ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Φεβ 2015, 20:29

Εγω σου λεω οτι ζω εδω οπως εσυ και προσυπογραφω αυτα που λεει ο Διαδοχος αν οχι 100%,99%.

Αν κατάλαβες τί ακριβώς λέει ο Διάδοχος, ενημέρωσε κι εμένα, γιατί στο ένα νήμα ο Διάδοχος λέει "γιούρια στους Γερμανούς" στο άλλο "οι Έλληνες είναι κακοί μαθητές και πρέπει να συνετιστούν".
Εγώ δεν βγάζω άκρη.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:29

Κανείς δεν πρόκειται να κάνει δημοψήφισμα για επιστροφή στο Ευρώ.

Επίσης, όσο κι αν ψηφίζετε κόμματα που το παίζουν συγκρουσιακά και σας κάνουν να πιστεύετε ότι έχουν κρυφά σχέδια για συντεταγμένη επιστροφή στην Δραχμή, αυτά μετά την εκλογή θα κωλοτουμπιάζουν και θα υπογράφουν μνημόνια.

There is no other alternative, τι δεν καταλαβαίνετε;

H άλλη εναλλακτική είναι αντάρτικο κατά σχεδόν όλου του πλανήτη. Γι αυτό ακριβώς το 99% απο εσάς που το παίζετε αντι-ευρώ και αντιμνημονιακοί, στον πυρήνα σας είστε υπέρ του ευρώ, γιατί αν και όταν σας τεθεί το πραγματικό δίλημμα θα πράξετε ότι έπραξε ο Βαρουφάκης, υποταγή για να έχουμε δυσκολίες αλλά το κεφάλι μας ήσυχο και όχι απρόβλεπτες περιπέτειες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 21 Φεβ 2015, 20:30

Τι να πεις , τον ταπωσε ακομα και ο πιθηξ.

καταντια..
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Φεβ 2015, 20:32

Kauldron έγραψε:Ας γίνει δημοψήφισμα.

Το επιτρέπει το Σύνταγμα; Γιατί κάπου έχω ακούσει ότι τα δημοψηφίσματα για δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα απαγορεύονται (μπορεί να μην ισχύει κιόλας, δεν είμαι ειδικός)
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:33

Northern Spirit έγραψε:Ενω αν βγεις απο την Ευρωπη θα ελεγχεις την οικονομια σου ε; Και θα μπορεσεις να τιθασευσεις και την Τουρκια ε; Και θα ελεγξεις και τους λαθρους ε;

Ξυπνατε, οι εποχες εχουνε αλλαξει..Ειναι η περιοδος των συμμαχιων..Ουδες μενει μονος του...ΚΑι συμμαχιες σημαινουνε υποχωρησεις...

Αυτά λέει και το συριζομποτ, και ο Τσίπρας ο ίδιος.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 21 Φεβ 2015, 20:33

Diadochos έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:Κάτσε ρε να το δούμε που είναι μνημόνιο; Να πούμε και τι δεν μας άρεσε από το μνημόνιο; Θα έχουμε νταβατζιλίκι του εθνικού μας πλούτου; Θα κάνουν κουμάντο στα εργασιακά μας; Θα είναι παραβιασμένα όπως ήτανε; Θα πήξουμε στους φόρους; Στην ανασφάλιστη εργασία; Θα πληρώνουμε τους γιατρούς ενώ έίμαστε ασφαλισμένοι; Θα παραμείνουν απολυμένοι οι απολυμένοι του δημοσίου; Βάλτε ότι ξέρετε.

Τώρα μιλάς σωστά.

Βεβαίως, να τα δούμε, σε λίγες μέρες θα είναι όλα γνωστά.

Αλλά δεν θέλω ζαβολιές μετά, να βλέπουμε μέτρα και κάποιοι να λέτε ότι έλα μωρέ, παραπέτασμα καπνού είναι, ο μακιαβελικός Τσίπρας ετοιμάζει συντεταγμένη έξοδο απο το Ευρώ, όλα καλά, α να χαθείτε κουτσούμπες, είστε λάθρο στο εξωτερικό, φλωράκια, κλπ.

Αν βλέπουμε ιδωτικοποιήσεις, να λέμε ιδιωτικοποιήσεις. Αν βλέπουμε πούτσα στα εργασιακά, να λέμε πούτσα στα εργασιακά, αν βλέπουμε απολυμένους του δημοσίου, να λέμε απολυμένοι του δημοσίου, κοκ.

Όχι τίποτε, το λέω γιατί με αυτά που διαβάζω απο χθές έχει φοβηθεί το μάτι μου, μου έρχονται στο μυαλό εποχές με Μπακάλη να δικαιολογεί τον Παπατζαφέρη ότι δεν κάνει κωλοτούμπες αλλά τακτικισμό στα πλαίσια κάποιου μεγάλου σχεδίου :LoL:

