαλιστους.

Επισης ειχε το νεοφιλελευθερο θρασος να εκδωσει κοινωνικα τιμολογια για ρευμα, νερο και νοικι.

.

Επίσης, η Αχτσιόγλου έχει αναγγείλει 4 φορές ότι θα γίνει εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων που ανέρχονται σε 170.000.

Έχουμε υπερπλεόνασμα! :giggle02: :giggle02:
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Αύγ 2018, 15:27

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Έχεις εν μέρει δίκιο. Ωστόσο δεν είναι τόσο θέμα 20αρικου όσο αξιοπρέπειας, ανάγκης, κλπ. Το να είσαι στα επείγοντα και να υποφέρεις και αντί να σε βλέπει γιατρός να πρέπει να περιμένεις στο "ταμείο" έχοντας
κώλυμα... Αν δεν το χει βιώσει κάποιος ίσως δεν μπορεί να μπει στην θέση του άλλου.

Οι κοινωνικες δαπανες εχουν μειωθει επι ΣΥΡΙΖΑ και θα μειωθουν και αλλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνα με νομους Σαμαρα και ΓΑΠ και συνεχιζει να νομοθετει προς την κατευθυνση των προκατοχων του.

Ό,τι και να λες κι όσο κι αν μειωθούν υπάρχουν τρόποι αν υπάρχει θέληση. Αυτό δεν το λέω για να υποστηρίξω κανέναν ούτε διαβάζοντας συριζεϊκες εφημερίδες. Το βλέπω απο την προσωπική μου εμπειρία. Πολλά πράγματα βελτιώθηκαν σημαντικά και η καθημερινότητα της ζωής και της δουλειάς έγινε κομματάκι καλύτερη επι σύριζα. Το αν θα παραμείνει έτσι αν και εφόσον ξανακυβερνήσει ο Αλεξ δεν το ξέρω. Θα το δούμε. Θα σου πω τι παίζει όταν έλθει ο Κούλης βασικά... ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2018, 15:30

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ό,τι και να λες κι όσο κι αν μειωθούν υπάρχουν τρόποι αν υπάρχει θέληση. Αυτό δεν το λέω για να υποστηρίξω κανέναν ούτε διαβάζοντας συριζεϊκες εφημερίδες. Το βλέπω απο την προσωπική μου εμπειρία. Πολλά πράγματα βελτιώθηκαν σημαντικά και η καθημερινότητα της ζωής και της δουλειάς έγινε κομματάκι καλύτερη επι σύριζα. Το αν θα παραμείνει έτσι αν και εφόσον ξανακυβερνήσει ο Αλεξ δεν το ξέρω. Θα το δούμε. Θα σου πω τι παίζει όταν έλθει ο Κούλης βασικά... ;)

Τι εννοεις υπαρχει θεληση? Φετος υπαρχουν 5,7 δις λιγοτερα για κοινωνικες δαπανες σε σχεση με το 2015. Απλα μαθηματικα ειναι. Με αυγα δε βαφονται πορδες και χωρις δαπανες δεν υπαρχει κοινωνικη πολιτικη.

Ελα Βακχε ζαιος εισαι, δεν ειναι οτι σε θεωρω κομματοσκυλο ή προπαγανδιστη (δεν μπορω να πω το ιδιο και για αλλους ζαιους στο φορουμ) αλλα εισαι καθαρα σε αρνηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Αύγ 2018, 15:36

Λαχουρένιος έγραψε:Τι εννοεις υπαρχει θεληση? Φετος υπαρχουν 5,7 δις λιγοτερα για κοινωνικες δαπανες σε σχεση με το 2015. Απλα μαθηματικα ειναι. Με αυγα δε βαφονται πορδες και χωρις δαπανες δεν υπαρχει κοινωνικη πολιτικη.

Κι όμως βάφονται. Ψέματα λέω ότι είμαι καλύτερα; Κοινωνική πολιτική δεν είναι απλά κάτι νουμεράκια σε κονδύλια ξέρεις. Είναι να μην σε ξεσκίζει ο ΕΝΦΙΑ και οι φόροι (όπως επι Σαμαρα...), να έχεις δουλειά κλπ κλπ.
Αφου θεωρείς ότι δεν είμαι προπαγανδιστής τότε απλά να με πιστέψεις και να αφήσεις τις βλακείες περί "άρνησης"....
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2018, 15:42

BaKXOS_Lysios έγραψε:Κι όμως βάφονται. Ψέματα λέω ότι είμαι καλύτερα; Κοινωνική πολιτική δεν είναι απλά κάτι νουμεράκια σε κονδύλια ξέρεις. Είναι να μην σε ξεσκίζει ο ΕΝΦΙΑ και οι φόροι (όπως επι Σαμαρα...), να έχεις δουλειά κλπ κλπ.
Αφου θεωρείς ότι δεν είμαι προπαγανδιστής τότε απλά να με πιστέψεις και να αφήσεις τις βλακείες περί "άρνησης"....

O ΣΥΡΙΖΑ εχει παρει μετρα 10 δις μεχρι στιγμης και εχει ψηφισει να ληφθουν αλλα 5 δις την διετια που ερχεται (2019-2020).

Δηλαδη εσυ το '14 με 60 δις λιτοτητα ησουν χαλια, και φετος που η λιτοτητα εχει φτασει τα 70 δις εισαι καλα? :laugh1: Και μετα λες οτι δεν εισαι σε αρνηση.

Φυσικα και ειναι αριθμοι η οικονομια, οταν εχουν ληφθει εξτρα 10 δις μετρα σημαινει οτι και εχουν αυξηθει οι φοροι και εχουν μειωθει οι δαπανες του κρατους προς τον πολιτη.

Ακριβως επειδη δε σε θεωρω προπαγανδιστη λεω οτι εισαι σε αρνηση. Αλλιως θα λεγα οτι τσεπωνεις το 60λεπτο για να λες τετοια.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Αύγ 2018, 15:45

Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη εσυ το '14 με 60 δις λιτοτητα ησουν χαλια, και φετος που η λιτοτητα εχει φτασει τα 70 δις εισαι καλα? :laugh1: Και μετα λες οτι δεν εισαι σε αρνηση.

Ε ναι σου λένε! Σου έδωσα και παραδειγματάκι για να καταλάβεις πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για κοιν. πολιτική αλλά επιμένεις ότι κάνω λάθος. Δεν ξερω τι μου γίνεται εγω στον εαυτό μου ξέρεις εσύ! Κι είμαι εγώ αυτός που είμαι σε... άρνηση.
ΟΚ Λαχούρ, μην το κουράζουμε. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν. :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2018, 15:49

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ε ναι σου λένε! Σου έδωσα και παραδειγματάκι για να καταλάβεις πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για κοιν. πολιτική αλλά επιμένεις ότι κάνω λάθος. Δεν ξερω τι μου γίνεται εγω στον εαυτό μου ξέρεις εσύ! Κι είμαι εγώ αυτός που είμαι σε... άρνηση.
ΟΚ Λαχούρ, μην το κουράζουμε. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν. :good:

Δεν γινεται κοινωνικη πολιτικη χωρις χρηματα. Οι συνολικες δαπανες για την προνοια εχουν μειωθει και εχουν νομοθετηθει 10 δις μετρων τα 3 χρονια της ΠΦΑ. Το 20αρικο που μου ανεφερες πριν μερικες σελιδες στο εχουν παρει απο αλλου πχ φορους ωστε να βγει το πλεονασμα και οι διαφοροι στοχοι. Δεν γινεται αλλιως.

Πρακτικα ειναι αδυνατον αυτο που ισχυριζεσαι, απλα δε θες να παραδεχθεις οτι σε πιασανε κωτσο και οτι αυτοι που υποστηριζες σε πηδηξαν.

Ελπιζω τουλ. να μην εκανες το λαθος και να τσακωθηκες με ΝΔΣΟΚους φιλους και γνωστους για χαρη του ποκοπικου σαν κατι αλλα χαιβανια.

ΥΓ Εξισου χαιβανια θεωρω και τους ΝΔΣΟΚους που ξεκοψαν με ζαιους φιλους και οσους γενικα χαλανε φιλιες για τα πολιτικα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”