Από μένα θα το 'χεις. Έτσι κι αλιώς εγώ υπέρ της δραχμής είμαι και εξόδου από την ΕΕ. Αλλά σε πρώτη φάση
έχει δείξει αξιοπρέπεια, τον έχουν συνδέσει με την ιδέα του ΟΧΙ παγκοσμίως και όλο αυτό καλλιεργεί και το ΟΧΙ ως επιλογή και ως πιθανή πραγματικοτητα. Από την άποψη αυτή κέρδος βλέπω από την όλη στάση. Για τα τεχνικά μέρη που βεβαίως θα φανούν και τα χαρακτηριστικά τους και ο προσανατολισμός τους (αν θα είναι νταβατζιλίκι στο λαό ή όχι), είναι απλά νωρίς. Ήδη όμως ξέρω ότι δεν θα δώσω τάληρο που θα πάω μεθαύριο στο παίδων, δεν θα φορολογηθώ άμα βγάλω δώδεκα, δεν θα δώσω χαράτσι και κάνα δυο άλλα που ακούστηκανα αλλά εγώ τα έγραψα. Μετά πρέπει να δεις και το κοινωνικό-ανθρωπιστικό προφίλ του αριστερού που προωθεί μια νέα κουλτούρα στην κοινωνική ζωή. Θα κλείσει τα κλουβιά θα τους δώσει χαρτιά ...... και θα ξαμοληθούν στην Ευρώπη και πολύ θα γουστάρουμε :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Φεβ 2015, 20:35

ВладимирВладимирович έγραψε:
Kauldron έγραψε:Ας γίνει δημοψήφισμα.

Το επιτρέπει το Σύνταγμα; Γιατί κάπου έχω ακούσει ότι τα δημοψηφίσματα για δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα απαγορεύονται (μπορεί να μην ισχύει κιόλας, δεν είμαι ειδικός)

Δεν πειράζει σύντροφε, κι άλλοι δεν είναι ειδικοί, και λένε οτι το να βγείς από το ευρώ γίνεται μόνο μπαμ και κάτω, και δεν γίνεται να προετοιμάσεις την έξοδό σου, και αυτή η θέση είναι και αξίωμα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:36

Kauldron έγραψε:
Εγω σου λεω οτι ζω εδω οπως εσυ και προσυπογραφω αυτα που λεει ο Διαδοχος αν οχι 100%,99%.

Αν κατάλαβες τί ακριβώς λέει ο Διάδοχος, ενημέρωσε κι εμένα, γιατί στο ένα νήμα ο Διάδοχος λέει "γιούρια στους Γερμανούς" στο άλλο "οι Έλληνες είναι κακοί μαθητές και πρέπει να συνετιστούν".
Εγώ δεν βγάζω άκρη.

Το γιούρια στους Γερμανούς ισχύει διαχρονικά. Το ίδιο και η έξοδος απο την ένωση μαφιόζων που ακούει στο όνομα ΕΕ.

Το άλλο με τους κακούς μαθητές ΕΛ δεν το καταλαβαίνω. Κακοί μαθητές σε τι και συνετισμός πως;
Αν εννοείς ότι πρέπει να τους γαμήσει -με βαζελίνη, όλα κι όλα- ο σύριζα για να βάλουν μυαλό που ονειρευόταν καταγωγή νίκης στους Γερμανούς με παίκτη Βαρουφάκη και νταούλια Τσίπρα, τότε ναι, να τους σκίσει μπας και συνέλθουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Φεβ 2015, 20:36

Diadochos έγραψε:Κανείς δεν πρόκειται να κάνει δημοψήφισμα για επιστροφή στο Ευρώ.

Επίσης, όσο κι αν ψηφίζετε κόμματα που το παίζουν συγκρουσιακά και σας κάνουν να πιστεύετε ότι έχουν κρυφά σχέδια για συντεταγμένη επιστροφή στην Δραχμή, αυτά μετά την εκλογή θα κωλοτουμπιάζουν και θα υπογράφουν μνημόνια.

There is no other alternative, τι δεν καταλαβαίνετε;

H άλλη εναλλακτική είναι αντάρτικο κατά σχεδόν όλου του πλανήτη. Γι αυτό ακριβώς το 99% απο εσάς που το παίζετε αντι-ευρώ και αντιμνημονιακοί, στον πυρήνα σας είστε υπέρ του ευρώ, γιατί αν και όταν σας τεθεί το πραγματικό δίλημμα θα πράξετε ότι έπραξε ο Βαρουφάκης, υποταγή για να έχουμε δυσκολίες αλλά το κεφάλι μας ήσυχο και όχι απρόβλεπτες περιπέτειες.

Τουλαχιστον αμα συγκρουστουμε,θα φαμε πουτσα μεν,αλλα με προοπτικη να χτισουμε ενα καλυτερο μελλον.
Στην παρουσα φαση,την πουτσα την τρωμε για να ξεπερασουν την κριση ο Μπομπολας και ο Λατσης.ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ.
Εχετε ιδεα ποσες δεκαετιες θα χρειαστουμε,για να φτασουν τα εργασιακα,η προνοια κλπ,απλως στα επιπεδα του '09 ρε μαλακες?

Και δεν ειναι οτι απλως εχει μικρυνει δραματικα η πιτα,αλλα εχει μοιραστει ακομα περισσοτερο υπερ των μπομπολαιων.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 21 Φεβ 2015, 20:37

Diadochos έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:Ενω αν βγεις απο την Ευρωπη θα ελεγχεις την οικονομια σου ε; Και θα μπορεσεις να τιθασευσεις και την Τουρκια ε; Και θα ελεγξεις και τους λαθρους ε;

Ξυπνατε, οι εποχες εχουνε αλλαξει..Ειναι η περιοδος των συμμαχιων..Ουδες μενει μονος του...ΚΑι συμμαχιες σημαινουνε υποχωρησεις...

Αυτά λέει και το συριζομποτ, και ο Τσίπρας ο ίδιος.

Εσυ τι λες?
Τινος μποτ εισαι δηλαδη?

Για ξηγα το σχεδιο?
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”